Home \ hus
 

Plante blomster.

 

Plante blomster er enkelt og en god aktivitet for hele familien! La oss komme i gang og ha det gøy! Gå ut, kjøp blomster og plant!

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp en blomst i gryten! Tilgjengelig i supermarkeder eller på planteskoler - det du velger, er opp til deg. Se nøye på anlegget før du kjøper det, for å være sikker på at det ikke er skadedyrfritt og sunt og sterkt. Hvis en plante er visnet og har mange gule blader, bør du velge en annen prøve. Les også etiketten for å sikre at planten overlever i din klimasone.       
 2.  
 3.             2      Velg plantestedet i henhold til sol / skyggenbehovet til det kjøpte anlegget. Hvis du vil ha planten i huset, bør du sette den på et vindu eller bruke en spesiell plantelampe. Løsne jorda i et område på 30 - 45 cm rundt planten. Hvis jorda er for hardt eller tørt, kan du bruke torv, jord fra sekker og / eller kompost for å forbedre den. Pulveraktig eller ekstremt sandaktig jord kan være for fin eller porøs til å holde vann. Den andre ekstremen er tung leire, som holder for mye vann, som kan rote røttene. Du trenger jord som er krummende og myk og kan strammes tett rundt rotkulen.        
 4.  
 5.             3      Legg gjødsel hvis blomsten din skal blomstre rikelig. Det er imidlertid allerede gjødselkrystaller eller perler i jorden av de fleste potteplanter. Det er produkter som fremmer rotvekst og kan legges til når som helst når det gjelder planting. Les etiketten nøye og bruk riktig dose. Du bør ikke overbefrukte planten, da røttene kunne brenne gjennom den.        
 6.  
 7.             4      Grav et hull omtrent dobbelt så mye som blomsterkrukken. Hvis plantens røtter er tett innpakket rundt rotkulen, bør du løsne røttene med en skarp kniv. Sett anlegget midt i hullet. Hvis røttene er løs, spred dem forsiktig under og ved siden av planten.        
 8.  
 9.             5      Spre et lag av løs jord rundt på roten. Hell jorden med en hageslange eller vannkanne. Del et annet lag av jord og hell det igjen. Gjenta denne prosessen til hullet er helt lukket og rotkulen er dekket. Jorden kan være myk og gjørmete. Vent til vannet tømmes og press jorden rundt rotkulen med hånden eller foten til planten er ordentlig fast. Derefter deles opp til det punktet Jorden som planten i naturen ville bli dekket med jord (vanligvis er stammen mørknet til dette punktet). Ikke begravet anlegget for dypt, ellers kunne ikke røttene overleve. Trykk på jorden igjen.        
 10.  
 11.             6      Mulch planten med tykk mulch og arbeid den 5 cm dypt inn i jorden. Du skal begynne 5 cm fra stammen og mulch til de ytre bladene eller grenene. Stalken eller stammen bør ikke bli mulket, ellers kan insekter eller gnagere bli tiltrukket. Trykk jorden rundt rotkulen igjen. Trekk lett på plantens stilk for å sikre at den er fast forankret i bakken. Hvis anlegget rister eller løsner, er jorden ikke sterk nok. Hvis den ikke beveger seg, har planten blitt plantet riktig.        
 12.  
 13.             7      Hell planten din igjen for å fukte mulken. Så bør du vanne dem hver tredje til fire dager - eller så snart jorden blir tørr. Ikke skyt blomsten som røttene ellers kunne rote.        
 14.  
 15.             8      Nå tar solen, varmen og energien fra anlegget over arbeidet - du trenger bare å hjelpe litt. Nyt din blomstrende prakt!                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Rengjør skodder.

Lag en levende vegg.

Bli kvitt en tett avløpsrør.

Fjern den vanntette pennen fra tavlen.

Legg kalium til en organisk hage.

Bestem ampere vurdering av en sikring i USA.

Hvordan bygge en generator.

Fjern et tett toalett uten basseng.

Voks feltbønner.

Fjern maling fra tredører og arbeid det opp igjen.

Monter en takvifte.

Rengjør flislagt gulv med eddik.

Bytt ut en varmtvannsbereder.

Kompostering.

Vedlikehold av romgran.

Repotplanter.

Gjør calla lilier blomstre.

Fjern fett og oljeflett fra klær.

Bygg en steinovn.

Hold ekorn bort.

Fargelegg treet.