Home \ hus
 

Dekorer leiligheten på et lite budsjett.

 

Ser din stue ut som om det var på 80-tallet? Har leiligheten din et nytt lag med maling? Her er noen tips om hvordan du kan pusse hjemmet ditt - selv på et lite budsjett.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Brukt dekorasjon  ,

    
   
 1.            1      Velg et tema for hvert rom. Hvis du vil få dine "nye" boligmøbler i en bruktbutikk, må du forvente at du ikke umiddelbart finner alle elementene du trenger for ditt dekorasjonsprosjekt. Hvis du takler hvert rom individuelt og ikke bestemmer seg for et enkelt tema for hele huset, har du mange flere designalternativer, og i den brukte butikken finner du absolutt 1,2 gjenstander som passer inn i et av rommene.  
    
  • Vurder også private loppemarkeder hvis du er på utkikk etter passende gjenstander. Disse finner sted spesielt i de varme månedene, og kan øke sjansene dine for å finne et perfekt møbel.  
     
   • Noen ganger kan du også finne et godt kjøp i vinbutikker eller antikvitetsbutikker. I slike butikker finner du et høydepunkt fra tid til annen, men ikke anta at du vil finne det meste av anlegget ditt der. Generelt vil du sannsynligvis kunne gjøre bedre tilbud i andre butikker.
   •  
    
  •  
  • Emnene må ikke være forskjellige for hvert rom, men jo flere emner du velger, desto flere elementer er potensielt passende. Men ikke bare velg forskjellige emner, bare for å øke dine kjøpsmuligheter: Emnene skal i hovedsak tilsvare din smak.
  •  
  • Selv om det er mange flere moderne brikker i bruktbutikker, er det sannsynligvis lettere å velge et vintage eller retro tema. For eksempel, prøv et maritimt utseende med mørke skoger, blues og malerier eller modeller av seilskip. Det er mange emner hvor det ikke bør være for vanskelig å søke etter egnede brikker, for eksempel Art Deco, fransk landsstil eller viktoriansk stil.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planlegg din shoppingtur. Det er best å lage to ruter for turen til bruktbutikker. En rute bør inkludere de 3 til 4 brukte butikkene som ligger i nærheten av ditt hjem. Den andre ruten inkluderer alle brukte butikkene i ditt område som du kan rive gjennom på en dag (inkludert de brukte butikkene fra den første ruten). Du kan bruke den første ruten hvis du bare har 1-2 timer og den andre ruten kan bli kansellert for en lørdag ettermiddag, for eksempel. Lag en liste over brukte butikker i ditt område, og bruk Google Maps til å planlegge en stang og kaste bort tid (og ingen gass).  
    
  • Du kan søke på Internett for bruktbutikker i ditt område. Legg merke til hver butikk som kan vurderes og besøk hver eneste butikk du har skrevet ned minst én gang. Avhengig av hvor godt du likte butikkene, kan du planlegge dine fremtidige besøk.
  •  
  • Ikke alle brukte butikkene vil være online.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered deg selv. Spesielt på lengre turer hjelper det om du har en flaske vann å gå med deg. Hvis du besøker en bruktbutikk der varene er usorterte, så ta med noen hansker for å beskytte hendene dine. Ta også med en gjenbrukbar veske, spesielt hvis du vil kjøpe flere varer, fordi det ikke er totesker i hver bruktbutikk. Våtservietter og håndrensemidler kan også være nyttige, spesielt hvis du vil spise mens du er ute og om.  
    
  • Ikke pakk for mange ting. Det er bra hvis du er godt forberedt, men du går bare på en kjøpesenter. Målet er å få deg til å føle deg bra og ikke frustrert - men du trenger ikke å forberede deg til en brukt apokalypse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få donasjoner. Hvis du har varer du ikke lenger trenger, laster du dem inn i bilen din og bringer dem til en ideell organisasjon. De vil ta deg med elementene gratis og du har gjort noe bra. Ikke gi noe bort, som du må bytte ut samme dag, fordi det kan være bra at du ikke umiddelbart finner erstatning. Ikke doner slike ting før etter at jeg har funnet en erstatning.  
    
  • Du kan også organisere et privat loppemarked med dine gamle gjenstander. Men donering er raskere og enklere - og du gjør noe bra. Du kan også lage et loppemarked først og donere alt som ikke ble solgt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Budsjettering. Gi deg selv en daglig utgift eller tidsbegrensning, uansett hva du vil. Det er best å sette en andre grense på hvor mye du vil betale for et enkelt element på det meste. Hvis du for eksempel gjør at du har elementer valgt for € 45, men har et budsjett på € 60, men så ser du noe for € 30 som du absolutt må ha, så kan du øke budsjettet ditt til et maksimumsbudsjett per vare uten du må ha en skyldig samvittighet.  
    
