Home \ hus
 

Hold ut irriterende mygg.

 

Mygg er ganske mye de mest irriterende insekter der ute. Ikke bare gjør stingene kløe som gal, de kan til og med sende sykdom under visse omstendigheter. Så du bør kle deg på riktig måte, bruk de riktige kremer og sprayer for huden, og vær også oppmerksom på og gjør noen ting i huset ditt og rundt det, slik at du kan sitte ute i fred og nyte frisk luft uten å være halvveis spist.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Beskytt kroppen din  ,

    
   
 1.            1      Bruk lange ermer og bukser og lukkede sko. Mygg er tiltrukket av svetten din og de naturlige bakteriene på huden din. Hvis du pakker opp godt, vil du ikke lukte så bra for myggene, og de kommer til deg verre.  
    
  • Mange spesialbutikker for utendørsklær tilbyr lang, men lett utstyr som ikke får deg for varm, selv når temperaturen stiger ute.
  •  
  • Bruk klær i lyse farger - hvite fargete farger, pasteller. Mygg er tiltrukket av intense farger som svart og mørk blå.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et avstøtende middel. DEET sprayer og lotioner er spesielt effektive for å avvise mygg når du er ute i frisk luft. DEET er trygt når det brukes i henhold til instruksjonene i pakningsvedlegget, og kan til og med brukes til barn over 2 måneder. Bare les alle instruksjonene på pakken før du bruker den.  
    
  • Eukalyptus, essensielle oljer av lemony og picaridin er effektive ingredienser i myggsprøyter.  
  •  
  • Imidlertid mister alle lotioner og sprayer til slutt deres effekt og må etterfølges etter en viss tid.
  •  
  • Hvis du foretrekker å bruke et hjemmelaget og naturlig avstøtningsmiddel, bland ca. 60 ml hekseskalle og 60 ml destillert vann i en sprøyteflaske og tilsett ca. 40 til 50 dråper en essensiell olje, som citronella, eukalyptus eller sitrus (kombinasjonen du kan velge). Hvis du vil bruke avstøtningsmiddel for små barn under tre år, ta bare halvparten av essensielle oljen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lysstearinlys med geraniolvoks eller citronella. Geraniol er fem ganger mer effektiv enn Citronella for å forhindre mygg, så det bør være første valg, men ikke alle liker lukten av voks så mye som Citronella.  
    
  • Citronella i seg selv er bare delvis effektiv mot mygg, men røyken fra det brennende lyset forvirrer dem, og så stikker de deg mindre.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Griffin på telt eller myggnett tilbake. Hvis du vil feire et hagefest eller ta en lur i hengekøya, vil du kanskje flytte den til et telt eller under et myggnett. 
    
  • Telt og myggnetting beholder ikke nødvendigvis myggene i stor avstand, men de holder dem langt nok unna, slik at de ikke kan stikke deg - forutsatt at du sørger for at de er forseglet tett og har garn som hviler på bakken slik at ikke det minste gapet forblir, som de kunne presse gjennom.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Stell fans på. Mygg er ikke de beste aviatorene, strategisk posisjonerte fans kan få dem til å spinne ut og blåse dem rett tilbake til hvor de kom fra. I tillegg er de tiltrukket av CO2 som menneskene puster ut, og en fan sprer seg effektivt gjennom hele rommet.        
 10.  
 11.             6      Hold deg unna høyt gress, stillestående vann og skoger. Det er mange mygg der, da de kan gjengi seg godt der, så du kommer nok også til å få stings.       
 12.  
 13.             7      Bo på kvelden bedre. Mygg er mer aktive om kveldene og om natten, spesielt i skumringen. Hvis du blir innendørs om kvelden og går utover neste dag, blir du mindre stengt.                 
 14.  
             

    2      Fri ditt miljø fra irriterende mygg  ,

    
   
 1.             1      Heng fuglehus og lyskilder for flaggermus på. Begge er naturlige fiender av myggene. Hvis du tilbyr dem et hjem i nærheten av deg, vil de spise deres mosquito i hagen din og lindre pesten. I tillegg spiser de også andre uønskede insekter.        
 2.  
 3.             2      Slå plenen din hver uke. Mygg liker å gjemme seg i høyt gress. Det kutte gresset skal feies sammen og bortskaffes, ellers kan insekter fortsatt leve i den.        
 4.  
 5.             3      Planteplanter i hagen din som ikke liker mygg. Lavendel, morgenfrue, sitronbalsam, loppe, kattemynte og basilikum er bare noen av de mange myggmiddelene.        
 6.  
 7.             4      Unngå stillestående vann, uansett hvor du kan. Fyll hull og støt rundt huset ditt. Ellers kan vann samles der, hvor myggene forminerer.  
    
  • For potholes i oppkjørselen, eller du kan for eksempel bruke betong, eller du kan bare betale et profesjonelt firma for å fylle hullene med et spesialprodukt.
  •  
  • I regntiden og i koldt år, fjerner beholdere og vanntanker seg unna. Sisterner, presenninger, griller, søppelbokser og planter kan fylle med vann og er da gode avlsmuligheter for mygg.
  •  
  • Bytt vannet i fuglebad og dyrehodet hver 24 til 48 timer slik at mygg larver ikke samler seg der.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta vare på bassenget ditt. Hvis du har et basseng i hagen, sørg for at vannet alltid er godt filtrert og klorert slik at det ikke kommer mygg i det.  
    
  • Hvis du har vann som en nærliggende dam, kan du finne fisk som spiser mosquitoes, som koi eller komet gullfisk.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fyll hule stubber. Tree stubbe er perfekte mygg reir som ofte overses. Bare fyll det opp med sand, jord eller grus, slik at det ikke kan samles vann der.        
 12.  
 13.             7      Fordel kaffegrunder på stillestående vann. Kaffe dreper mygg larver, så ved å spre kaffegalleri i pytter, grøfter og gjørmete hjørner av hagen din, kan du forhindre det i å overvinne befolkningen.  
    
  • Denne metoden er imidlertid ikke egnet for dammer eller farvann der fisk, fugler eller andre dyr lever, fordi du vil skade deres habitat.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Hvis du bor i et stort skogsområde eller i nærheten av en sump, bør du vurdere industrielle plantevernmidler. Du kan leie et profesjonelt firma for å takle myggene rundt hjemmet ditt. Hvis du har en dam eller en annen vannkilde, kan du sprøyte larvicider der, som bare dreper mygg larver, er ufarlig for andre arter og ikke skader noe annet.  
    
  • Du kan selv kjøpe og bruke noen plantevernmidler selv. Forhør imidlertid nøyaktig om gjeldende regler og lover.
  •  
  • Som en del av den såkalte miljøledelsen er det også truffet tiltak fra myndighetene i visse regioner mot mygg. Ytterligere informasjon kan fås fra de ansvarlige myndighetene selv.
  •  
         
 16.  
             

Hva du trenger .

                  

Advarsler .

                Les mer... (13)      
Hus populær:
Plant Lucky Bamboo.

Transplanterte blomsterløk.

Bygg en igloo.

Lag en dam.

Vedlikehold tremastede blomster riktig.

Fjern fargestifter fra klær.

Vask silketøy.

Demonter et toalett.

Fjernet neglelakk fra nesten alle overflater.

Mal innhusets vegger.

Et stuccoedhus.

Fjern gammel fugemasse.

Stuck.

Mal en grov gipsloft.

Grow avocados.

Vok hvitløk inne i en gryte.

Rengjør en polstret mikrofiber sofa.

Makeup børste med eddik ren.

Voks kaprifol.

Rengjør en skummadrass.

Spar strømkostnadene.