Home \ hus
 

Innred en liten balkong.

 

Ser balkongen på den lille leiligheten ut som et resirkuleringssenter? Vil du gjøre det vakrere? Det er alltid vanskelig å avgjøre hva du skal gjøre med balkongen når du leier en leilighet - til slutt vil mange bare forlate det som det er eller de bruker det som parkeringsplass for sykler eller kasser. Selv om det kan virke vanskelig først, kan selv den minste balkongen bli en koselig helligdom, med bare noen få enkle seter, planter og en liten fantasi.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bli oppmerksom på stedet  ,

    
   
 1.            1      Små balkonger er en stor utfordring. Hvilken form har balkongen din: kort og firkantet eller lang og smal? Fullført, dekket eller utsatt for elementene? Terrasselignende gulv eller betongplater? Å vite disse tingene vil hjelpe deg med å bestemme hvilken type møbler, planter og tilbehør som passer best og hva som ikke passer i det hele tatt. Å sette en bred benk på en smal balkong ville neppe gi deg plass til noe annet. 
    
  • En god tommelfingerregel er å velge møbler som reflekterer balkongenes form.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder dine behov. Vil du være lykkeligest med et vakkert utseende, et sted å grille eller et sted å slappe av og ha en fin prat? Små balkonger gjør det vanskelig å få alt, så det er viktig at du begrenser det som er viktigst for deg.       
 4.  
 5.             3      Kjenn reglene. Din utleier eller utleier vil sikkert ha en liste over ting du kan ha på balkongen din og som ikke er tillatt. For eksempel er kullgriller ikke tillatt på balkongene i mange boliger.       
 6.  
 7.             4      Kjenn dine naboer. Vurder dem når du planlegger din urban gateway. Kanskje du vil ha en miniatyr regnskog på balkongen din, men naboene nedenfor kan finne det mindre godt å ha permanent vannstrøm på sitt mye konstruerte ørkenlandskap eller på babyens lekegrind.                 
 8.  
            

    2      Lag ditt paradis  ,

    

    3      Hagen som et visuelt høydepunkt  ,

    
   
 1.             1      Nyt naturens skjønnhet. Hvis balkongen din er veldig liten, tenk å slå den inn i en blomst eller urtehage. Bland fargerike stauder, sesongblomster, hardy ivy og urter som du bruker på kjøkkenet. Få en solid stol og en myk pute slik at du kan nyte arbeidet i din lille private hage.       
 2.  
 3.             2      Arbeide i lag. Fortsett å plante planter som trenger mye sol, og planter som trives i skyggen, lenger nede. Plasser større planter, som en tomatplante eller rosmarin, i hjørnene.       
 4.  
 5.             3      Hold alt friskt. Sørg for å vanne planter regelmessig, befrukt dem og kutte dem.       
 6.  
 7.             4      Hvis du bor høyere opp, sørg for at plantene dine er sikre og ikke kan falle på dine naboer under deg.        
 8.  
             

    4      Den koselige retretten  ,

    
   
 1.             1      Sett deg tilbake, slapp av og nyt utsikten. En av de enkleste måtene å gjøre balkongen din mer komfortabel er å sette opp en eller to stoler og et lite bord. Du vil ha et sted å sitte og beundre utsikten fra som du kan snakke eller bare nyte en ettermiddagsmat.       
 2.  
 3.             2      Juster setene til ledig plass. Hvis balkongen din er lang og smal, tenk på om en benk / oppbevaringsbenk eller en takmontert veranda skulle passe bra, og også sette opp et lite sidebord for drinker, bøker, briller, solkrem eller andre pyntegjenstander.       
 4.  
 5.             3      Legg til blomster, planter og urter dersom plass tillater det. Selv om de ikke er fokus på balkongen din, gir planter det en personlig, fargerik touch som vil gjøre ditt lille tilfluktssted et virkelig innbydende, koselig sted.       
 6.  
 7.             4      Tenk på lyskilder. Det finnes flere måter å gjøre dette på. Hvis det er stikkontakter på balkongen, bør du vurdere å sørge for at du ikke får en billig utendørs lampe i maskinvarebutikken, og bruk lav wattpærer for en varm, koselig glød. Du kan også feste fe lys til parapet for en fin effekt. Hvis du ikke har strøm på balkongen, kan du ta med lys til din retrett med stearinlys på en fantastisk sti. Bare vær sikker på at de ikke er forbudt i leieavtalen din og alltid slå dem av når du forlater balkongen.       
 8.  
 9.             5      Hvis balkongen ikke er lukket, må du sørge for at møblene du kjøper er værbestandig. Tross alt, vil du absolutt ikke ha et fuktet sete.       
 10.  
             

