Home \ helse
 

Glemmer sårbare ord.

 

Ordtaket "pinne og stein ødelegger beinene mine, men ord gir ikke smerte." Er bare ikke sant. Om noen har fornærmet deg eller nedgradert dine ferdigheter, kan disse ordene være sårbare. Lær hvordan du glemmer smertefulle ord ved å redusere sin makt, styrke selvtillit og helbredende følelsesmessige sår.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Avtale med de skadelige ordene  ,

    
   
 1.            1      Ikke ta det personlig. De skadelige ordene sier noe om personen hun sier, ikke om deg. Når folk lider, angriper de noen ganger andre med skadelige ord. Dette skjer med alle mennesker i noen tilfeller. Dette skjer ofte rashly og mange angre på ordene sine i ettertid.  
    
  • Hvis noen sier noe vondt for deg, husk at personen sannsynligvis sårer seg selv. Svar med medfølelse i stedet for å ta kommentaren personlig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi æren til den som skadet deg, esteem. Når en person sier noe vondt for deg, svarer du rolig på en måte som setter pris på personen, men ignorerer ikke de unfriendly ordene. Om den andre personen ville fornærme deg eller ikke, vil denne typen svar sannsynligvis overraske deg, og hun vil heller tenke på hvordan ordene hennes kunne ha følt for deg. 
    
  • For eksempel kan du si, "Wow, jeg er sjokkert av en så god person som du kan høre slike uvanlige ting."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Angi en tidsramme hvor du er sint på de skadelige ordene. Angi en tidsbegrensning for å overvinne dem, i stedet for uendelig å tenke på de skadelige ordene. Føl smerten i en viss tid. Så bestem deg for å la ham gå.  
    Du kan tilbringe timer eller til og med dager å tenke over fornærmelsene. Still inn en alarm i 10 minutter. Tenk på hvordan du følte deg etter fornærmelsen og innsett smerten. Når alarmen ringer, må du slutte å tenke på det og ikke komme tilbake til det.  
         
 6.  
 7.             4      Skriv ned ordene og ødelegg deretter papiret. Hvis du er en mer praktisk person, kan du rane de skadelige ordene av deres makt ved å ødelegge dem. Skriv fornærmelse på et stykke papir. Da kan du rive papiret i stykker, brenne det eller gjøre ordene uleselige med blyant eller penn.        
 8.  
 9.             5      Erstatt ordene med en positiv kommentar. Equalize effekten av fornærmelsen ved å erstatte den med positive ord. Dette fungerer fordi den negative kommentaren i hjernen din er erstattet av å erstatte den med en mer positiv, behagelig kommentar.  
    
  • Hvis noen for eksempel har sagt til deg, "Du er stygg," kan du erstatte den kommentaren ved å si: "Det er bare en gang i universet. Jeg er spesiell og unik. "
  •  
                   
 10.  
             

    2      Ombygging av selvtillit  ,

    
   
 1.             1      Bruk ordene til å styrke deg. På hvilken måte testes situasjonen for deg? Vurdere de skadelige ordene og finn ut om du kan gjøre dem til en produktiv handling. Spør hvorfor hvorfor ordene gjør deg vondt og hva du kan gjøre med det.  
    
  • For eksempel, hvis noen har sagt til deg, "Du er svak," og du tror at du kan føle deg sint eller trist. Men hvis du blir aktiv ved å forsvare deg selv eller forbedre din mentale funksjon, kan du forhindre at slike ord skader deg igjen i fremtiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk din erfaring og perspektiver for å hjelpe andre. Årsakene til fornærmelser er vanligvis smerte eller usikkerhet. Tenk på hva personen som sa disse ordene går gjennom og om det er noe du kan gjøre eller si for å hjelpe henne. Du kan også øke selvtillit ved å hjelpe andre som har blitt skadet av slemme eller uforsiktige ord.       
 4.  
 5.             3      Gjør din egen mening din prioritet. Selvtilliten din vil være veldig ustabil hvis du tillater andre å bestemme hvordan du skal tenke og føle deg selv. Ikke hold så mye varsel om hva andre tenker på deg. Din egen mening bør være det viktigste i stedet.  
    
  • For eksempel, hvis noen sier til deg, "Du blir aldri noe," og du tror ikke det, du bør huske hva du synes. Du kan si, "Det er ikke sant. Jeg tror at jeg er bestemt for store ting. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fullfør ting som gjør deg mer selvsikker. Hvordan du føler om deg selv og dine evner, er veldig knyttet til selvtilliten din. Du kan styrke selvtillit ved å ta på seg flere utfordringer. Tenk på et mål eller en oppgave du vil oppnå. Del opp oppgaven i små trinn slik at du kan gjøre en om gangen.  
    
