Home \ hus
 

Bygg et standardisert hoppende hinder.

 

Dette er en enkel måte å bygge et standard hinder på for hester. Påkrevd verktøy: Elektrisk sag, målebånd, borestreng 1,25 cm tykk (lang), liten åndsnivå, blyant, (2) trykkbehandlede innlegg 10 x 10 x 180 cm), (1) bord (5 x 20 x 240 cm), Boks med 7,5 cm lange skruer, (1) par braketter.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kutt det trykkbehandlede bordet i 8 like store deler (hver 30 cm lang). Det vil være føttene. (Hvis du vil, klipp en trekant ut av hjørnet av hvert brett, dette vil gjøre det vakre, flared utseendet på føttene dine, men det er ikke nødvendig.)       
 2.  
 3.             2      Skru fotene dine til innleggene. Juster slutten av det første 30 cm lange brettet med bakkant av stolpen. Den andre 30 cm lange brettet treffer deretter den første og så videre som en topp. Ta fire skruer for hver fot.        
 4.  
 5.             3      Lag hull i parentesene. Dette er vanskeligere enn det ser ut! Hullene må være nøyaktig * i samme høyde og i midten * ellers vil brakettene ikke passe. Firmaer som lager parentes bruker en boremaler som automatisk lager et senterhull. Men du bruker bare en håndbor og derfor må du gjøre hullet manuelt i midten. Så legg innlegget rett først. Stillingen må være så rett som mulig. Mål innlegget 30 cm fra bakken og gjør et merke midt på stolpen. Ta åndsnivået og tegne en horisontal linje gjennom merket rundt alle fire sider av innlegget. Gjør dette på en avstand på 7,5 cm på hele innlegget til du har 9 linjer.        
 6.  
 7.             4      Gjør hullene i midten. Hvis du har parentes, bruk en som en mal for å lage de andre markørene for hullene. Hvis du ikke har parentes, fortsett å lese. (Hvis du har et ujevnt savet innlegg, eller et innlegg som ikke ble målt nøyaktig, savner du 10cm) og følgende instruksjoner bør flytte hullene litt til høyre - så vær ikke bekymret hvis hullene er midt i midten eller ikke. Hvis du lager hullene midt i et skråt innlegg, vil de fleste av monteringene ikke passe uansett. Hvis innlegget ditt er 7,5 cm tykt, kan du lage hullene midt i midten. Frøken 2,2 cm fra høyre side i midten og lag en X på første linje. På motsatt side, på samme linje, savner 2,2 cm fra venstre side for å få en rett kanal gjennom innlegget. Lag flere markeringer langs innlegget.        
 8.  
 9.             5      Start boring! Hvis du borer hullene, gå frem og sikte mot X på baksiden, og prøv å holde seg rett og forstyrre ofte for å sjekke målet ditt. Du kommer nok til å gjøre noen feil i begynnelsen, men så få det gjort ganske bra.        
 10.  
 11.             6      Mal det med 2-3 lag hvit utvendig maling for å få det til å bli polert.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Rengjør en suedejakke.

Voks selleri.

Rengjør tinn.

Voks korn.

Rengjør en svamp.

Fjern oljeflett fra betong og garasje.

Ledd.

Fjern maling fra teppe eller gulv.

Fjern olje fra oppkjørselen.

Vok en kaktus.

Lås opp en ovn.

Rengjør laminatgulv.

Bygg en treterrasse.

Bestem ampere vurdering av en sikring i USA.

Hold vekk mygg med planter.

Grow mirakelblomster.

Trekk sukkerærter.

Fjern lukt av hund urin fra tepper.

Plant rabarber.

Tørk klær utendørs.

Tøm og fyll på bassenget.