Home \ helse
 

Vis noen som du ikke har noe imot.

 

Hva er verre enn noen du sverget for å bli avvist for? Hvis denne sværmen spiller så grusomme spill med deg! Ikke la en tidligere sværme skade deg på grunn av dine følelser. I stedet, reverser situasjonen - gjør ham sjalu ved å vise ham at du er over hans spill og at du er fantastisk alene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      late som om du fortsatt er skadet  ,

    
   
 1.            1      Ta litt tid til å "la alt ut". Rett etter en avvisning kan det være tøft å få følelsene dine under kontroll. Hvis din crush slår på deg i løpet av denne tiden, kan du ikke kontrollere kontrollen din godt. Gjør hva du må gjøre for å komme over det faktum at du har blitt avvist. Viner, spark, gråt - bruk det på et åndelig nivå. 
    
  • Hvis din forelskelse virkelig har truffet deg, vær ikke redd for å snakke med vennene dine eller familie om hvordan du føler. Dine mest pålitelige personer kan trøste deg i løpet av denne tiden og gi deg nyttige råd.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå din forelskelse når du kan. Hvis din tidligere forelskelse vil provosere en nervøs reaksjon fra deg, nekter du den tilfredsheten når du holder deg borte. Ikke gå til hvor denne personen liker å tilbringe tid. Ikke snakk med denne personen med mindre du er tvunget til å gjøre det. Du bør til og med unngå vennene dine i din forelskelse - du kan ikke muligens vite hvilken side de er på. 
    
  • Dette rådet refererer til teknologi. Ikke svar på samtalene eller tekstmeldingene til din forelskelse. Slett den fra dine sosiale nettverk (Facebook, Twitter etc.).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold selvtilliten din når du må samhandle. Tross alt, vil du til slutt bli tvunget til å snakke med den personen (spesielt hvis du er i samme klasse eller arbeidskollega). Ignorer dem før du blir adressert først. Hvis du trenger å snakke med henne, vær høflig, men uinteressert. Si kort sagt, hele setninger (f.eks. "Ja, det er greit Nei, det spiller ingen rolle Ok, sikkert.") 
    
  • Hvis din elendighet varmer deg opp, stilte du ham umiddelbart og stilte ham med et isete kaldt utseende. Han prøver å provosere en reaksjon fra deg, så ikke la deg bli sint eller nervøs.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg opptatt. Ikke nyt det som kunne ha vært hvis din forelskelse ikke hadde vært en slik idiot. Vis i stedet at du ikke bryr deg om denne personen ved å fortsette med livet ditt! Dedikere deg selv til arbeid eller skolearbeid. Start et nytt sportsprogram. Start en ny hobby. Prøv å mestre en eksisterende. Alt du kan gjøre for å holde deg opptatt, bidrar til å distrahere dine tanker fra negativiteten til din tidligere forelskelse. 
    
  • Husk: det er bare å holde deg tilbake i det siste. Hvis du tillater deg selv, kan du til slutt ende opp med å plukke opp telefonen, se på gamle bilder, og til og med få lyst til å sende den personen en tekstmelding. Hold deg sterk - ikke gå tilbake til en person som har skadet deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Motstå trang til hevn. Hvis noen var sånn for deg, er det bare naturlig å gi det tilbake. Dessverre er dette en av de verste ting du kan gjøre når du prøver å bevise at du ikke bryr deg om en bestemt person. Du kan føle deg bra på kort sikt hvis du slår deg i en sint utbrudd eller gjør en isete plan for hevn, men i det lange løp vil det ikke hjelpe deg å komme over den personen. Det er nesten alltid den beste hevnen å gjerne ignorere personen som har skadet deg. 
    Dessuten er det lurt å huske det gamle ordtaket: «Ikke argumenter med idioter, du kan ikke fortelle hvem som er fra avstand.» Å prøve å gå tilbake til en gammel flamme kan få deg til å se smålig eller barnslig ut mot andre. Den beste måten? Ikke engang ta den risikoen.  
                   
 10.  
             

