Home \ hus
 

Drep sukkeremyrer.

 

Faraosmyrer, også kalt sukkermyr, er små myrer med litt brune eller solbrune kropper. Sukkermyrene er kallenavnet fordi de spiser søtsaker som sukker, gelé eller honning. Disse myrene er også tiltrukket av brød, kaker og fettete eller oljeholdige matvarer, noe som gjør dem til en utbredt husdyrskade i mange regioner.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Unngå angrep av sukkeremyrer  ,

    
   
 1.            1      Begrens inntaket av mat til kjøkkenområdet og ryd opp matenes kontaminering umiddelbart når de finner sted. Noen få dråper fruktkjeft eller gelé på kjøkkenbordet er nok til å oppmuntre spionere sukkermyrene til å lete etter flere matkilder.       
 2.  
 3.             2      Lagre alle søte matvarer du kan spise, som kjeks, godteri og brød i tett lukkede beholdere, kjøleskapet eller fryseren.        
 4.  
 5.             3      Tett området rundt vinduene og dørene med nye pakninger eller isolasjon og tett alle kjente hull som myrene kan bruke som tilgang.                  
 6.  
             

    2      Tiltrekk sukkermyrene  ,

    
   
 1.             1      Oppmuntre myrene til å mate. Faraonmyrkolonier har en eller flere dronninger, reproduserbare hanner og ikke-fruktbare kvinnelige arbeidere. Arbeiderne leter etter mat å ta med til dronningene.        
 2.  
 3.             2      Sett gelé i en klemmeflaske. Du kan bruke en tom ketchupflaske eller sennepflaske for å spre geléen bedre. Gelé er en favoritt av sukkermyr. Han er en lett kilde til mat for at de skal ta med hjem.        
 4.  
 5.             3      Finn et område i huset ditt hvor du har sett myrer og hvor det er en åpen overflate å jobbe med. Distridere geléet direkte på overflaten, eller lim litt crepe på den først. Ved å bruke malers crepe til å dekke et område på baksiden av tekjøkkenet, blir det senere mulig å rengjøre geléet.        
 6.  
 7.             4      Stryk en liten mengde babypudder rundt maten slik at maurene som bærer maten hjemme, la en synlig sti til deres rede. Å drepe dem med agn vil ikke nødvendigvis løse problemet ditt. Det kan være viktig for deg å vite hvor nestet ditt er.        
 8.  
 9.             5      Se agnene for å se om myrene tar det hjem og hvor de bærer det nøyaktig når de forlater fôringsområdet. Hvis myrene bærer bort geléen, har du funnet et godt sted for agn. Hvis ikke, prøv et annet område til du finner en god fôringsplass.        
 10.  
 11.             6      Bruk en sakteverkende gift som gir speidermyrene muligheten til å bringe den tilbake til kolonien før de dør. Myrene for maur inneholder ofte hydrometylen eller borsyre og er svært effektive.        
 12.  
 13.             7      Bland giften under geléet og legg ut låsematen i testområdet. Følg instruksjonene på pakken for nummer og plassering av låseklossens steder.        
 14.  
 15.             8      Om nødvendig, fyll på lure-låsepunktene til du ikke lenger observerer noen aktivitet. Avhengig av omfanget av angrepet, kan det ta tre til fem uker for å fullstendig drepe myrene.        
 16.  
             

    3      Drep myrene på annen måte  ,

    
   
 1.             1      Prøv et naturlig hjemmiddel for å drepe myrene hvis du ikke vil bruke kjemikalier.  
    
  • Myr myrene med maismel som de ikke kan fordøye. Bland det med knust sukker for å gjøre det mer attraktivt for myrene.
  •  
  • Spray myrene direkte med eddik eller en løsning av vann og natron. Du kan også spray disse produktene direkte inn i reiret og omgivelsene der myrene har tilgang til ditt hjem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et kjemisk granulat eller sprøyt et ferdigstilt insektmiddel direkte på faraoemyrene. Det er mange kjemiske insektmidler som Diazinon, Permetrin, Cypermetrin, Alletrin og andre som fungerer like godt og dreper myrene.        
 4.  
 5.             3      Behandle myrene direkte med et insektmiddel hvis du er i stand til å finne dem. Hvis myrene har eksistert i noen tid eller du har en stor angrep, er det sannsynlig at du har flere reir. Derfor, hvis du har fjernet et rede, bør du ikke stoppe kampen. Som myrene av sukkermyr vokser raskt, deler deler av seg og setter opp et nytt rede.        
 6.  
 7.             4      Sprøyt sokkelen til en infested bygning fra utsiden med et insektmiddel for å hindre at myrene fortsetter å infiltrere.        
 8.  
 9.             5      Bestill en profesjonell eksterminator eller skadedyrskontroll selskap hvis din innsats for å eliminere sukkermyrene har sviktet.        
 10.  
        
Hus populær:
Arbeide med glassfibermateriale.

Lag en festbue av strandballer.

Mål dine vinduer.

Forankre planter.

Korn mais riktig.

Bygg kjøkkenskap.

Bli kvitt kakerlakker og maur uten pesticider.

Sprekk en hengelås.

Planter og vedlikehold av rhododendroner.

Fly i huset som skjer.

Polsk aluminium.

Bli kvitt lopper i teppet.

Fjern edderkopper fra huset uten å drepe dem.

Hang romersk persienner.

Bli kvitt lopper i teppet.

Rengjør bronse.

Velg riktig belysning for hvert rom.

Tapp kjelen.

Bruk et multimeter.

Fjern lukt av hund urin fra tepper.

Bytt pære av mikrobølgeovn.