Home \ hus
 

Polske tregulv.

 

De fleste eksperter anbefaler å rengjøre gulvet ditt ukentlig og polere hver 2. til 4. måned for å sikre at den er godt beskyttet. Trepuss fyller riper og beskytter myk og hard overflatebehandling mot skader og overrensing. Polering av tregulv er best for gulv behandlet med polyuretaner. Oljede eller malte gulv skal være bedre slipt og vokset i stedet for å bli polert.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Rengjøring av tregulv  ,

    
   
 1.            1      Fjern så mye møbler som mulig. Hvis du rengjør gulvet ditt selv, legger du pads under møbelføttene og skyver dem ut av rommet.        
 2.  
 3.             2      Sug hardt tregulv for å fjerne støv og rusk før du rengjør det. Kontroller at støvsugeren din er i god stand, og det er ingen grove plastdeler nær gulvet eller på kantene. Støvsugere med skadede hjul kan gi riper på gulvet. Så du bør fjerne støvet med en kost om du ikke har en god støvsuger.       
 4.  
 5.             3      Finn ut detaljer om trægulvet ditt hvis du ikke vet hvilket tre det er eller hvilken overflatebehandling det har. Gulv behandlet med polyuretaner har en hard overflate og kan rengjøres med en liten mengde vann, mens skallak eller malte gulv ikke skal behandles med vann og må vaskes regelmessig.        
 6.  
 7.             4      Rengjør gulv behandlet med polyuretaner med en mopp. Bland noen dråper oppvaskmiddel med vann. Vri moppen ekstremt godt og la den glide over trekornet. 
    
  • Bruk forsiktig slag. Begynn på et hjørne innvendig og arbeid deg til døren, slik at du ikke går på det våte gulvet.
  •  
  • Tørk av overflødig væske når du ser stillestående vann. Dette kan samle seg i jorda og skade det.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rengjør gulvet på hender og knær med mikrofiberduk. Kjør bakken i en sirkelbevegelse til den skinner. Nå er bakken forberedt slik at du kan polere den.                 
 10.  
             

  Del 2      Polske tregulv  ,

    
   
 1.             1      Les beskrivelsen nøye på polsk. Pass på at du bruker vannbasert polering eller uretan til polyuretanbehandlede gulv og voksbasert polering for andre overflatebehandlinger. Noen gulv må slipes og vokse igjen for å polere dem.       
 2.  
 3.             2      Test et område på gulvet ved å bruke polering og rubbing med en mikrofiberduk. Prøv et område under et stort møbel eller skap en uke før.       
 4.  
 5.             3      Rengjør gulvet godt, rengjør det og la det tørke. Polsk det umiddelbart etter rengjøring og så lenge møblene ikke er tilbake i rommet.       
 6.  
 7.             4      Sprøyt polishen på gulvet eller legg den på en klut, som angitt på pakningsvedlegget. Bruk en fjærteknikk og tørk poler i halvsirkler i bakken. Dekk pennestrengene dine for en strekkfri finish.        
 8.  
 9.             5      Arbeid fra hjørnet inne i rommet til utsiden, arbeider på deler av en kvadratmeter om gangen.        
 10.  
 11.             6      La polishen tørke helt før du trykker på møbler igjen i rommet.        
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

                 
Hus populær:
Rengjør antikke møbler.

Grind en motorsag.

Rengjør vinduer.

Stopp en maur invasjon.

Rengjør treet.

Fjern smør flekker fra klær.

La vaskeriet luke godt.

Farge en skinnsofa.

Vask bleier.

Bestem kvaliteten på badehåndklær.

Grow et gulv.

Monter en dusj.

Plante en hagtorn.

Fullfør tre.

Heng et tapet.

Bygg et damfilter system.

Fjern ketchup, pasta saus eller grill saus fra teppet.

Lag et Tumblr rom.

Fjerning av oljeflett i garasjen.

Rengjør benkeplater av granitt.

Rengjør møbler.