Home \ hus
 

Lag en urtehage.

 

Voksende urter fra frø er verdt og har en variert aktivitet i vintermånedene. Generelt vokser urter også i dårlige forhold og gir deg aromatiske blader og blomster.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      La frøene suge i vann i noen timer eller til og med over natten før du planter dem.        
 2.  
 3.             2      Få jord og containere hvor du kan dyrke frøene. Pierce hull i bunnen av beholderne for å tømme overflødig vann. Fyll beholderne med jord og trykk dem for å fjerne lufthullene og for å forhindre at frøene går ned.        
 4.  
 5.             3      Så urtefrøene 1-3 ganger dypere enn størrelsen på frøet. Svært små frø trenger bare å presses inn i bakken. Hell frøene og dekk beholderne med plastfolie. Jorden holder seg varm og trenger ikke lenger å helles til plantene kommer opp. Plasser beholderne på et varmt, solfylt sted og hold jorden fuktig.        
 6.  
 7.             4      Fjern plastfolien så snart plantene dannes. Hvis du planlegger å plante plantene i hagen, vent til minst to par blader har dukket opp. La dem stå ute i noen timer om dagen, så snart det er varmt nok, slik at du hærker dem og forbereder dem på de vanskeligste forholdene i friluft. Hell jevnlig.        
 8.  
 9.             5      Flytt plantene og fjern først bunnen av bladene først. Grav et hull dypt nok til å plukke opp planten litt over det punktet hvor du fjernet bunnen av bladene. Røtter vokser da fra disse bladene. Vri forsiktig potten og la anlegget glide i hånden. Ikke skrell på stammen eller bladene på planten. Plasser anlegget i hullet og trykk jorden rundt den. Hell daglig i en uke og deretter to ganger i uka. Når plantene blir bushy, sprer mulch rundt dem for å kontrollere ukrudtsvekst.        
 10.  
 11.             6      Ferdig.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Hus populær:
Lag en grønnsakspatch.

Mending en skinnsofa.

Plasser en kjøkkenvegg over benkeplaten.

Rengjør hvitt lakskinn.

Lag stepping stones.

Kryss bønner på fuktig kjøkkenpapir.

Finn en firkløver.

Gjør smykker renere selv.

Tegn lavendel fra frø.

Sett opp en studioleilighet.

Monteringsrett.

Isoler en fraktbeholder.

Vask en T skjorte i vaskemaskinen.

Ta vare på et dragetre.

Lag et håndverk hjørne hjemme.

Gjør kasse senger for grønnsaker.

Rengjør whiteboard ildsluker.

Kjøp en pergola.

Rengjør et musematte.

Oppdag og løse problemer med kjøleskapet.

Monter en gips.