Home \ hus
 

Sette opp et hus.

 

Et nytt hus er som et tomt lerret; Dette vil gi deg muligheten til å snu hver eneste plass til en personlig, personlig plass som du vil elske. Enten du er lei av gamle rom eller flytter inn i et nytt hus, er innredningen alltid et must for å gi hjemmet en følelse av koselighet og sjarm. For å oppnå det beste resultatet, prøv å endre huset stort sett, inkludert små ting.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag store endringer  ,

    
   
 1.            1      Mal veggene. Skulle du bo i en leid leilighet, kan du ikke ha dette alternativet. Men hvis du kan male veggene i huset ditt, er dette den raskeste måten å friske opp ditt utseende og gjøre det litt mer interessant. Velg en farge som bringer ut din personlighet og passer til ditt rom. Hvis du er spenstig og liker å ha det gøy, bør du vurdere en gylden gul eller lyse grønn. Rolig og sammensatt? En grå eller grønn tone kan passe deg bedre. Veggmaling er ikke for evigheten, så vær så snill å eksperimentere med farger til du finner utseendet som passer deg!  
    
  • Ikke vær redd for å prøve å spre flere farger over hele huset; selv om du ikke nødvendigvis liker mange forskjellige lyse farger, er det greit å male hvert rom i en annen farge.       
  •  
  • Selv om det ikke er så vanlig lenger, kan du også tapetere en vegg du vil markere. Det er enda dekaler for vegger som er flyttbare, bør du være redd for noe for permanent.       
  •  
  • Hvis du ikke vil male et helt rom (ikke si et helt hus), prøv å sette en aksent på en vegg bare ved å male en enkelt vegg på nytt. Dette burde være veggen i rommet, som tiltrekker seg mesteparten av sin plassering. Spred dem i en munter farge som passer til din andre innredning.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv nye møbler. Møbler er trolig det viktigste ved etablering av et hjem; Hvis du ikke har nok møbler, eller hvis du har brukt de samme brikkene i mange år, bør du vurdere å legge til noen nye møbler på ditt hjem. Velg noen få komfortable brikker i farger og stiler som passer til din personlighet. Ikke nøl med å prøve noe annet enn hva møbelbutikken i utstillingslokalet foreslår; Møbler som passer perfekt til din personlighet, får deg til å føle deg bedre i ditt miljø enn noen modeller i virksomheten du kan velge bare fordi de er på tilbud.  
    Ikke vær sjenert om å kjøpe brukte møbler fra butikkbutikken; De er lett malt og polstret for å passe innvendig.         
  • Kombiner ulike typer møbler i stedet for å sette sammen matchende sett; Det er mer sannsynlig å gi deg et unikt utseende, mens du sannsynligvis sparer penger.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk dekorative lagringsalternativer. Enten du er ekstremt organisert eller litt av en hoarder, har alle ting som må lagres et sted. I stedet for å bare fylle dem under sengen eller på baksiden av skapet, prøv å bruke dekorative beholdere til oppbevaring. Se deg om avføring, skap for underholdningsmedier med dører og store bokhyller hvor du kan lagre alle slags bjeller og fløyter. Ved å bruke dekorative lagringsartikler dreper du to fugler med en stein.  
    
  • Kjøp shoeboxer med stoff eller spray maling på kjøpte beholdere for å skape sofistikerte løsninger på lagringsproblemer.       
  •  
  • Bokhyller kan brukes til annet enn bøker. Vurder å plassere en på kjøkkenet for retter eller en i stuen for utvalgte dekorative gjenstander.       
  •  
  • Når du kjøper nye møbler, se etter stykker som gir skjult lagringsplass.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bygg gamle møbler med aksenter. Hvis du ikke har nok penger til nye møbler, forynge dine eksisterende møbler. Forsøk på å male eller flekke kjøkken- eller badmøbler. Bruk billige stoffer til å flytte sofaen eller stolene og prøv å male på gulvene igjen. Dekorasjoner laget av tre (møbler kanter, vinduskarmer, lister, dører, etc.) kan males eller flekker i fedte nye farger. Hvis du ikke kan tenke på noe annet, prøv å bytte møbler og finn ut hvordan det endrer utseendet på rommene.                  
 8.  
             

    2      Legg til dekorasjonsdetaljer  ,

    
   
 1.             1      Heng litt kunstverk. Det er ingenting mer for et rom enn å henge veggene med kunstverk, trykk og plakater. Velg et utvalg av kunstverk og utskrifter som utfyller hverandre i både farge og tema; tenk på fotografier fra naturen, malerier, konsertplakater, favorittsedler, etc. Gå til en butikkbutikk eller en hvileforretning i butikken og se etter passende rammer for kunstverkene dine. Deretter henger alle dine utskrifter rundt huset. En naken mur er kjedelig, så prøv å utstille minst noen få store stykker og noen få mindre spredt over hele huset.  
    
