Home \ helse
 

Lag tannkrem.

 

Uansett om du ikke liker smaken av kommersiell tannkrem eller leter etter små måter å kutte på utgifter, kan tannkrem være et morsomt prosjekt for alle som liker å lage sine egne ting. Dessuten kan du unngå mange av de kunstige ingrediensene, for eksempel søtningsmidler (vanligvis sakkarin), emulgatorer, konserveringsmidler og kunstige smaker som finnes i kommersiell tannkrem.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjør tannkrem med havsalt  ,

    
   
 1.            1      Sett sammen ingrediensene dine. For denne oppskriften trenger du en 2/3 kopp natron, en teskje fint havsalt, en til to teskjeer peppermynte ekstrakt eller andre essensielle oljer og filtrert vann.  
    
  • Natriumbikarbonat (vanligvis kjent som bakervarer) polerer tennene og eliminerer dårlig ånde. Det er relativt billig og det er en annen stor fordel.  
  •  
  • Salt har en skureeffekt og hjelper til med å fjerne plakk. Det fører også til at du produserer spytt og spytt er den naturlige måten å beskytte tennene på.  
  •  
  • Den essensielle oljen er for aromaen.
  •  
  • Vannet er for konsistens.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bland 2/3 kopps natron med en teskje salt. Forsikre deg om at havsaltet blandes grundig med natron. Hvis du ser nøye på blandingen, bør du ikke oppdage noen klumper av havsalt mellom natron, men havsaltet bør heller ha spredd slik at skillet fra natron er vanskelig. 
    
  • Dette kan gjøres med en gaffel eller visp for å hjelpe deg med å oppløse klumper i saltet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til noen dråper av den essensielle oljen du ønsker. Mange velger peppermynte eller spearmint fordi de er vant til det. Du kan imidlertid også prøve andre "smaker". 
    
  • Andre vanlige essensielle oljer er: lavendel, som har en beroligende effekt på oral bruk; Oransje, som også har vist seg effektiv i å redusere angst; og eukalyptus med antiseptiske og antibakterielle egenskaper.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Begynn å røre i vannet. Legg bare til noen få dråper om gangen og rør godt etter hvert tilsetning. Du kan gjøre pastaen så tykk eller tynn som du vil, men du bør vite at det å holde det på tannbørsten, vil være vanskelig hvis det er for tynt.       
 8.  
 9.             5      Hold tannkremet i en glassburk. Eteriske oljer skal lagres i en glassbeholder, så dette er spesielt viktig hvis du har bestemt deg for å legge til oljer. Hold limet nær tannbørsten, vekk fra direkte sollys, på et kjølig, tørt sted.        
 10.  
 11.             6      Hell litt av det på tannbørsten. Du kan dykke tannbørsten, hvis du vil, direkte inn i pastaen, eller du kan bruke en liten skje og sette pastaen på børsten din. Eksperimenter med bruk av forskjellige mengder. Begynn med en pea-sized dråpe og legg til mer hvis du føler at det ikke er nok.                 
 12.  
             

    2      Lag tannkrem med kokosnøttolje  ,

    
   
 1.             1      Sett sammen ingrediensene dine. For denne oppskriften trenger du like deler av kokosolje og natron, avhengig av hvilket beløp du vil lage. For eksempel kan du starte med seks ss kokosnøttolje og seks spiseskjeer med natron. Tilsett essensiell olje for smaken. Hvis du vil at du kan legge til stevia (søt urt) for litt søthet.  
    
