Home \ hus
 

Fjern maling fra tredører og arbeid det opp igjen.

 

Som vi alle vet, er fjerning av maling veldig vanskelig. I denne artikkelen lærer du hvordan du fjerner fargen på dører forsiktig og jobber med ny maling eller trefarge. Prøv følgende to metoder og avgjøre hvilken som er bedre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sandpapirmetode  ,

    
   
 1.      1      Først må du sørge for at tredøren (eller annen treobjekt) ikke er våt. Hvis dette er tilfelle, tørk døren med en klut eller en hårføner eller til og med en varmepistol, og hold en sikker avstand fra døren for å unngå brann eller brann. Bruk arbeidshansker hele tiden.        
 2.  
 3.      2      Få et utvalg av sandpapir som skal inneholde to griller: Grov, for arbeid i begynnelsen (sand den gamle maling) og en slags fint sandpapir (for å fullføre slipingen og polere vedet som vises under) , Sliping med sandpapir er en veldig gammel metode, men det fjerner faktisk fargen. Sørg for at du bruker hansker slik at du ikke får blærer på hendene. Du vil kunne gjøre en mye bedre jobb med en elektrisk slipemaskin. Sliping er en opprørende og frustrerende jobb fordi sandpapiret er dekket i farge på kort tid. Den mest meningsfulle tingen du kan gjøre, er en forsiktig sliping så snart du har fjernet den gamle maling. Ved sliping må du sørge for at du gni i retning av trekornet. Hvis ikke, vil du skrape vedoverflaten og ødelegge hele prosjektet.        
 4.  
 5.   3     Som du kan forestille deg, vil slitasje ta lang tid, så det er best å ansette en radio for å holde deg glad.     
 6.  
 7.   4      Vær forsiktig så du ikke overdriver den og sliper den for stramt. Du får blærer hvis du gjør det, og du risikerer også å lage en stygg katastrofe ute av jobben din.     
 8.  
 9.      5      Når du er ferdig med sliping og polering, fjern trestøvet på døren ved å gni det med en lister som du har nøye gjennomvåt med maling tynnere. Så kan du begynne å male. Pass på at overflaten er veldig jevn.     
 10.  
 11.   6      La malingen tørke og påfør et annet lag for en perfekt finish. Du kan også male din dør med klart trefiber hvis du liker å se trekornet fremhevet av de to lagene av trelakk.               
 12.  
             

    2      med varmluftspistolen  ,

    
   
 1.      1      Nå vil du bruke en mye enklere, men også mer farlig metode. Du trenger en varmepistol. Denne metoden er veldig lik den første. Sørg for at du bruker hansker under dette arbeidet, og at du har vann nær døren du arbeider for for å unngå å fange brann.     
 2.  
 3.   2      Varm opp små områder av døren (eller annen treobjekt). Pass på at de ikke blir for varme, smør veden eller få brennmerkene. Siden den gamle fargen har blitt myk på grunn av varmen, kan du skrape den av med en malingsspatel. Gradvis jobbe små områder av døren slik, du er ferdig.     
 4.  
 5.   3      Slik at ingenting lenger er i veien, kan du sette alt sammen og slå av varmen. Nå kommer den vanskelige delen: den endelige slipingen og poleringen nevnt ovenfor.     
 6.  
 7.      4      Loop objektet med et sandpapir som har et korn av ditt valg. Pass på at du bruker hansker slik at du ikke får blærer. Du jobber med sandpapir fordi det glatter overflaten på objektet ditt og fjerner malingsresteret som du ikke kunne skrape av med varmepistolen og spatelen.     
 8.  
 9.   5      Du kan fullføre prosjektet ved å male det. Les kapitlet om 'Fjerne gjenstander laget av tre' (rul ned).     
 10.  
             

    3      Chemical Stripper  ,

    
   
 1.   1      Hvis det blir for vanskelig, kan du bruke en kjemisk stripper.  
    
  • For å påføre malingsstrimmeren må du først:  
     
   • Rist esken med væsken og hell deretter innholdet i en åpen beholder.
   •  
   • Våt din pensel med nok væske til å dekke et mellomstort område med noen få slag.
   •  
   • Dekke objektet med væsken du bruker med din fuktede børste.
   •  
   • La væsken være inne i en stund, og du vil se fargen mykne.
   •  
   • Hvis du synes det er mykt nok til å bli skrapt av, kan du bruke en malingsspatel til å skrape av all den myke malingen. Arbeid de tilstøtende områdene på samme måte til du er ferdig med hele døren.
   •  
   • Derefter objektet med sandpapir, enten ved hjelp av en elektrisk slipemaskin (store flate overflater) eller sliping for hånd (svingete eller vanskelige områder).
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.   2      Hvis du bruker kjemiske lakkfjernere, må du sørge for at de slippes inn i en periode. Rengjør døren med en fille som er fuktet i litt tynnere for å fjerne rester av stripperen. Loop og poler døren. Fortsett arbeidet ditt som tidligere beskrevet med maleriet.     
 4.  
 5.   3      Nå er du ferdig. Gratulerer!     
 6.  
             

