Home \ hus
 

Vask en trompet.

 

Rengjøring av trompeten er veldig viktig og bør gjøres hver måned. Når du spiller hornet ditt, blir matpartikler blåst inn i det og oppretter et avlsmiljø for bakterier. Dette fører til en svært tilstoppet og uklart lyd og er vanligvis bare motbydelig. Så vær sikker på å følge disse trinnene for å sørge for at du rengjør din trompet så at du kan få alt ut av det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Fyll badekaret ditt med varmt vann og såpe.        
 2.  
 3.             2      Legg et håndkle under vannet på bunnen av badekaret for å unngå riper.        
 4.  
 5.             3      Ta av munnstykket og sett det til side.        
 6.  
 7.             4      Nå skal du skylle trompeten ved å dreie springen på og løpe varmt vann gjennom klokken. Dette skyller løs partikler og gjør det lettere å rengjøre blyrøret med slangen.       
 8.  
 9.             5      Ta ut alle puffene og legg dem i badekaret.        
 10.  
 11.             6      Ta ut alle tre ventiler nå. Du må være forsiktig med å huske rekkefølgen på ventilene dine hvis det ikke er noen tall på dem. Dette er veldig viktig, så sjekk for å se om tallene 1, 2 og 3 er på ventiler før du setter dem i stykker. Nå er kanskje S1, S2 og S3 skrevet på noen av ventilene, så vær så snill å holde bestillingen. Hvis det ikke er noen tall på det, legg det bare til side (i riktig rekkefølge).       
 12.  
 13.             7      Sett trompeten i karet, legg litt mer såpe til vannet og la det virke i fem til ti minutter.        
 14.  
 15.             8      Ta munnstykket mens trompeten suger i vannet og kjør litt VELDIG varmt vann med litt såpe. Ta en vaskeklut og rengjør munnstykket med litt såpe. Hvis du har en munnstykke børste, bør du også trekke den gjennom munnstykket for å få all dope ut.       
 16.  
 17.             9      La munnstykket stå i varmt vann etterpå.        
 18.  
 19.             10      Gå tilbake til trompeten din og gå med slangen gjennom alle bevegelsene og innsiden av trompeten din.        
 20.  
 21.             11      Ta en ventil og dypp den i vannet. Ikke sett den øvre delen av ventilen i vannet fordi filmen øverst kan ødelegges. Gå gjennom alle tre hullene i ventilen med munnstykkebørsten, vær forsiktig med å få alt resten ut. Gjenta med de andre ventiler.       
 22.  
 23.             12      Ta en vask og såpe og vask ut innsiden av trompeten og andre områder som du tror du har sluppet ut. Pass på at du rengjør innsiden av klokken.       
 24.  
 25.             13      Start å sette din trompet sammen igjen. Ta en del av gangen ut av vannet og legg den på et håndkle, og tørk det med en vaskeklut.       
 26.  
 27.             14      Ta ventiltogene dine og smør alle trekkene for å sikre at de ikke syltetøy, sett dem tilbake i trompeten.        
 28.  
 29.             15      Tørk ventiler og ta deretter ventiloljen og bruk den på ventiler. Være oppmerksom på at du kommer til rett sted.       
 30.  
 31.             16      Når alle puffer og ventiler er på plass igjen, ta vaskekluten til å tørke den en gang til og tøm vannklappen på det gjenværende vannet i det.        
 32.  
 33.             17      Ta din polertøy og gå over trompeten din. Det gjør dem ser renere og skinnere ut.       
 34.  
 35.             18      Endelig ta munnstykket ut av vannet, tørk det, sett det i trompeten din, og så er du klar til å spille!                  
 36.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Hold rosenbladene friske.

Mal nye terrakottapotter.

Voks oliven.

Fange kakerlakker.

Rug hemming.

Hibiskus prolifererer.

Plant Gardenias.

Sett opp et kjølig rom.

Høst persille.

Farge teppe.

Hvordan grønne tomater blir røde.

Kutt polykarbonatplast.

Kjøp møbler.

Bli kvitt lopper.

Rengjør piano tastene.

Grow salat.

Lag en hevet seng.

Gjenta et tak.

Få jordbærfrø.

Rengjør baderomsskjøter.

Kultiver spirer.