Home \ hus
 

Trekk Jalapenos.

 

Jalapenos er lett å dyrke i mange klima. Du kan dyrke dem fra frø ved å plante dem i pottejord og nærende spireplantene. Hvis du bor i det riktige voksende området, kan du sette pepperne ute i hagen din. Hvis paprika er klar til høst, har du sannsynligvis for mange til å spise!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sett 2 - 3 frø i potten din og dekk med litt jord. Vann jorden. Se på frøpakken for den ideelle plantedybden. Fuktighetsgivende jorden er viktig til frøene spiser.       
 2.  
 3.             2      Grow-skuffer fungerer godt fordi lokkene holder fuktigheten inne og støping er vanligvis ikke nødvendig. Hold frøene på et mørkt sted med litt lys til bakteriene er synlige. Deretter fjerner lokket og legger det på en vindusskinne i sør. Fra nå av er vanlig vanning nødvendig. Vri bollen av og på for å la plantene vokse oppreist. De vender seg mot solen. Hvis det er 2 til 4 brosjyrer, må de skilles og transplanteres i en større krukke.        
 4.  
 5.             3      Nå som plantene dine blir større, husk at du alltid planter dem i større potter. Husk... du vil at de skal være store og produktive.        
 6.  
 7.             4      Hvis det ikke er frost (helst 2 til 3 uker etter siste frost, når jorden er ca. 15 ° C), kan du sette plantene dine i hagen din.        
 8.  
 9.             5      Finn et sted som får mye solskinn i minst 6 timer om dagen. Grav hullet dobbelt så bredt som potten din og dyp nok til at jorda er på bladets høyde.        
 10.  
 11.             6      Plasser plantene dine 30-40 cm fra hverandre med minst 60 cm mellom radene.        
 12.  
 13.             7      Aldri glem at vann er like viktig for varme paprika som det er til solen, hell det en gang daglig eller en gang hver tredje dag så lenge det blir minst 2,5 cm vann per uke.        
 14.  
 15.             8      Hold hagen din ugressfri, ugresset bruker vannet som trengs av de varme paprikaene. Hvis du har vært i hagen i tre uker, dekk den med mulch eller soppkompost for ekstra næringsstoffer.        
 16.  
 17.             9      Etter 3 til 4 måneder er høstetid. De skal være lyse grønne når de er modne. Nå er de de heteste, du kan fortsatt holde dem av hvis du vil at de skal få søtere. De blir svarte og deretter røde. Rød paprika er også best for tørking.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Vedlikehold av miniatyr orkideer.

Installer en dørklokke.

Bytt ut en dørlås.

Kontroller mikrobølgeovn for lekkasjer.

Arranger stue møbler.

Rotter fanger.

Rengjør arkene.

Tegn dvergroser.

Dekorer et kjøkken.

Rent messing.

Legg en vinylgulv.

Repotplanter.

Fjern strimler.

Fjern sot flekker fra vegger.

Trekk en firkantet vannmelon.

Vri en trepall inn i en hage.

Ta vare på venusfluer.

Vask joggesko.

Dyrk blomster.

Stryke silken.

Plant phlox i hagen.