  • Kjøp raskt. Det hjelper hvis du har et litt mer fleksibelt budsjett, fordi de gode produktene i bruktbutikker vanligvis er borte raskt. Hvis du ser noe du virkelig vil ha, er det bedre å kjøpe det umiddelbart i stedet for å komme tilbake neste dag og håper det er fortsatt på sokkelen.
  •  
  • Noen brukte butikker tilbyr rabatter fra tid til annen. Finn ut hvilken butikk som har en handling og planlegg ruten din tilsvarende.
  •  
  • Du kan prute på private loppemarkeder og noen små butikker, spesielt for varer som er dyrere enn gjennomsnittet. Ikke vær sjenert og bare gjør et tilbud. Selgeren kan avvise det når som helst, hvis han ikke er enig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kjøp objektiv. Vanligvis finner du ikke noen spesifikke varer når du handler secondhand. Men hvis du har et emne i hodet ditt, oppdager du ofte ting som passer perfekt. Varene må ikke være originaler, men de burde ikke se billig ut. Billige produkter er ofte overpriset i bruktbutikker, mens lignende, høyere kvalitetsvarer er litt dyrere, men er bedre gode kjøp ved sammenligning. Ikke bare kjøp møbler, men også dekorative stykker som bilder og andre bjeller og fløyter.  
    
  • Ta en titt på alt du kjøper, selv om du må sitte på gulvet og løfte et møbel. Hvis et stykke er veldig billig, er det ofte fordi det er ødelagt et sted, noen ganger selv hvor du ikke kan se det ved første øyekast. Hvis det er en liten skade, spiller det ingen rolle, men sørg for at det ikke er store skader.
  •  
  • Forestill deg alle muligheter. Det er ofte tilfelle at et objekt som ved første øyekast ikke er et typisk dekorativt element, kan brukes som dekorativt element. Noen ganger må du gjøre noen endringer for det, noen ganger tar det bare litt fantasi. For eksempel er kjeks ofte pakket i en gammeldags boks som kan plasseres på kjøkkenet. Rester med interessante mønstre kan innrammes og brukes som veggdekorasjon. Prøv å forestille seg hvordan du kan integrere ting i temaet ditt i stedet for å gi dem bort fordi du ikke vet hva de skal gjøre med dem.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tenk på hvordan du vil arrangere elementene. Kontroller at rommet er rent og det ikke er noen gjenstander som du kan falle over. Velg riktig høyde for veggdekorasjonen. Møbler og lyskilder kan omarrangeres etter ønske. Ikke vær redd for å flytte dine eksisterende møbler rundt og omorganisere dem til du finner et perfekt sted for dem. Kanskje du er heldig, og til og med finner du endring under din gamle sofa!  
    
  • Ikke plasser bøker og andre gjenstander på hyller før du er 100% sikker på plasseringen. Det er ikke mer irriterende enn å gi alt og deretter 10 minutter senere innser du at sokkelen er på feil sted.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Gjenbruk gamle elementer  ,

    
   
 1.             1      Mal dine vegger for å få nytt liv til rommet ditt. Ingenting er mer hensiktsmessig enn et nytt lag med maling for å endre utseendet på et rom på et øyeblikk. Farge er ikke billig, men dette kjøpet er definitivt verdt det, siden det holder i flere år. Så hvis du har samme farge på veggene gjennom årene, koster det bare deg noen få euro i måneden. Besøk en Gjør det selv og kjøp noen fargeprøver for å visualisere hvordan de malte veggene vil se ut. Bruk lyse, myke farger for å gi rommet et bløt, varmt og fredelig klima. Eller bruk sterke, solide farger for å skape en mørkere, mer dramatisk plass.  
    
  • Vanligvis brukes en matt overflate til tak. For vegger er det kjedelige eller satinfarger (sistnevnte er litt glossier), eller halvglansfarget, som reflekterer sollyset. Hvis du har kolonner, ledger eller andre arkitektoniske funksjoner i huset ditt, bruk en kontrastfarge for å gjøre disse elementene skiller seg ut enda mer.
  •  
  • I tillegg til maling og primer trenger du rikelig med tid, et sted hvor du kan sette møbler mens du maler, en rullebørste, en pensel, sandpapir og en malingbakke. Planlegg på forhånd slik at du har utstyret du trenger før du begynner å male.
  •  
  • Hvis du ikke finner den perfekte fargen, spør du butikken din hvis de kan lyse, mørke eller blande den. Mange fargebutikker gjør det for deg, og du vil finne en individuell farge.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg accenter med gardiner. Sterke mørkningsgardiner er ofte svært dyre. Lysere, lysere varianter kan ha stor innvirkning på rombildet uten å ha stor innvirkning på bankkontoen din. Gardiner kommer i utallige mønstre og farger, og kan låne et soverom eller arbeidsrom som bestemmer noe.  
    
  • Hvis vinduene dine allerede er utstyrt med små persienner, så vær ikke bekymret: bare sett en gardinstang litt over og la gardinene henges over den. En bit klut mellom deg og vinduet er definitivt verdt det, fordi du kan bestemme selv om gardinene skal være halvåpent eller lukket og hvor mye lys du vil forlate i rommet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      W returnerer gamle møbler. Med et lite arbeid kan du omdanne en gammel kommode til et inngangsskoskap eller skjenk til spisestuen på kort tid. Du kan bruke et gammelt salongbord som balkongbord, eller bare male det igjen for å gi det et nytt utseende. Et nattbord kan bli krydret med en ny farge og tjene som en hylle for magasiner ved siden av en sofa. Hvis din gamle sofa fortsatt er i god stand, kan du kjøpe (eller sy) et nytt deksel og det vil se ut som et helt nytt møbel.  
    