  • For eksempel, hvis du vil bli økonomisk uavhengig, kan du begynne å se etter en jobb. Deretter kan du søke etter et bosted som passer din inntekt. Deretter kan du åpne en sparekonto eller investere i aksjer som styrker din økonomiske stilling på lang sikt.
  •  
  • Kontinuerlig å oppnå disse individuelle trinnene vil hjelpe deg å føle deg tryggere og føle at du kan ta på nye utfordringer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta et dypt pust og gjenta et styrket mantra. Dyp pusting er en fin måte å slappe av på. Kombinere denne øvelsen med en positiv melding kan hjelpe deg med å bygge selvtillit slik at du kan stole på deg selv og dine evner.  
    
  • Du kan for eksempel puste dypt gjennom nesen din og si mentalt: "Jeg puster selvtillit og selvtillit." Hold pusten i noen sekunder. Når du puster ut etter det, sier du mentalt "Jeg puster negativitet og tvil."
  •  
         
 10.  
             

    3      For å gjenopprette fra skadelige ord  ,

    
   
 1.             1      Øv selvkjærlighet daglig. Hvis du forsømmer ditt følelsesmessige velvære, vil sårbare kommentarer bli mer smertefulle. Motvirke noen skadelige kommentarer eller atferd fra andre ved å behandle deg selv med kjærlighet og vennlighet. Du kan gjøre det på en rekke måter. Lag en liste over positive handlinger som du liker mest. Så gjør litt øvelse hver dag.  
    
  • For eksempel kan du lagre sunne måltider, gå hunden din ved sjøen eller meditere ved sengetid.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lær av erfaring. Det er alltid noe som kan læres av en konflikt eller en smertefull opplevelse. Når du har fått litt tid til å gi slipp på den opprinnelige smerten, ta deg tid til å reflektere over hva som har skjedd. Noen ting du kanskje tenker på er: 
    
  • Hva kan være i denne personen eller i ditt forhold til henne som utløste disse uvennlige ordene?
  •  
  • Var disse ordene noe sannferdige som du kunne ha nytte av, selv om de ble formulert hardt eller på en unhelpful måte?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Omgir deg med positive mennesker. Positive mennesker bringer positiv energi og negative mennesker bringer negativ energi. Bestem deg for å redusere mengden tid du bruker på negative eller giftige mennesker som kritiserer eller slår deg ned. I stedet velger du å tilbringe tiden med positive mennesker som setter pris på deg.        
 6.  
 7.             4      Gjør ting som er morsomme for deg. En fin måte å gjenopprette fra skadelige ord er å forfølge aktiviteter som vil glede deg. Finn en hobby, bli med i en klubb eller organisasjon, eller fortsett med noe du ga opp for lenge siden. Få mer plass i din daglige eller ukentlige plan for ting som får deg til å le.  
    
  • Dette kan være å forfølge din lidenskap for å lære, å lære andre en evne du allerede er god til, eller for å forbedre kunnskapen din om en aktivitet som sying eller hagearbeid.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi noe tilbake til andre. Stimulere din emosjonelle helingsprosess ved å gjøre det bedre for andre. Forplikte seg til å ha mer positive samspill med menneskene i livet ditt og samfunnet ditt. 
    
  • Samhandle med kjære på en måte som viser dem din takknemlighet og gjør det klart at du ser det gode i dem. For eksempel kan du si: "Du er så nyttig. Jeg vet ikke hva jeg ville gjøre uten deg. "  
  •  
  • Du kan også gjøre det ved å bare gjøre det bra for andre mennesker, for eksempel å hjelpe en nabo med hagearbeid eller invitere andre til å lunsj i kafeen. Du kan også utstråle positive energier i din kirke ved frivillig arbeid eller donere til en veldedig sak.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skriv en journal for å bedre forstå hvordan du føler. Skriv ned dine tanker kan hjelpe deg å forstå hva som skjer i deg. I tillegg kan fornærmende kommentarer slutte å skade når du skriver dem ned. Gjør en vane med å skrive en dagbok daglig i noen få minutter.  
    
  • Du kan skrive om hvordan dagen din var, en invitasjon til å skrive fra Internett, eller skrive ned noen ting du er takknemlig for.
  •  
         
 12.  
           Les mer... (10)      
Helse populær:
Vok opp og begynn å leve.

Sprekk noen er tilbake.

Bli kvitt akne på beina.

Behandle varmeutslett.

Ikke angre på dine beslutninger.

Slik hjelper du noen etter et slag.

Kontrollhud.

Eliminere en øreprop med olivenolje.

Behandler razorbrenn.

Lavere kolesterol.

Nedre bilirubin.

Fikk et sunt hjerte.

Rygg ryggen i det nedre området.

Stå opp tidlig.

Hold hendene vekk fra ansiktet ditt.

Forhindre blåmerker.

Beregn gjennomsnittlig blodtrykk.

Trykk på en skadet tåskompis.

Avgifte leveren.

Reparere nyreskade.

Plasser en panne.