Home \ hus
 

Dekk flate troughs.

 

Sjalger er en utmerket teknikk for å gjenvinne regnvann. De fanger regnvann overflaten avløp på overflaten og sender det dypt inn i grunnvannet lagerlag, samtidig nærende trær og redusere erosjon. Bermsene under den gjør store, fruktbare senger. Og det beste er at grunne brønner kan graves av deg selv og koster deg ingenting.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Plasser de flate troughs. Plasser den like over det området du vil vann og / eller områder der du vil stoppe erosjonen. Ta to poler og løp en streng fra den ene til den andre for å sette lengden på den planlagte gropen. Trågene vist ovenfor er hver 30 tommer lange. En flat trough må graves til "kontur" og ha en flat bunn. Dette er slik at vannet samles jevnt fra bassengbassenger og kan sive dypt inn i bakken.       
 2.  
 3.             2      Fest strengene til haugene i samme avstand som målt vertikalt. På denne måten, når haugene er spredt, kan du se om de er i samme høyde med en linjeskala som du plasserer midt på en tråd. Tau opp linjen for å kvitte seg med ugress og andre hindringer. Fortsett å flytte en haug til linjeskalaen på tråden indikerer at den er jevn. Det kan være at det går over skråningen din - det er bra, så legg hullene dine bare slik at overflaten av regnvann overflaten ikke kan flyte forbi. Det kan være at du må bygge en enkel trekantramme, en utjevningsenhet som også viser konturene dine.        
 4.  
 5.             3      Hit bunker så snart du finner grensen for troughen din. En passende bredde for troughs er 16 til 18 tommer - bred nok til at du får plass og grave.        
 6.  
 7.             4      Grav et nivåkorn. Gruven kan være så dypt som nødvendig - 1 tommer er omtrent gjennomsnittlig, mindre hvis du ikke har tenkt å fylle den med noe. Bruk en pickaxe for å løsne smuss. Skovl den med en nederlandsk / Oldenburg spade. All løs jord går til den skrånende siden av hulen og akkumuleres til det som kalles "Berme". Den tjener som en vegg og holder tilbake vannet som fyller troughen. Det er også en flott blomsterbed som smuss er stablet opp bestilt, med liten konkurranse i området og rikelig med vann. Plantering av berm vil stabilisere den nye jorda.        
 8.  
 9.             5      Hvordan få bunnen av gropen flatt og plan. Legg et langt, rett bord langs gulvet, med den smale eller "fabrikksiden" oppe - plasser en 4-6 "nivåer på den. Finn høyden på brettet og se deretter hvor du trenger å grave gropen din litt dypere. Her er det bedre å skrape bakken med en rektangulær spade enn med en hakke for å få den fin og flat. Når dette området er ferdig, flytt brettet videre langs gropen og fortsett til hele gulvet er rett og jevnt. Ikke bekymre deg hvis det ikke blir 100% perfekt - bare gjør det så godt du kan. Husk at rottingstreet og enhver bevegelse av smuss i berm kan klumpe bunnen av troughet - slik at perfeksjonen ikke kommer til å være permanent uansett. Du kan også bruke en spade til å bryte bunnen av grunne puten for å hjelpe i strømmen:        
 10.  
 11.             6      Begynn å fylle tråget. Grusverk, men er dyrt, og du må trekke den til dumpen. Hvis du planter bakkene med noe som trenger sur jord, f.eks. Blåbær busker, prøver å simulere forholdene de liker vill. Begynn med et lag med blader.        
 12.  
 13.             7      Legg til fyllstoff, for eksempel rotet tre. Pass på at den er porøs, den fortsetter å rote. Du har muligheten til ikke å fylle tråget i det hele tatt, men det vil etterlate en ganske stygge, farlige grøft som er utsatt for erosjon. Treet roter og leverer næringsstoffer til alt du planter bakkene med og stabiliserer grøften. Hvis du ikke har rotete trebrett, samle rotet tre i skogen.        
 14.  
 15.             8      Legg til siste dekselmateriale, for eksempel halm. Det bidrar til å holde fuktigheten i skogen. Hvis det er mulig, bare la litt vann løpe over skogen eller hell i et par skuffer med vann før du dekker det med halm.        
 16.  
 17.             9      Grav flere hull på denne måten til du har dekket det nødvendige området. Sørg for at hvert grunt hull støter mot det andre eller overlapper slik at regnvannsflatets avløp ikke lekker ut og danner en gully. Plant bakkene og du har gjort det!                  
 18.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Finn ut eieren av en eiendom.

Gjør biodiesel selv.

Rengjør tette avløp med eddik.

Rengjør en tavle.

Vri en madrass over.

Rengjør utsiden av et hus.

Forsyningsanlegg med næringsstoffer.

Fjern farge fra glassvinduer.

Hold et hus.

Identifiser sengebugger.

Hold hundene ute av blomsterbed.

Vok marihuana til medisinske formål.

Rengjør avløp med salt og eddik.

Rengjør lister.

Opprett tepperenservøsning.

Slå sammen en genser.

Dye blomster.

Gjenta en kaktus.

Plant forsythia.

Mal innhusets vegger.

Kultiverende Cymbidium Orchids.