  • Ikke glem at du selv kan male bildene selv for å matche dine kunstverk eller møbler.       
  •  
  • Du kan kjøpe utrolig billige utskrifter av berømte malerier på nettet, noe som gjør det enkelt å legge til mange kunstverk til ditt hjem.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg til dine favorittbilder og minner. For å gjøre hjemmet ditt helt unikt og engasjerende, legg innrammede bilder av dine favorittminner, reiser, folk og steder. Du kan henge forstørrelser av fotografier fra ulike områder av livet ditt som et fokuspunkt på veggene dine, eller ramme mindre bilder og sette dem opp eller heng dem i huset. Dine besøkende vil glede seg over å se hjemmet ditt med favorittbildene dine, og du vil alltid bli minnet om det gode ved bildene når du setter deg ned og slapper av  
    
  • Du kan finne rimelige rammer for bildene dine i butikkbutikker, som du deretter kan dekorere for å dekorere hjemmet ditt.
  •  
  • Prøv å henge bildene dine med utvalgte kunstverk i et slags galleri i hjemmet ditt. Dette vil gi deg muligheten til å vise mange av favorittstykkene dine samtidig, og gi huset ditt en mer personlig preg enn malerier alene ville gjøre.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Heng opp frie flytende hyller. Disse er rader med hyller som er festet direkte til veggen, slik at du kan arrangere utskrifter og bilder rundt dem. De er flotte for å sette opp små dekorative gjenstander og et par bjeller og fløyter. Bruk flasker, blomstervaser, alle slags pyntegjenstander, ting du har samlet på dine reiser og andre flotte ting å sette på hyller; Men sørg for at de passer inn i ditt interiør. Dette er også en fin måte å utstille kunstobjekter og bilder uten å la hele veggen med hull.  
    
  • Flytende hyller er også gode for å dekorere bad og tillate deg å lagre håndklær og ting med lite plass.       
  •  
  • Prøv flytende hyller på kjøkkenet ditt for å lagre kokebøker og vakre glass og retter på dem.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk fantasifull belysning. Vanlige lampedeksler kommer trolig med huset, men de har vanligvis ingen personlighet og er kjedelig. Bland opp dine belysningsartikler litt ved å kjøpe nye, interessante og dekorative ting. Se deg rundt for lamper som kan tjene som hovedkilden til lys og matche den generelle stilen på rommet. Men de burde ikke være for dristige. I tillegg kan mindre interessante lamper fordeles over hele rommet for å gi rommet ditt lys og en viss flair. Hvis du er dyktig i håndverk, kan du også kjøpe gamle lamper og lampeskjermer, spray dem med maling eller klut dem for å gi dem et friskt og friskt utseende.  
    
  • Hvis du bruker forskjellige lamper i et rom, prøv å variere størrelser, farger og former (med mindre det er et sett med lamper).       
  •  
  • Du kan aldri ha for mye lys, så vær ikke redd for å sette flere lys i et rom eller i et lite område.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Heng noen nye gardiner. Gardiner er stilverktøy som ikke er nok til å dekorere et hjem. Med liten innsats kan du installere gardinstenger og henge vakre gardiner som passer perfekt til dine møbler. Se deg om gardiner som har rikelig med farger og mønster for å beautify ditt rom. Hvis du jobber i et område du vil beholde mørkt (som et soverom), kan du henge mørkegardiner eller gardiner i mørke nyanser for å blokkere lyset. Hvis du prøver å få et rom til å se større, bruk gardiner i lyse farger og lette stoffer.        
 10.  
 11.             6      Finn matchende tepper. Tepper tjener to formål: dekker et stygt sted på gulvet og legger mønstre på gulvet for å gjøre det ser mer interessant ut. Bruk tepper til å fylle bar områder i hjemmet ditt; Dette vil gjøre ditt hjem se bedre innredet, selv om det er litt underfurnished. Få tepper hvis farger og mønstre samsvarer med innredningen din (eller bli med, for mye tuning kan se litt kjedelig ut). Tepper kan legges hvor som helst i huset, inkludert kjøkken og bad, så vær ikke redd for å kjøpe mer!  
    
  • Du kan også kjøpe stykker tepper og har kantene syet for å lage en billig teppe til ditt hjem.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

      

            
Hus populær:
Spider blomsteravl.

Bygg et skur.

Ventilasjonsrør.

Rengjør kobber.

Lag biologisk såpe.

Lag en seng.

Rengjør tre dører.

Lag en seng.

Start en kommersiell ormgård.

Hvordan rengjør han sine tepper.

Fjern strimler.

Trimming av trær på riktig måte.

Korn mais riktig.

Høsting av solsikkefrø.

Lag en regnehage.

Planteblomstløk.

Mending en leirejord.

Få blod ut av ark.

Mål lysintensiteten.

Sette opp et vivarium.

Grow avocados.