    4      Arbeid opp en treobjekt  ,

    
   
 1.   1     Legg objektet du vil male på et brett med utragende negler, slik at malingen ikke slør når du maler objektet og vri på den andre siden.     
 2.  
 3.   2      Velg en passende farge for objektet. Hvis du legger den inn i et rom, bør fargen matche fargen på rommet. Husk at du kan male den i regnbuefarger eller du kan lage en blanding av to motsatte farger.     
 4.  
 5.   3      Les instruksjonene på malingsboksen først. Så åpner du kanen med et verktøy, for eksempel en skrutrekker, og rør fargen med en spisepinne (du kan ikke bruke spisepinnen til å spise etterpå).     
 6.  
 7.   4      Ta på penselen og drypp den i malingen (opptil ¼ av fargen). IKKE DYKK paintbrushen for dypt, ellers vil det bli for mye maling på det, som blir for vanskelig å behandle.     
 8.  
 9.   5      Trekk på penselen over kanten av boksen på begge sider og lakk objektet. Sveip alltid i en retning (opp og ned eller fra høyre til venstre, men ikke høyre og opp, etc.)     
 10.  
 11.   6      Bruk objektet med en skrutrekker for å sveipe de andre sidene. Hvis det er en tredør, snu den forsiktig med hendene.     
 12.  
 13.   7      La jobben tørke i en dag og polere den med Estapol eller noe annet polsk. Dette gir varen en endelig berøring. Nyt kunstverket ditt.     
 14.  
             

    5      Hvordan lage en neglbrett  ,

    
   
 1.   1     Kompilér materialene du finner i listen under "Hva du trenger".     
 2.  
 3.   2      Søk etter ditt hus for noen negler. De kan være hvilken som helst form eller størrelse og også ødelagt. Hvis du ikke har noen negler, kan du også bruke pins som erstatning, men de er dyrere. Oppbevar den i en beholder.     
 4.  
 5.   3      Plasser tykt og solid trebord på et bord og fjern alt som kan hindre prosjektet ditt. Gjør det så stabilt som mulig. Plasser boksen med negler på et annet bord nær bordet hvor brettet er.     
 6.  
 7.   4      Bruk hanskene dine (helst en hanske som ikke er så tykk at du kan holde neglen) og ta en hammer. Ta en negl og hamre den inn i brettet. Hit ham så langt at halvparten av neglen i trebrettet har forsvunnet.     
 8.  
 9.   5      Lag et mønster og lag rader. Ikke bum neglene dine vilt på forskjellige steder i brettet. Du vil ha de beste resultatene og perfeksjonen.  
    
  • Hvis en spiker bøyer i feil retning, tar du klaven fra hammeren for å trekke den ut og prøve igjen, men ikke i samme hull. Hit neglen ca 1 cm fra hullet. Hvis du ikke liker hullet, forsegl det med litt trepasta og la det tørke.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Vask alltid hendene og spesielt etter arbeid med tre. Gled deg over neglebrettet ditt.     
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

Sandpapir (hvilken som helst type korn Hvis du vil ha en jevn overflate, prøv et papir med et større antall korn Hvis du vil jobbe raskere, men har en tøffere overflate, prøv et stykke papir med færre korn) , Spør din fargeleverandør for anbefalinger!

            

Hva du trenger for å jobbe opp prosjektet ditt .

                  

Hva du trenger for neglestaven .

             
Hus populær:
Tegn et laurbærtre.

Fjern dårlige dufter fra et teppe.

Bestem alder av et tre.

Rengjør baseball caps i oppvaskmaskinen.

Rengjør tinn.

Hold kanin vekk fra hagen din med organiske forbindelser.

Bekjem sengen bugs.

Tillat betong å herdes.

Vask joggesko i vaskemaskinen.

Bygg et lydisolert rom.

Voks hindbær.

Trekk tulipaner.

Rengjør plast.

Installer en mantelpiece.

Dra et granateple tre.

Lag biologisk såpe.

Trekk grønnsakene i det varme huset.

Seal kjøkkenvasken med silikon.

Sikkert overleve et husbrann.

Vask.

Forbered jorden for tomatplanter.