Home \ hus
 

Bor gjennom granitt.

 

Granitt benkeplater og gulv er populære blant byggherrer og huseiere på grunn av materialets klage og holdbarhet. Granitt kommer i en rekke farger og overflater, og selv om det er litt dyrere enn de fleste alternativer, vil det fortsatt være blant de mest populære materialene i luksusforbedring og ombygging. På grunn av hardheten og den relative brittleness kan granitt imidlertid være et delikat materiale å jobbe med: Du trenger spesielle såger til granittfliser og industrielle sag til å kutte birket-tykke stykker. Det krever også spesiell omsorg og utstyr for å bore gjennom granitt. Feil metode eller bit vil sannsynligvis enten ødelegge boret eller forårsake sprekker i granitten. Med de riktige verktøyene og teknikkene kan huseieren og gjør-det-selv-håndverket imidlertid bore gjennom granitt som en proff.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at du egentlig virkelig må bore et hull hvor du tror du må bore. Vurder alternativer før du begynner å bore hull i granitten din, spesielt når du jobber med noe så dyrt som benkeplater i granitt.       
 2.  
 3.             2      Bestem den ideelle hullstørrelsen som kreves for din søknad.        
 4.  
 5.             3      Merk området der du planlegger å bore. For hull med små diameter kan du tegne en liten prikk. For hull med større diameter skal du bruke en mal eller tegne en sirkel som akkurat passer til diameteren til hullet du vil bore.  
    
  • Hvis du er bekymret for at boret vil vandre, kan du klemme et stykke søppel med det riktige store styrhullet over hullet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spenne en steinreste under området som bores for å forhindre splittring av bunnen av granitten. For maksimal sikkerhet og effektivitet, skru en klem på begge sider av hullet som skal bores.        
 8.  
 9.             5      Monter den ønskede størrelsen diamantboringen i en boremaskin med høy hastighet eller vinkelsliper med en boreadapter.  
    
  • Kontroller at boret er spesialdesignet for boring gjennom granitt, og at det kan håndtere boredybden din søknad krever.
  •  
  • Diamantbiter er kjent for å bore gjennom granitt med letthet; en god bør kunne bore gjennom en 1,9 cm tykk plate på mindre enn et minutt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Start boring med konstant hastighet.  
    
  • Noen boreprodusenter anbefaler at du bruker vann for å kjøle og smøre boret mens du borer. Andre sier at du ikke trenger dette for deres borkroner. I alle fall vil vann tjene til å redusere granittstøvet i luften.
  •  
  • Når du bruker vann, lage en damme fra VVS-kitt rundt boreområdet.
  •  
  • Hvis du ikke bruker vann, kan noen støvsuge granittstøvet med en støvsuger når du driller.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bor til du er gjennom granitten og slå den underliggende steinen.        
 14.  
 15.             8      Kjøle boret med vann mellom boring av hullene mens du borer flere hull.                  
 16.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Forbered deg på tørke.

Hold et hus rent.

Rengjør en skinnsofa.

Del og transplanter liljer.

Bruk sandpapir.

Endre en dørbryter i huset.

Voks callas i blomsterkrukken eller i hagen.

Rengjør hvitt skinn.

Voks basilikum.

Dye blomster.

Bli kvitt sølvfisk.

Lag et polstret hodegjerde for sengen din.

Sett opp en studioleilighet.

Rengjør et utendørs badestamp.

Fjern mugg fra lommer.

Rengjør en svamp.

Olje en symaskin.

Stryke riktig.

Opprettholde et bambusrom.

Demonter en søppelklipper.

Hold rosenbladene friske.