Home \ hus
 

Bli kvitt papirmider.

 

Å nei! Disse insekter - er de i bøkene dine? Disse små skapningene med et hvitt gjennomsiktig legeme invaderer dine bøker eller plater? Dette er veldig enkelt å fikse og disse skummelskrittene blir kalt "papirmider". Med denne veiledningen forsvinner de alle på kort tid.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem om insekter på papiret er papirmider. De er noen ganger gjennomsiktig, men vanligvis oransje og har en rund kropp. Sølvfisk har på den annen side en lang kropp. Bokslus (Psocoptera) har vinger. Spør en spesialist hvis du har problemer, eller sjekk ut bilder på Google for å se om bildet samsvarer med insektet.       
 2.  
 3.             2      Hvis du ser insekter for første gang, må det være mer i boken. Drep hvert eneste insekt. Hvis du finner ut at det er mer enn fem, så se i hver bok nær denne boken for å se om den også har disse insekter. Knuse dem. Du trenger ikke en spray. De biter, men hvis du knuser dem, kan de ikke. Husk at de er veldig små. Hvis du dreper henne, vil du få færre problemer senere.        
 4.  
 5.             3      Sett straks de smittede bøkene i solen. Papirmider hater varme. Fukt gir alger og sopp i bøkene som utgjør mat for dem. I tillegg tørker sollyset dem ut og det er ingenting igjen å spise for dem.  
    
  • Du kan til og med prøve å fryse bøkene pakket inn i en plastpose i minst en dag.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Søk i huset ditt for gamle stabler av dokumenter. Vanligvis elsker papirmider å leve mellom dem og på støvete steder. Kast dem bort hvis du ikke trenger dem, eller tørk dem i solen.        
 8.  
 9.             5      Når dette er gjort, legg ut en sekk eller en pose med mothballs eller en såpebøtte. Disse insekter er redd for disse tingene! Ikke utsett naturlige blomster (f.eks. Tørket lavendel eller roser), da dette fører til ytterligere insekter.        
 10.  
 11.             6      Pensel huset ditt. Sveip gulvet hvis du har et tregulv og støvsug det hvis du har teppe. Rengjør windowsills og tørk av husholdningsartikler med en fjærbelte. Spesielt rengjør skapet og lyse opp i rommet ved å åpne alle vinduene.        
 12.  
 13.             7      Når alle berørte papirer eller bøker har tørket, se om insekter fortsatt er i live. Hvis det er tilfelle, legg dem tilbake i solen for en dag, og når de kommer igjen, legg elementene på bordet og skru på hårføner. Vennligst vær med når varen tørker.        
 14.  
 15.             8      Se etter flere insekter og hold huset rent. Normalt gjør støv det til å formere seg. De fortrekker ganske fort, men på grunn av mangel på mat kan det ikke være mange kvaler.        
 16.  
 17.             9      Hvis du fortsatt har problemer, ring utrykkeren eller sprøyt det insektsinfiserte rommet. Pass på at du rydder ut alt ved sprøyting.  
    
  • Sett et gammelt håndkle midt på gulvet i rommet som skal behandles med insektmiddel.
  •  
  • Bruk en insektbombe (fogger) for tre kvadratmeter jord.
  •  
                   
 18.  
             

Tips .

                  
Hus populær:
Trekk fuchsier.

Bruk en matprosessor.

Polering av granittbenkeplater.

Hell orkideer.

Rengjør sølv.

Klistremerke laget av tre.

Vask frukt og grønnsaker.

Monter et badekar.

Gjør alltid ditt flatt utseende ryddig.

Rengjør peis.

Fjern dårlig lukt fra klær.

Rengjør skinn fra fettflett.

Reparer et knirkende gulv.

Lag en tavle selv.

Trekk agurker i blomsterpotter.

Dampstoppede møbler.

Rengjør tinn.

Vedlikehold orkideer i huset.

Rengjør glassdørene til dusjen.

Stryke silken.

Lag jorda surt.