  • Gamle verktøy og kjøkkenredskaper kan være interessante veggdekorasjoner. Pass på at du fikser det ordentlig, ikke at det vil falle av og noen vil skade deg.
  •  
  • Hvis du har individuelle møbler på lager, kan du lage et nytt bord / kommode fra noen boksede eller flate gjenstander ved å legge bord eller stolpe til den. Hvis du vil ha et mer moderne utseende, fest metall V-ben, eller bruk treben til en rustikk gjør det selv sjarm.
  •  
  • Drivved, som du kan kjøpe billig i deco butikker, er perfekte dekorative gjenstander. Du kan slå et flatt stykke tre inn i et salongbord ved å skyve bena opp. Eller koble flere treverk som veggdekorasjon. Du kan også bruke drivved som en bokhylle og presentere din søppel med mye karakter.
  •  
         
 6.  
            

    3      Mer Gjør det selv ideer  ,

    
   
 1.             1      Lukk dine egne puter. Kvadratputer og deksler er veldig enkle å sy, du trenger ikke mye erfaring for det. Velg en myk fylling og sy en pute med to identiske, flekkbestandige stykker stoff. Lukk tre sider, fyll puten og kontroller regelmessigheten før du syr den siste siden godt. Med et pute deksel, kan du gi karakter til din nye pute. Velg muntre stoffer som passer til dine andre romdekorasjoner.  
    
  • Du kan også sy mer komplekse putevar (for eksempel med fløser). Online er det mange nettsteder hvor du kan laste ned mønstre. Et patchwork pute dekke kan gi rommet en rustikk amerikansk følelse, og det kan enkelt sy med noen rester og litt tålmodighet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Re-designe hodeplanken på sengen din. Et trehodeplate er det perfekte utgangspunktet for et individuelt utformet møbel. Forsiktig sløyfe den, bruk en grunnfarge og så mal den i ønsket farge. Eller dekk det med Soff. Bruk stenciler til å bruke mønstre eller former, som blader eller fugler, i en kontrastfarge.  
    
  • Utallige ekstraordinære mønstre er mulige når du jobber med tekstil og annet utstyr. Du kan også feste skjell og litt kunstig sand til skogen og dekorere den øvre delen med et fiskenett hvis du liker det maritime utseendet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til billige, dramatiske lyskilder. Store, faste lyskilder er ofte dyre. Mindre, bærbare og midlertidige løsninger er ofte billigere og har samme effekt. Bruk lette å installere lys for å lyse opp kjøkkenskapene dine eller fest en rekke lys langs dørkarmerne - en stilig og elegant belysning som er perfekt for romantiske middager eller hyggelige timer i soverommet. Med fe lys kan du også belyse pantries og skap fint.  
    
  • Simple Christmas Fairy lys kan også brukes som dekorasjoner for å opplyse en krans og gi klassen til en stue eller foajé. Kjøp små lys i samme farge: Hvit er best, fordi hvit er allsidig, men også andre farger er aktuelt. Besøk din lokale håndverksbutikk og kjøp en dekorativ krans, spik den dekorerte kransen til veggen eller dørkarmen.  
     
   • Bytt kransen etter sesongen. Bruk en krans med pine kvist og kunstig bær og furu kegler om vinteren, rød og oransje lønn blader på våren og så videre. Sett i eventyrlysene, og du har en dramatisk effekt.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Beautify ditt rom med et hjemmelaget teppe. En heklette er lett å lage, og du kan kombinere hvilken som helst farge etter ønske, for å skape en koselig, en-of-a-kind teppe. Det er også en fin måte å resirkulere gamle T-skjorter og sengetøy. Du kan også bruke et stencil og slitesterkt stofffargemønster på teppet og gjøre teppet så interessant.  
    
  • Badematter og inngangsmatter kan også pyntes med en maske og slitesterk farge. Når du stikker et teppe eller en matta, ikke glem å fortynne malingen først - det tar ikke mye av det for å skape en god effekt.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Fjern blod fra satinplater.

Tips om omsorg og informasjon om innendørs planter.

Rengjør Nike Sneakers.

Tegn dvergroser.

Polyestervask.

Fjern vannflekker fra et tak.

Rengjør ravsmykker.

Fjern irriterende lukt fra bilen.

Design ditt eget hus.

Legg marmorgulvfliser.

Få en Kleerasen.

Trekker poteter i huset.

Spar strømkostnadene.

Grow grønnsaker om våren.

Plant roser.

Håndter klærne godt.

Plante en plommekjerne.

Husrengjøring.

Plantevalmuer.

Vask frukt og grønnsaker.

Organiser garasjen din.