Home \ hus
 

Legg en vinylgulv.

 

En vinylgulv er en fin måte å lage et rom billig på. Legge er enkelt, selv for nybegynnere, og det er et godt alternativ for en person uten mye erfaring som et hjem forbedring. Hvis du vil vite hvordan du legger vinylgulvet, kan du finne mer informasjon i trinn ett.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Klargjør den gamle gulvet  ,

    
   
 1.                    1      Gå glipp av bakken og bestil vinylen din. Bruk et målebånd og bestemm nøyaktig størrelsen på rommet ditt. Det er viktig at du bestemmer de nøyaktige dimensjonene, eller du vil raskt ha for lite materiale til å dekke hele gulvet. Normalt bør du kjøpe et lite tilleggsbeløp i tillegg til det området du har bestemt deg for, for å være sikker på at du ikke er kort.       
 2.  
 3.                  2      Fjern alle elementer. Vinylgulvet kan legges i forskjellige rom. Hvilke ting du trenger å fjerne, avhenger av hvor du vil legge vinylgulvet. Fjern de frittstående møbler og fortsett med de innebygde apparatene. Du må fjerne kjøleskapet og komfyren (hvis de er flyttbare) på et kjøkken. På badet må du fjerne toalettet. Deretter fjerner du grunnplankene på den nederste kanten av veggen.  
    
  • Du trenger ikke å fjerne skap eller innebygde møbler. De står vanligvis fast på ett sted, og du kan legge gulvet rundt det.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Fjern den gamle gulvet. Dette trinnet er i alle fall nødvendig hvis du har et teppe og du vil bytte det med vinyl. Vinylgulvet kan dekke nesten alle overflater så lenge det er fast, glatt og tørt. Ta av den gamle gulvet og fjern strimlene som strekker terskelene. Det neste trinnet er litt kjedelig, men det er veldig viktig. Arbeid langs gulvet og trekk ut alle klemmer og negler du finner (eller slå dem med en hammer i bakken).  
    
  • Du kan dra en metallbjelke over gulvet og lytte etter en lyd som en ting som kommer opp hver gang du treffer en spiker eller en klemme. Det gjør det lettere å finne dem.
  •  
  • Et gammelt laminatgulv kan inneholde asbest. Du bør ha det testet før du fjerner det og avhenger det.
  •  
  • Hvis du bestemmer deg for ikke å fjerne den gamle gulvet (for eksempel å legge vinyl på betong eller tre), bør du vite at gulvet kan være litt høyt. Du må kanskje kutte litt fra bunnen av dørene for å justere høyden.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Lag et papirmønster fra gulvet. Dette tillater deg å overføre de eksakte dimensjonene, og det vil være mye lettere å kutte vinylen i henhold til mønsteret. Klipp stabilt byggepapir i lange striper og legg dem på gulvet. Klipp ut hjørnene eller de innebygde objekter i rommet og legg til målingene. Bruk flere stykker papir og dekk hele gulvet. Lim deretter stykkene sammen. Du har nå en ekte-til-skala kopi av gulvet ditt.  
    
  • Du må dele prosjektet i seksjoner hvis du jobber i et stort rom eller i et stort område.
  •  
  • Du kan måle de vanskelige områdene på gulvet og tegne dem på papiret, hvis det er lettere.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Forbered puteen din. Underlaget er et 0,63 cm tykt lag av kryssfiner som glatter gulvet og gir et solid grunnlag for vinyl. Fest papirmalen til din kryssfinerbacking. Bruk den som en veiledning og kutt ut kryssfiner for å passe på gulvet på rommet ditt. Kryss kryssfiner forsiktig i passende seksjoner og kontroller passformen til hvert ferdig stykke.  
    
  • Bruk bare en kryssfinér som passer som en base for vinylgulv, ellers vil det ikke vare lenge.
  •  
  • Klipp basen grovt først og deretter ta de nærmere kuttene.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Legg underlaget ditt. Legg platene på basen i rommet og la dem stå i 2 til 3 dager. Dette gjør at de kan tilpasse seg fuktighetsforholdene i det nye miljøet. Vinylen vil ikke komme seg lett etterpå. Plasser basen i sin endelige posisjon slik at treet kan utvides eller kontrakt for å fylle utrykket.        
 12.  
 13.                  7      Installer puten. For å installere puten trenger du en spesiell stifter for 2.22 cm lange stifter. Du må sette rundt 16 parenteser per 30 cm². Du bør aldri bruke negler eller skruer for basen fordi de skaper støt i vinylgulvet. Arbeid deg gjennom rommet og klamre seg til overflaten på gulvet. Bruk en gummibåt til å hamre i stifter som ikke har fullstendig trengt inn i kryssfiner.        
 14.  
 15.                  8      Glatt underlaget på enden. Arbeid gulvet med en slipemaskin og glatt ut overlappende kanter eller støt på overflaten. Deretter påføres en utjevningsforbindelse og fyller disse hullene og sprekker i puten. Så du får en jevn overflate som er nødvendig for å jevnlig legge vinylen din.  
    