    5      The Men's Cage  ,

    
   
 1.             1      Ta kommandoen over domenet ditt! Blomstene er veldig hyggelige og hvem vil ikke ha et koselig sted å sitte? Men du kan alltid ha tid til å grille, møte med venner og drikke!       
 2.  
 3.             2      Start med grillen. Legg merke til boligregler og kjøp den beste grillen som passer til din balkong. Dette kommer til å være verdens linjer på balkongen, så gjør det riktig. Om mulig, plasser den mot inngangen og utgangen, slik at du kan whiz fra grillen inn i kjøkkenet i bare noen få skritt.       
 4.  
 5.             3      Monter belysningen. Ofte griller du til sent på kvelden, og du vil se hva du gjør akkurat nå. Bruk enten en gulvlampe (men sørg for at den er beregnet til utendørs bruk) eller en batteridrevet grilllampe.       
 6.  
 7.             4      Sett et par avføring. Du vil ha et sete hvor du kan sitte og snakke om spillet, sjefen eller andre jordskjelvende emner.       
 8.  
 9.             5      Slapp av! Et kjøleskap ville også være verdt å vurdere om det skulle tillate leieavtalen din. Et lite utendørs kjøleskap er et flott sted å holde øl, søer og andre ting som er nødvendige for grilling. Det er også flott å bruke som en liten benkeplate, slik at du kan sette et slitesterkt kjøkkenbord på toppen av det. 
    
  • Hvis du ikke kan sette opp et kjøleskap på balkongen, kan du også bruke en kjølig boks som et alternativ, som kan brukes spontant som sete.
  •  
         
 10.  
             

    6      Vær kreativ  ,

    
   
 1.             1      Gjør deg selv og gjør balkongen din egen - det tilhører det til ditt boareal.        
 2.  
 3.             2      Prank veggene. Dekorer deretter med puter i komplementære farger, forskjellige farger og toner, forskjellige stoffer og teksturer.       
 4.  
 5.             3      Gå på jakten på jakten. Garasjesalg, loppemarkeder, rabattbutikker og andre billige butikker er flotte.       
 6.  
 7.             4      Heng opp bilder, vindusbokser, kalendere, dekorative termometre eller barometre, og ting som gjør deg glad. Selvfølgelig, sørg for at de er alle vannavstøtende.       
 8.  
             

Tips .

      

              
Hus populær:
Fjern stædige kanter på skjortekrage.

Fjern tar kanter med bakepulver.

Rengjør vinylflater.

Mal en takvifte.

Såg støpejernsrør.

Riv tomater i drivhuset.

Vedlikehold viskose.

Bytt badekar.

Curb geraniums.

Dra et granateple tre.

Kutt polykarbonatplast.

Monter glassblokker.

Kamp svart mugg.

Forplante sukkulenter fra blader.

Hold ut irriterende mygg.

Slå sammen et skjerf.

Bruk oppvaskmaskin.

Lag en tavle selv.

Bygg et drivhus.

Fjern lukten av spoilt melk fra bilen.

Rengjør en oppkast av oppkast.