Home \ helse
 

miste 7 pund i 2 uker.

 

Den beste måten å gå ned i vekt er å opprettholde en sunn og bærekraftig livsstil på lang sikt som du kan opprettholde lenge. Hvis du lager en kollapsdiett og raskt går ned i vekt, er du mest sannsynlig å miste vannvekt, og noen reell vekt du mister, vil trolig komme tilbake (og med en kryp) så snart du spiser normalt igjen. Dessverre utsetter de fleste av oss våre vekttapsmål til vi blir tvunget til å komme til en begivenhet, for eksempel en tur til Bahamas, en klasseromgang, og så søker vi desperat etter muligheter for vekttap i siste øyeblikk. Uansett grunn du vil gjøre en krasj diett, viser denne artikkelen deg hva du trenger å vite for å kvitte seg med pundene så fort som mulig.

 

OBS!: Denne artikkelen er ment å være rent informativ og på ingen måte støtter de usunn krasjdietene.

             

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Quick Release  ,

    
   
 1.            1      Formålet med å spise 1000 kalorier om dagen. Du vil absolutt ikke spise så mye med jevne mellomrom, men de fleste mister raskt, uavhengig av deres nåværende vekt, og spiser mellom 1000 og 1200 kalorier. 
    
  • Du har sannsynligvis liten energi når du spiser så lite, så planlegg livet ditt tilsvarende og unngå anstrengende fysisk aktivitet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lær kaloriinnholdet i maten du er. Med en så alvorlig kalorirestriksjon er det viktig at du skriver ned hva du spiser og planlegger dagen din, slik at du ikke bruker alle kaloriene dine "på en gang". 
    
  • Gjør deg klar til å lese alle etikettene, måle delene og ta hensyn til kaloriene i salat dressinger, sauser og drinker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      La sukker og de fleste karbohydrater gå. Matvarer som brød, ris, pasta, kjeks og is er fylt med kalorier, ikke mett og gir svært lite næringsstoffer. Din diett bør bestå hovedsakelig av grønnsaker, magert protein og fiberrike frukter som epler.       
 6.  
 7.             4      Gjør litt anstrengende øvelse. Intensiv aerob trening gjør at du mister vekten raskere på lang sikt, men over en periode på to uker har trening liten betydning for hvor fort du går ned i vekt. Den sikreste måten er å opprettholde energien og fortsette å gå, sykle, svømme og lyse jogging for å forbruke noen ekstra kalorier uten å tøye deg. 
    
  • En times gange brenner mellom 200 og 300 kalorier. Kaloriene du brenner mens du trener, avhenger av din nåværende vekt.
  •  
  • Det er alltid godt å gjøre sport, men du bør fokusere på din beste innsats for å spise riktig, da dette er den største faktoren i å miste vekt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Cook din måltid selv. Hvis målet ditt er å spise 1000 kalorier om dagen, så er denne kaloribegrensningen like nær eller bedre enn alt du spiser på en restaurant. Den sikreste måten er å lage mat selv hjemme, slik at du selv kan påvirke ingrediensene og porsjonsstørrelsene dine. 
    
  • I stedet for å bruke olivenolje, vegetabilsk olje eller smør, foretrekker du å lage mat. Selv om olivenolje er et sunt fett, inneholder det omtrent 120 kalorier per spiseskje, som du egentlig ikke har råd til på en 1000-dagers diett.
  •  
  • Pakke lunsj om morgenen før du går på skole eller arbeid. Ta sunne snacks du kan spise når du blir sulten, som selleri eller gulrøtter.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Undertrykke appetitten  ,

    
   
 1.             1      Drikk mye vann - og bare vann. Vannmetninger mellom måltider og er en fin måte å holde energi og humør mens de sliter seg. Ta alltid en flaske med vann og drikk den hele dagen lang. 
    
  • Ikke bruk de lave kaloriene du har tilgjengelig for lemonade, fruktjuice eller alkohol. La de usunnene drikke unna i minst de neste to ukene.
  •  
  • Hvis du er vant til å drikke lemonade, ta diett brus eller musserende vann, begge med null kalorier.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Drikk svart kaffe eller usøtet grønn te. Disse drikkene har null kalorier, og koffein de inneholder demper din appetitt. 
    
  • Hvis du har problemer med nibbling om natten, gjør deg en koffeinfri kaffe som begrenser dine ønsker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tuggummi. Tygge på tyggegummi tricks kroppen din fordi den tror du spiser noe, og du er mindre sannsynlig å snack hvis du allerede har noe i munnen din.       
 6.  
 7.             4      Pensle og skyll tennene mellom måltidene. Dette forbedrer ikke bare helsen til tennene og tannkjøttet, det gjør at du føler deg mindre nibbling når munnen din føles ren og frisk.       
 8.  
 9.             5      Dedikere deg til hyggelige ting som ikke har noe å gjøre med mat. Den beste måten å diett skal være distrahert og opptatt, slik at du ikke hele tiden tenker på mat (eller mangler mat i dette tilfellet). Lag planer med venner, fokus på hobbyene dine, ta et varmt bad, se favorittfilmen eller TV-showet ditt, les en bok, gå og svømme osv.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Helse populær:
Rengjør tarmen selv.

Kraniomandibulære dysfunksjoner med kjeve helbredende øvelser.

Lindre smerte i ørebetennelse.

Fjern et dødt tånegl.

Tegn en tann uten smerte.

Ta tak i tap og smerte.

Behandle oppkast hjemme.

Overvinne et jordskjelv hjemme.

Avhengige av sport.

Doner egg.

Behandle behovet for å være anoreksisk.

Gjenopprette.

Gjør ingenting.

Fjern puffete øyne.

Godta deg selv som en rolig og reservert person.

Anerkjenn strålingssykdom.

Ta testosteron.

Borst tennene med tunge piercing.

Bli vegetarianer.

Vær alltid glad.

Behandling av betent og kløende øyne.