  • Følg instruksjonene som er oppgitt på balanseforbindelsesemballasjen for å søke riktig.
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Legg vinylen  ,

    
   
 1.                  1      Bestem på et mønster. Vinylen tilbys vanligvis i fliser, men noen ganger er den også tilgjengelig i form av plater. Hvis vinylen din er laget av vinyl, må du bare kutte den for å passe inn i rommet ditt. På den annen side skal flisene legges i et mønster. Det er vanligvis veldig enkelt å legge vinyl i rader, men du kan også endre retningen av radene (for eksempel kan du legge dem diagonalt i rommet). Husk at du alltid starter mønsteret mitt i rommet og arbeider utover for å holde mønsteret symmetrisk.        
 2.  
 3.                  2      Velg en måte å sette vinyl ned. Det er selvklebende og ikke-klebrig vinyl. Den selvklebende vinylen kommer med et klebende lag på ryggen og kan limes direkte til gulvet. Den ikke-klæbende vinylen krever litt mer arbeid, og du må legge et lag med spesiell vinyllim til basen før du legger vinylen. Hvis du har selvklebende vinyl, kan du bare følge installasjonsretningen og du er ferdig. Hvis du ikke har selvklebende vinyl, fortsett med installeringsinstruksjonene.        
 4.  
 5.                  3      Merk mønsteret på papirmalen. For å legge leggingen lettere, kan du legge ut og kutte vinylen på papirmalen. Legg bare vinylen på malen og bruk den som et mønster for å klippe det til riktig størrelse. Hvis du foretrekker det, kan du hoppe over dette trinnet og måle og trimme vinylen direkte på underlaget på rommet.        
 6.  
 7.                  4      Begynn liming av gulvet. Klargjør din spesielle vinyl lim og få en serrated trowel. Start midt på rommet (følg mønsteret) og legg litt lim på trowel. Fordel beløpet på basen, og vent deretter et par minutter før limet settes. Hvis du legger vinylen umiddelbart, kan det dannes luftbobler i limen.  
    
  • Ha alltid en fuktig klut klar til å tørke av rester eller flekker av lim.
  •  
  • Pass på at størrelsen på punktene på trowel er egnet for limet som brukes. For sikkerhet, sjekk instruksjonene for bruk.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Rull vinylen på gulvet slik at den festes til limet. Hvis du har små fliser, kan du bruke en rullestift (fra kjøkkenet). På den annen side kan du også leie en scooter for å legge gulv i ditt hjem forbedring eller hage marked. Påfør press når du ruller over flisen, slik at den knytter seg godt sammen med limet på puten. Gjenta denne prosessen med hver del av fliser du legger og rull deretter over ferdig gulvet igjen.        
 10.  
 11.                  6      Fortsett å legge vinylen. Arbeid deg over gulvet og legg vinylen etter mønsteret ditt. Påfør noe lim, lim vinylen på toppen, rul det med en vals og gjenta prosessen i neste avsnitt. Legg vinyl på gulvet til du kommer til kantene. Hvis du må kutte vinyl først for å fylle inn hullene i hjørnene, så kan du kutte det nå. På den annen side kan du legge de allerede kuttede delene i hullene og rulle over dem for å sikre at de er ordentlig lagt.        
 12.  
 13.                  7      Fullfør installasjonsarbeidet ditt. Vent i flere timer for at limet skal tørke på gulvet (følger instruksjonene på pakken) og begynn å reparere lister og striper til dørkarmen. Hvis du har lagt vinylgulvet på et bad, kan du forsegle kantene på gulvet som er flush med veggene med tetningsmasse i en silikonpistol. Dette forhindrer vannskade og vinylgulvet ditt varer lenger.        
 14.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (1)      
Hus populær:
Drep maur med borax.

Hell orkideer.

Forplante sukkulenter fra blader.

Legg asfalt helvetesild.

Vedlikehold av grønne liljer.

Plante linser.

Clematis planter.

Fang en groundhog.

Kjenne forskjellen mellom porselen og keramiske fliser.

Grow kalebasser.

Lys en peis i en peis.

Beskytt planter fra kulde.

Monter et bærbart klimaanlegg.

Mal en betongvegg.

Fest papirpapir til veggen.

Saw laminatgulv.

Bli kvitt en wild rose bush.

Rengjør dusjer.

Rengjør gummistøvler.

Legg til kikærter.

Unngå loppebiter.