Home \ hus
 

Fest en ristende vaskemaskin.

 

Når timeren skifter fra "Vask / Skyll" til "Spin" og vaskemaskinen begynner å riste, riste og støte, er det på tide å enten justere maskinen på riktig måte eller balansere vasken i trommelen. Her er noen tips for å gjøre begge jobbene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut årsaken til risting under rotasjonssyklusen. Årsaken vil trolig enten være en ubalanse av vaskebelastningen eller en dårlig balansert og distribuert maskin. " 
    
  • Gjenopprett balansen av vaskebelastningen ved å åpne klaffen, og hvis det er problemet, flytt vasken frem og tilbake, lukk klaffen, start spin-syklusen og se resultatet. Du kan prøve å plassere vasketøyet i trommelen dersom din opprinnelige innsats var vellykket.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forsøk å slå eller vippe maskinen. Hvis det wobbles, er setteskruene på maskinhuset sannsynligvis ikke riktig innstilt. På eldre maskiner kan trådene bli slått ut eller rustet og forårsaker at de svikter.       
 4.  
 5.             3      Juster maskinen og sørg for at den støttes riktig. Du bestemmer dette ved å knelte foran maskinen og riste den for å se hvilken av hjørnene som synes å være "flytende" eller åpenbart ikke i kontakt med bakken. Justeringsskruen skal skrues ut (med urviseren når du ser på den fra oven), noe som gjør det lengre. Den motsatte siden kan også skrues inn (noe som gjør den kortere) slik at hver nivelleringsskrue har jordkontakt.       
 6.  
 7.             4      Bruk tanger hvis skruene er for stramme for å skru dem med fingrene. Sprøyting av skruene med rustbeskyttende spray kan også hjelpe.       
 8.  
 9.             5      Start maskinen på nytt når du har kontrollert at alle balanseboltene er i kontakt med bakken.        
 10.  
 11.             6      Bruk kjever for å støtte maskinen hvis nivelleringsskruene har blitt ubrukelig av en eller annen grunn (brutt, bøyd eller på annen måte skadet). Klemmer kan være laget av nesten alle robuste, ikke-nedbrytbare materialer som også er enkle å kutte, for eksempel skrapstykket av vinylfliser, en gummimatte eller til og med lokket på en plastmargarinmugg.       
 12.  
 13.             7      Kutte noen sprags ca. 7 til 9 cm bred og legg dem under det tilhørende hjørnet der de mangler til hjørnene støttes jevnt.        
 14.  
 15.             8      Start maskinen på nytt og følg resultatet av arbeidet ditt.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Reparer et knirkende gulv.

Få en pute.

Fjern maling fra messingarmaturer.

Slå sammen en T skjorte på to sekunder.

Voks vannmeloner.

Behandle hestens pusteproblemer.

Mal over maling.

Ordne blomster.

Rengjør laminatgulv.

Plantepioner.

Ordne blomster.

Lagre brensel på riktig måte.

Plante tomater.

Fest en krok til taket.

Fjern epoxy.

Voks spiselige sopp.

Reduser støv i hjemmet ditt.

Plukk ut blomstrede roseblader.

Myrer dreper.

Lag en høstkranse.

Bestem klutens størrelse.