Home \ hus
 

utrydde termitter.

 

Ut av alle de utallige insektene, gnagere, ryttere og andre skadedyr som forstyrrer og forårsaker klager til huseiere overalt, er ikke farligere enn termitter. Termitter alene kan ødelegge grunnlaget og egenskapene til et hjem på bare noen få år. Begrepet av den destruktive planten til termitter kan ikke bli lagt merke til før fem år etter angrep. Det kan være for sent da da. Ditt hjem er trolig den største investeringen du noensinne har gjort, og din viktigste ressurs. Derfor er det nødvendig å ta de riktige trinnene slik at hjemmet ditt er beskyttet mot termitter, og å frigjøre huset ditt umiddelbart hvis de allerede har invadert deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn angrepet  ,

    
   
 1.            1      Se etter tegn på angrep. Selv om du ikke ser noen direkte tegn på termittinfeksjon, betyr det ikke at du ikke bør være oppmerksom. Senking av gulv, hull i tre og uthulede deler i fundamentet er alvorlige tegn på termitter. Kanskje du selv ser termittene selv. 
    
  • Ta en skrutrekker og lommelykt til kjelleren og undersøk gjennomsøkingsrom og fundamentbjelker ved å tappe veden, skanne den til hule flekker og sette inn skrutrekker for å teste den. Hvis treet gir vei enkelt og bare faller fra hverandre, har du sannsynligvis et problem med termit.
  •  
  • Hvis du gjør denne undersøkelsen, ser du også termit ekskresjoner. Uttrykket av termitter er woody eller mørkebrune kule. Nærværet av disse ekskrementene nær svekket tre indikerer en termit angrep.  
  •  
  • Du kan også finne et termittnest på eiendommen din. En underjordisk termittinfeksjon manifesterer seg i et system av tunneler og slamrør, mens det er i skogsemitras angrep, ligger redenen i skogen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hvilken type termitter du har. Det er i utgangspunktet to typer termitter som kan angripe ditt hjem: underjordiske og tre termitter. Den førstnevnte finnes i og rundt huset både i jord og i skogen, mens sistnevnte finnes bare i skogen (ikke i jord). Underjordiske termitter finnes spesielt i varme kystområder - f.eks. California, Texas, Louisiana og Georgia. Tre termitter finnes i Amerika eller f.eks. Australia. I Tyskland er ingen av termitartene innfødt. 
    
  • Underjordiske termitter finnes i tre og komposthunder rundt huset, i tillegg til stiftets tre.
  •  
  • Underjordiske termitter forårsaker vanligvis mye mer skade enn tretermitter og krever andre avhendingsmetoder.  
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Bli kvitt termiene  ,

    
   
 1.             1      Sett opp en boksfelle. Ta noen flate strimler av papp, fukt dem og stable dem i et område der termitter sannsynligvis vil være. Termitter feed på cellulose (papp), så dette er en utmerket felle. Hvis kartongen er påvirket av termitter, fjern dem for å brenne på et trygt sted. Gjenta dette flere ganger, om nødvendig. 
    
  •   Merknad : Denne fellen løser ikke termitproblemet. Det er en rask løsning for å fjerne hundrevis av termitter samtidig. Kombiner denne metoden med andre løsninger som er litt sterkere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv ikke-farlige nematoder (trådorm). Godartede nematoder (ufarlig for mennesker) er små trådlignende ormer som virker som naturlige parasitter mot hagesparasitter og andre. Termitter, brukes. Disse ormene ser etter en vert, for eksempel Termite larva, og grave inn i det, som vanligvis fører til deres død innen 48 timer. De bruker verten sin kropp som et avl. 
    
  • Du kan kjøpe godartede nematoder på ditt lokale hagesenter eller online. Det er for tiden omtrent fem varianter til salgs.  
  •  
  • For bruk i jord ved jordtemperatur over 16 ° C, skal nematoder brukes umiddelbart etter kjøpet. Hvis du ikke kan bruke den akkurat nå, legg den i kjøleskapet. Legg dem ut i bakken tidlig på morgenen eller etter solnedgang, UV-lyset vil skade dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg treet ut av sollyset. Hvis det termitinfiserte elementet ikke er hele huset, men bare et møbel, eller et annet element du kan flytte, legg det i solen. Termitter trives i mørket, og solens varme vil drepe dem. Sett møbler på solfylte dager så lenge som mulig - helst to til tre dager. 
    
  • Denne metoden fungerer spesielt godt med Carton Trap-metoden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Frys termittene. Hvis du bor i et regnfullt område og dine møbler ikke kan bli utsatt for solen, kan du vurdere frysemetoden som et alternativ. Plasser tremøbler (eller deler av det) i en stor fryser og la den stå i to til tre dager. Selv om denne metoden kan være vanskelig for større møbler, bør du etter en stund definitivt ikke ha termitter lenger.        
 8.  
             

  Del 3      Finn profesjonell hjelp  ,

    
   
 1.             1      Bruk borsyre. Borsyre er en av de mest vanlige og effektive måtene å kvitte seg med termitter. Faktisk er det det viktigste termite insektmiddelet. Borsyre skader nervesystemet og tørker det ut. 
    
  • Den beste måten å drepe termitter med borsyre er å bruke en agnstasjon.
     