    2      Komme over din tidligere sværme  ,

    
   
 1.             1      Fokuser på din egen verdi. Når du er forbi den opprinnelige smerten ved avvisning, er det på tide å gå videre. Du kan ikke gjøre dette hvis du ikke tror du er verdt det! Bekreft det. Du kan bruke alle slags positive tanker du vil ha, men disse tre fungerer bra: du er vakker. Du er intelligent. Din forelskelse er en dåre, fordi han ikke vil ha deg. 
    
  • Føl deg aldri som om du er svak eller hjelpeløs uten denne personen. Beundre din uavhengighet. Når du legger din tidligere forelskelse på en sokkel, gjør du deg mindre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La skam gå. Noen som ber om en avtale og deretter får en "nei" er dårlig nok, men hvis du er veldig grov på deg, kan forlegenhet være nesten uutholdelig. Den skam du kanskje føler vil sakte avta - i noen mennesker blir det raskere enn andre. Ikke hold fokus på dine negative følelser fra fortiden og ikke fortsett å spille dem i hodet ditt. I stedet la henne gå og forfølge nye, positive følelser i stedet. 
    
  • Husk at du ikke kan endre fortiden. Dette betyr at det er ulogisk å bekymre seg for det. Hvorfor bekymre deg for noe du ikke kan endre?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjenkjenn at spillene i din forelskelse er umodne. Sunn, modne mennesker gjør ikke narr av folk som raver om dem etter at de har bekjent deres følelser til dem. Du trekker dem ikke opp etterpå. Hvis din forelskelse har gjort dette til deg, er det en sølvfôr i horisonten: Du vet nå at din forelskelse er en umoden, usikker person. Det bør føles bra å vite at personen du er bekymret for, er definitivt feil.       
 6.  
 7.             4      Ikke la deg bli forelsket i livet ditt. Over tid bør du føle deg bedre. Du bør sakte skam og forlegenhet ut av din erfaring og fokusere på egen verdi igjen. Men som den gamle flokken kryper tilbake i livet ditt, kan dette kaste deg ut av din vei mot følelsesmessig gjenoppretting. Hvis du har den i hånden, bør du ikke snakke med ham før du føler deg 100% bedre. Hvis han ønsker å nærme deg igjen, ikke vær redd for å be om avstand. 
    
  • Hvis din tidligere forelskelse ikke forstår meldingen, så vær direkte. Det er greit å si "Jeg vil ikke snakke med deg en stund, la meg være alene."
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder din forelskelse som ubetydelig. Ditt ultimate mål er at personen som en gang førte deg til så mye forlegenhet og nervøsitet, blir vesentlig ubetydelig for deg. Dette vil ta mye tid og tålmodighet, men hvis du følger instruksjonene ovenfor, bør du sakte se en forbedring. Tross alt vil du nok finne det morsomt at denne personen var så viktig for deg en gang. 
    
  • Når du er klar til å forlate din tidligere forelskelse for alltid, begynner du å lete etter noen som respekterer deg og er der for deg i stedet for noen som får deg til å føle deg liten. Husk: Lykke er den beste hevnen.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

    
   
 • Hvis du prøver å vise at du bryr deg om noen, unngå du og ignorere denne personen best. Ikke delta i samtale og nikk og smil lazy - dette er den beste måten å bare ikke delta i samtale.
 •  
 • En annen flott måte å vise at du bryr deg om noen, er å gjøre en synlig innsats for å se etter mange andre ting utover den personen. Etter en samtale kan du fortelle den personen til deg. For eksempel kan du gå til en fest med vennene dine - uten dem.
 •  
        
Helse populær:
Miste 9 pund i en måned.

Gjenkjenne en sosial angstlidelse.

Sittende på hemorroider.

Tolk blodgassresultatene.

Nederlag depresjon.

Sett ned Paxil.

Unngå blokkering.

En bakteriell skiller seg fra en viral tonsillitt.

Gjør sår i halsen.

Bli kvitt kramper (jente).

Vokse raskere som barn.

Behandle menopausale symptomer.

Behandle en reaktiv hypoglykemi.

Hold vennen din borte fra røyking.

Pasienter med kronisk nyresvikt som nekter dialyse.

Finn ut om vennen din er sur på deg.

Håndtere ryggsmerter.

Stopp å røyke, selv om du ikke vil.

Fjern fremmedlegemet fra øyet.

Stopp å bli så varm mens du sover.

Forbedre stillingen i dvale.