Home \ hus
 

Reparer en squeaky seng.

 

Ingenting er mer frustrerende enn å sove dårlig om natten fordi sengen din knirker. Heldigvis behøver du ikke bruke mye penger på en ny senga for å stoppe squeaking. Gå til bunnen av årsaken til squeak og fest og smør forbindelsene som holder sengestolen sammen. Så du kan stoppe squeaking og begynne å sove igjen fredelig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Søk etter årsak  ,

    
   
 1.            1      Ta madrassen og slattrammen ut av senga. Slattrammen er trebunnen under madrassen. Legg madrassen og slattrammen på gulvet.       
 2.  
 3.             2      Pass på at madrassen er det som knirker. Du bør utelukke dem som årsaken til pipen før du begynner å jobbe på senga. Gå på madrassen og flytt deg litt - hvis det knirker, vet du hvem skyldige er.        
 4.  
 5.             3      Pass på at det er slattbunnen som knirker. Påfør trykket ovenfra på lamellrammen og flytt det rundt. Hvis du hører en squeak, er det sannsynligvis rammen rammen i stedet for sengaen, noe som forårsaker problemet.        
 6.  
 7.             4      Rattle på sengens lokk og lytt nøye. Squeaking kan oppstå der stolpene er festet til resten av senga, så prøv å riste hver og en av dem. Prøv å finne det nøyaktige stedet som squeaking kommer fra.       
 8.  
 9.             5      Rattle kantene på bunnen av senga. Kantene er metall- eller trebrettene som strekker seg fra den ene siden av senga til den andre. De holder madrassen og lamellrammen. Påfør trykket på stolpene for å se om de forårsaker sirkel.  
    
  • Treavfall mot trevirke fører ofte til å kjeve.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Stopp squeaking  ,

    
   
 1.             1      Få de riktige verktøyene for den delen av senga du jobber med. Se hva som holder sengetøyet sammen i det området der det knirker kommer fra. Få en skrutrekker i riktig størrelse, hvis det er en skrue. Hvis det er en bolt, trenger du en skiftenøkkel.       
 2.  
 3.             2      Fest den knirkende tilkoblingen. Noen ganger er en løs forbindelse alt som fører til at en senga suger. Forsøk å stramme alle skruer og bolter i området som piper før du tar av sengetøyet. Du vet at de er stabile nok hvis du ikke kan slå dem videre.        
 4.  
 5.             3      Bruk en vaskemaskin hvis du har problemer med å fikse en bolt. Legg en vaskemaskin mellom rammen og bolten hvis du ikke kan stramme den hele veien til rammen. Slik fyller du i ekstra plass.        
 6.  
 7.             4      Koble fra hvis slukkingen stopper. Bruk verktøyene dine til å løsne og fjern boltene eller skruene som holder forbindelsen sammen. Sett løs bolter eller skruer i en plastpose slik at du ikke mister dem. Skille de to delene av sengetøyet som utgjør forbindelsen.        
 8.  
 9.             5      Smør alle komponenter av forbindelsen. Påfør en smøremiddel på hver overflate hvor begge kontaktene kommer i kontakt med hverandre, inkludert eventuelle festemidler, kroker eller flate flater. Noen smøremidler du kan prøve er: 
    
  • paraffin. Parafin er et voksaktig stoff som gir det en barform, noe som gjør det enkelt å gni det på overflater.  
  •  
  • WD-40. WD-40 er et smøremiddel som fungerer godt på metallbatterier, men tørker etter hvert.  
  •  
  • lys voks. Prøv å bruke stearinlys voks hvis du ikke har tilgang til et ferdig kjøpt smøremiddel. Gni opp lysvoks som du ville med noe annet voksaktig smøremiddel.  
  •  
  • Bearingsfett eller smøremiddel med silikon. På maskinvarebutikken, kjøp lagerfett eller et smøremiddel med silikon og påfør det til komponentene i forbindelsen for å holde squeaking i sjakk.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ryd opp senga. Bytt ut bolter og bolter du fjernet, og fest dem med verktøyene dine. Pass på at de er helt strammet slik at du ikke ved et uhell forårsaker mer squeaking.       
 12.  
 13.             7      Hør, hvis squeak er borte. Rattle sengen og se om du hører noen squeaking. Prøv å finne ut hvor det kommer fra hvis squeaking stopper. Følg de samme trinnene som den andre tilkoblingen hvis den kommer fra en annen tilkobling enn den du jobbet med. Prøv å stramme boltene eller skruene som holder skjøten sammen dersom de kommer fra samme ledd.       
 14.  
             

    3      Prøv en rask reparasjon  ,

    
   
 1.             1      Legg gamle klær på kantene på senga. Bruk gamle sokker eller skjorter som du ikke lenger har på deg. Stoffet forhindrer at lamellrammen eller madrassen rubbes og knuses på senga.        
 2.  
 3.             2      Fyll hullene med kork hvis du har en trebjelke. Kontroller sengerammen for avstander hvor madrassen eller skrårammen kan gni på rammen. Sett kork inn i hullene slik at hver del av sengen er ordentlig på plass.        
 4.  
 5.             3      Skyv et håndkle under ujevne ben på senga. Et ben er ujevnt hvis det ikke berører bakken. Sett et håndkle i mellomrommet mellom benet og gulvet, slik at sengen rammer ikke og gjør støy.        
 6.  
 7.             4      Legg en bok under madrassen i nærheten av årsaken til sugingen. Ta ut madrassen og slattbunnen og legg en bok på den squeaky skjermen hvis squeaking kommer fra en av kantene. Legg madrassen og lattrammen tilbake på senga.        
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (13)      
Hus populær:
Grow sitrusfrukter.

Bli kvitt mus naturlig.

Lag et bad til badstuen.

Plantering av kaladium.

Plante wheatgrass selv.

Beskjære et prydet epletre.

Mending riper i skinnmøbler.

Fjern fargen på kunstskinn.

Grow krydderbusker.

Blomstrer blomster selv.

Skyet svømmebasseng diagnostiserer vann.

Lag en ny plen.

Sneglene går av.

Se frøene av lønnetræret.

Lag selv naturlige organiske plantevernmidler.

Dekorer et spillrom.

Trekk sunne frøplanter.

Fjern mugg fra gips.

Planter.

Lagre farget vasketøy.

Grow krydderbusker.