  • Det antas at kokosnøttolje er effektiv i bekjempelse av en av de viktigste årsakene til tannråte, Streptooccus mutans, som lever på sukker og også holder seg til tennene.  
  •  
  • Stevia er et naturlig søtningsmiddel avledet fra en plante av dette navnet. Det har antibakterielle egenskaper som antas å bekjempe tannråte.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Begynn å blande kokosnøttoljen og kokepulver. Bland begge ingrediensene til bagepulver og olje er helt sammenbundet. Dette betyr at du har en blanding som er en fuktig klump av natron og kokosnøttolje. For denne oppgaven er det best å bruke en visp, men en gaffel er også egnet.       
 4.  
 5.             3      Legg bare et par dråper essensiell olje om gangen. Rør godt etter hver tilsetning og legg til et lite beløp til tungen din etter smak.       
 6.  
 7.             4      Legg til Stevia for mer søthet hvis du vil. Hvis du vil gjøre tannkrem litt mer smakfull, kan du legge til noen få dråper Stevia og rør godt. Gjenta deretter smaksprøven og prøv en liten mengde før du legger til mer. Stevia er kjent for å være søtere enn bearbeidet sukker, så du bør være forsiktig. Du vil ikke at pastaen din skal være for søt.        
 8.  
 9.             5      Hold tannkremet i en glassburk. Eteriske oljer skal lagres i glassbeholdere, og derfor er dette spesielt viktig hvis du har bestemt deg for å bruke en olje. Hold limet ved siden av tannbørsten, borte fra direkte sollys, på et kjølig og tørt sted.        
 10.  
 11.             6      Hell litt pasta på tannbørsten. Du kan dykke tannbørsten, hvis du vil, direkte inn i pastaen, eller du kan bruke en liten skje og sette den direkte på tannbørsten. Eksperimenter med forskjellige mengder. Begynn med en pea-sized dråpe og legg til mer hvis du føler at det ikke er nok.       
 12.  
            

    3      Lag tannpulver  ,

    
   
 1.             1      Sett sammen ingrediensene dine. For dette pulveret trenger du bare tre deler av natron, en del salt og et par dråper essensiell olje (valgfritt).  
    
  • Vær oppmerksom på at dette er et pulver og ikke en lim. Hvis du foretrekker en pasta, kan du velge en av de andre oppskriftene eller legge til litt filtrert vann til pulveret. Du bør imidlertid også vite at det ikke er noen forskjell i effektiviteten mellom dem.
  •  
  • En del kan bety hvilket beløp du velger. Viktig er forholdet. For eksempel, hvis du bruker tre spiseskjeer med natron, trenger du en spiseskje salt. Hvis du bruker seks spiseskjeer med natron, trenger du to spiseskjeer salt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bland opp natron og salt. Du kan gjøre det ved å blande dem sammen eller sette dem i en forseglet veske og riste dem grundig. 
    
  • Rystemetoden kan være bedre hvis du vil forsikre deg om at de to ingrediensene er blandet godt sammen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til essensiell olje. Hvis du vil legge til litt essensiell olje i aromaen, kan du gjøre det nå. Tilsett et par dråper av din foretrukne olje til pulveret og rist eller rør kraftig.       
 6.  
 7.             4      Lagre pulveret ditt. Hvis du la til essensiell olje, bør du holde pulveret i en glassburk. Hvis ikke, kan du lagre den i en plastpose eller plast- eller glassbeholder. Pass på at du holder pulveret på et tørt, kjølig sted, borte fra direkte sollys.       
 8.  
 9.             5      Bruk pulveret ditt. Du kan fukte tannbørsten i vasken og deretter senke ned i pulveret til du har en generøs frakk på tannbørsten, eller du kan gjøre det uten vann. Hvis du foretrekker det, kan du bare sette litt pudder på tannbørsten (uten å fukte det først) eller i munnen og børste tennene som vanlig. 
    
  • Eksperiment med og uten vann for å bestemme hvilken metode du foretrekker.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (19)      
Helse populær:
Forhindre inflammet fotball.

Ta tak i en obsessiv tvangssykdom.

Bli kvitt angstrelatert kvalme.

Kjenne en preeklampsi.

Overvinne ulykke.

For å overleve dagen etter en søvnløs natt.

Dør i fred.

Fjern en nyrestein.

Løsne overbelastning med ricinusolje.

Forbedre hår og negler gjennom kostholdet ditt.

Ta tak i en oppbrudd.

Slanking med ferskpresset juice.

Avtale med maktløshet.

Behandle en knust finger.

Behandle gangrene.

Kur gastritt.

Angi daglige mål.

Overvinne en avhengighet.

Behandle panikkanfall uten medisinering.

Stopp kaste bort tid.

Øk progesteronnivået.