   • Gni eller dryss litt tre (eller annet cellulosemateriale) jevnt med borsyre.
   •  
   • Sett en borsyre agn i hagen i nærheten av huset eller i en åpen termithøne.
   •  
   • Kontroller agnestasjonen regelmessig og spray om nødvendig. Du bør se termitkroppene i nærheten.
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Oppkjøp og bruk termitkontrollprodukter. Enkelt tilgjengelig på din lokale maskinvarebutikk, er termitkontrollprodukter det første og viktigste trinnet du må ta for å kvitte deg med disse skadedyrene. Du kan bruke termit baits eller bruke en væske til å drepe termitter. Plasser agn i nærheten av det berørte området og spray termittmiddelet på samme sted.       
 4.  
 5.             3      La oss behandle huset ditt med mikrobølger. Fordi varme dør termittene, kan du varme opp huset ditt for å få det termittfritt. Dette må imidlertid gjøres av en profesjonell, siden verktøyene ikke er tilgjengelige / brukbare for alle. Ring en lokal eksterminator og finn ut om det er et alternativ i huset ditt.        
 6.  
 7.             4      Ring en spesialist. Hvis du har bestemt at angrepet er for stort, eller huset er for viktig for deg, og du ikke vil risikere noe, bør du ringe en utryddelse. Hvis du ringer profesjonelle eksterminatorer, vær oppmerksom på følgende: 
    
  • Få minst tre forskjellige tilbud fra konkurrerende selskaper.
  •  
  • Se på oppføringene om selskapet til Exterminator Association før du bestemmer deg for en.
  •  
  • Få en skriftlig avtale fra firmaet der du insisterer på at du forventer en fullstendig utryddelse av termitter de neste to årene. Dette kan kreve at selskapet kommer tilbake regelmessig for å se etter nye angrep og fjerne dem uten å pådra seg noen kostnader.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjør det selv profesjonelt. I de fleste stater kan du lovlig kjøpe de samme produktene som brukes av fagfolk, selv for personlig bruk. De to mest brukte produktene er flytende produkter og brukes utendørs rundt huset. De kan kjøpes svært billig på Internett. Og du sparer kostnaden for arbeidet hvis du gjør det selv.       
 10.  
             

  Del 4      Forhindre fremtidig angrep  ,

    
   
 1.             1      Hold huset ditt eller leiligheten tørr. Termitter er tiltrukket av kjølige og fuktige habitater fordi de trenger vann for å overleve. Vær spesielt oppmerksom på fuktighet, ellers vil termitter invadere deg. 
    
  • Sørg for at alle lekkasjer og stillestående vann både i og utenfor ditt hjem er sikre og tørre. Sopp eller svelg uønsket vann hvis mulig.
  •  
  • Skitne, våte takrenner er også et ideelt termithjem, så hold gutterne rene for å holde deg trygg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk insektmiddel. Legg ca 0,1% (omtrent en spiseskje) permetrin til maling eller tømmer polish når du maler hjemmet ditt for å holde termitter ut permanent. Du kan til og med sette permetrin i sementet du bruker til gulvet eller limet du bruker når du legger et tregulv. Siden permetrin er trygt for mennesker, er det ingen risiko for forgiftning.       
 4.  
 5.             3      Hold treet vekk fra dine eiendeler. Termitter tydeligvis foretrekker å mate på tre, så hold store mengder ved og andre løse trebukser og grener vekk fra hjemmet ditt. Hvis du har store mengder tre på en eiendom, er dette som en invitasjon til en termitfest. Hvis du trenger å holde ved i nærheten av hjemmet ditt, dekk det helt for å holde det tørt. Dette minimerer tiltrengningen av termitter. Hvis du trenger å bruke tre, behandle det med permetrin som nevnt ovenfor.       
 6.  
 7.             4      Seil alle kolonnene i huset ditt. Ved å forsegle og lukke vinduer, dører og sprekker rundt huset, tar du de første og viktigste skrittene for å sikre at ingen termitter kan invadere hjemmet ditt. Gaps rundt det elektriske ledningsnett og rør er en annen måte for termitter å bo i huset ditt. 
    
  • Flyskjermer på dører, vinduer og veranda er også en nødvendighet hvis du vil beskytte deg mot termittinfeksjon.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Behandle huset regelmessig. En av de mest effektive måtene å holde huset ditt fri for termitter er å bygge en barriere rundt huset. Heldigvis betyr det ikke at dette er for høyt, hvis du gjør det selv og bruker de ovennevnte profesjonelle verktøyene. Pass på at produktene som brukes inneholder den aktive ingrediensen fipronil. Dette er svært effektivt, men ikke giftig for mennesker og kjæledyr.       
 10.  
             

Tips .

             
Hus populær:
Malte tak.

Viskose bred.

Voks korn.

Harvest tranebær.

Skadedyrkontroll med støvsuger.

Mykner Fjern flekker.

Maling med pneumatisk kompressor.

Vok en kaktus.

Kjemp loppene med peppermynte.

Påfør en isolerende folie til vinduene.

Plante salat inni.

Forsegle tre.

Endre en dørbryter i huset.

Fjern mugg fra taket.

Oppdrett Verbenas.

Så solsikker.

Bland næringsstoffer til hydroponics.

Reparasjon av tepper.

Rengjør treet.

Fjern shellak.

Rengjør sofaen pute.