Home \ helse
 

Behandle en nese som drikker på grunn av allergier.

 

Allergier forårsaker en rekke ubehagelige fysiske symptomer, inkludert en rennende nese. En rennende nese kan være frustrerende, pinlig og rett og slett smertefull. Rull ned til trinn ett for å finne ut hvordan du kan overvinne allergier og holde nesen i gang!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Stopp en allerede løpende nese  ,

    
   
 1.            1      Fukt luften! kjøp en luftfukter eller to! Selv om motproduktive, allergier har en tendens til å "hemme" kroppens prosesser som holder nesepassene fuktige. Når du først kommer i kontakt med allergiutløseren, produserer kroppen kjemikalier som kalles histamin, noe som gjør at slimhinnene svulmer og tørker ut. Etter hvert som flere luftbårne partikler trer inn i dette tørre miljøet - ofte de samme partiklene som pollen som i utgangspunktet utløste den allergiske reaksjonen - bruker kroppen en rennende nese for å begynne å kaste den ut og balansere systemet. Dette er den onde sirkelen som er kjent med allergikere. Luftfuktere fordeler fuktighet i luften, noe som bidrar til å holde nesepassene fuktige.  
    
  • De fleste luftfuktere er ikke sterke nok til å håndtere hele hjemmet ditt. Sett dem i rommet / rommene hvor du bruker mesteparten av tiden for å få mest mulig effekt! Når du forlater det fuktige miljøet, begynner imidlertid slimhinnene å tørke ut igjen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en salt nesespray! Saltnoseprayer kan bidra til å holde slimhinnene fuktige, men ikke bruk dem så mye som mulig! Bruk av sprayer kan føre til andre problemer. Tilgjengelig uten resept, de er tilgjengelige for salg for å fukte slimhinner, samt å spyle irriterende stoffer fra nesepassasjen.  
    
  • Noen foretrekker å lage sitt eget saltbremsemiddel. Stryk litt salt i en gryte med noen kopper vann og la det koke! Hold ansiktet over potten med et håndkle over hodet og pust inn de stigende dampene! Noen buketter med tilsatt eukalyptus / salvie kan åpne luftveiene enda mer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta et antihistamin! Som navnet antyder, forhindrer antihistaminer kroppen i å produsere histamin som dehydrerer slimhinnene i nesepassasjen. Du kan prøve noen av de antihistaminer som inneholder aktive ingredienser som loratadin eller difenhydramin. Les etikettene på flasker! Hvis over-the-counter medisiner ikke fungerer, kan en lege gi deg et reseptbelagt antihistamin med flere bumer. Husk at mens reseptbelagte legemidler er faktisk sterkere, har de vanligvis også sterkere bivirkninger som angst og til og med søvnløshet!        
 6.  
 7.             4      Drikk mye vann! Selv om nesen din sannsynligvis ikke slutter å løpe hvert sekund når du slår av det tomme glasset vann, er det viktig å være hydrert hvis du har allergiske symptomer. Gjentatt rengjøring av nesen og bruk av medisiner med dehydrerende bivirkninger tørker opp plagede slimhinner. Å drikke en halv liter vann hvert par timer kan bidra til å gjenopprette systemets balanse.        
 8.  
 9.             5      Probiele urte og hjemme rettsmidler! Spis for eksempel den heteste maten du kan stå! Du har lagt merke til at nesen din løper når du spiser en tallerken som inneholder, sier jalapeños, så ta dette naturlige fenomenet og bruk det til din fordel når du behandler en rennende nese! Prinsippet er at reaksjonen på det skarpe spiser blåser ut en rennende nese på samme måte som en stor eksplosjon blåser ut en stiv oljebrønn. Den overbelastede reaksjonen av rennende nese, som utløses av den krydrede maten, slår ut den allerede eksisterende rennende nesen, noe som bringer deg på veien til utvinning.  
    
  • Sennepsolje. Ta et dun sennep og varm det i en gryte med litt vann! Hvis løsningen er tynn nok til å bli sugd inn i en pipette, legg en liten mengde i en av neseborene! Pust inn! Siden sennep har så sterk lukt, kan det ta noen sekunder å gjenopprette fra den første eksplosjonen. Gjør det med bare ett nesebor om gangen for å unngå å slå ut begge luftveiene samtidig!
  •  
  • Timme. Bladene på timianplanten kan knuses til et fint pulver. Inhalering av en liten mengde av dette pulveret har vært en folkekure for nesen i århundrer. Det kan fungere for deg!
  •  
  • Gurkemeie. Denne urt har lenge vært av indisk kultur for både sin kulinariske og dens medisinske egenskaper. Estimert verdi. Soak en liten mengde gurkemeiepulver i ren linolje, som er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. Hold gurkemeie infundert med linolje over en varmekilde til den begynner å røyke! Forsiktig inhalerer noen av røykene!
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Forhindre en løpende nese  ,

    
   
 1.             1      Finn ut hva du er allergisk mot! Mange har gått til legen for å se hva de er allergiske mot og så smarte som før. Det er åpenbart vanskelig å finne ut den eksakte kilden til symptomene, og mesteparten av tiden slutter du med flere forskjellige kandidater. Jo mer informasjon du kan samle om allergi, jo bedre er det. Når du har en generell ide om hva som gjør nesen din, kan du begynne å unngå eksponering for slike allergener.        
 2.  
 3.             2      Unngå utløseren! Irriterende stoffer fra miljøet og allergener som pollen, dyrevern og hår, støv og sigarettrøyk kan tørke ut nesepassene og starte sirkulasjonen av rennende nese. Bruk en luftrenser hjemme og fjern disse irriterende stoffene fra luften, men vær oppmerksom på at det er nesten umulig å unngå alle utløsere med mindre du låser deg i en lufttett beholder!        
 4.  
 5.             3      Rådfør deg med vennene dine! Spør dine venner og kolleger om deres allergi symptomer! Legg til det du vet om de forskjellige allergenene i ditt område til din kunnskap! Den slags fortellende informasjon kan hjelpe deg mye med å forberede en plan for å bekjempe rennende nese i de verste årstidene.        
 6.  
 7.             4      Dekk ansiktet ditt! Dette er trolig den mest brutale måten å beskytte deg mot allergenene som forårsaker rennende nese og andre symptomer. Hvis partiklene ikke kommer inn i kroppen din, kan de ikke utløse sirkulasjonen av løpende nese. Bruk et skjerf over nesen og munnen når du går ut mens irritasjonene er mest vanlige! En beskyttende maske kan hjelpe enda bedre.        
 8.  
        
Helse populær:
Behandle en belastning i hamstringene.

Stopp røyking med gresset etter år.

Øke prolaktin.

Få din søvnplan i orden.

Fjern ørevoks.

Ta tak i frustrasjon.

Ha en god morgen og kveld rutine (jente).

Anerkjenn manisk depresjon.

Overvinne frykt.

Lindre symptomer på avblødende dermatitt.

Vær tryggere.

Vask raskt vann i vev.

Kjenne en nødssituasjon.

Opprettholde narkotikauttakssmerter.

Angi daglige mål.

Avlaste brenning i skjeden.

Sov i diaré.

Kan kontrollere drømmer.

Få tenåringer for å få diabetikere til å ta medisiner.

Påvisning av nagelsvamp.

Behandling av ondartet hypertensjon.