Home \ helse
 

Ha en herlig dag.

 

Når var siste gang du virkelig tok en fridag fra dine daglige forpliktelser? Hvis du ikke kan huske det, bør du bekymre deg fordi de fleste helsepersonell er enige om at nå og da er en fri dag viktig for å holde deg glad, sunn og produktiv. Å planlegge en dag for deg selv kan bidra til å overvinne en sløv verdenssyn eller komme ut av hullet i hverdagen har trukket deg. Enten du er alene på dagen eller har firma, heldigvis vil du sannsynligvis finne at gleden av en fantastisk, uformell dag er vanskelig å slå.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Å ha en fantastisk dag alene  ,

    
   
 1.            1      Sov natten før nok. Ironisk nok starter en perfekt dag natten før! Du kan knapt ha det gøy hvis du er søvnig på grunn av søvnmangel, og hvis du trenger å ta en lur midt på dagen, slipper du tid der du kan gjøre noe viktigere. Prøv å sove en hel natt før din store dag. Alle har sine egne sovende behov, men de fleste voksne trenger mellom syv og ni timers søvn per natt.  
    
  • Ideelt sett bør du ikke sove mindre igjen etter din "fantastiske dag". Utilstrekkelig søvn har vært knyttet til ulike helseproblemer, inkludert fedme og hjertesykdom.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Start dagen med noen strekkøvelser. Hvis du er som de fleste, hopper du inn i dusjen om morgenen eller kommer på jobb med det samme. Start dagen sakte med noen gode strekkøvelser. Stretching slapper av kroppen din, øker blodstrømmen til musklene, og hjelper med å rydde hodet på begynnelsen av dagen. Også, det føles bare bra, så ikke gå glipp av denne enkle glede hvis du vil få morgenen din startet riktig.  
    
  • Hvis du vil, kan du strekke deg selv i sengen uten å åpne øynene. Løft hånden og spre hver finger. Ta håndleddet og deretter armen din for å strekke seg. Gjør det samme med den andre armen. Fortsett med tær, føtter, ankler og begge ben.
  •  
  • For litt ekstra effekt, lytt til litt musikk mens du strekker. Lytte til din favoritt Dvorak eller Bob Marley favoritt symfoni kan hjelpe deg med å fokusere på å strekke og sette deg i godt humør.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spis en tilfredsstillende frokost. Hvis du har en vanlig arbeidsdag fra ni til fem, vil ordet "frokost" trolig bety "hva jeg kan på vei til døren." Prøv noe annerledes i dag: ta deg tid, en tilfredsstillende og næringsrik Å forberede frokost. Det er ingen "ekte" frokost for å starte dagen. Uansett hva du velger å spise har å gjøre med personlig smak. Men under har vi oppført en frokost som kan appellere til de fleste:  
    
  • To stykker full hvete toast med smør eller favorittspredningen, to egg, et eple eller en banan, pølse, bacon eller skinke.
  •  
  • Unngå en stor frokost. Det kan være fristende å spise pannekaker, fransk toast, bacon og omeletter, men en stor frokost kan gjøre deg lat senere på dagen ved å sette deg inn i en "skummel koma".
  •  
  • Vurder å drikke en kopp favorittte eller nystekte kaffe. En liten dose koffein kan bidra til å gi deg energi til dagens oppgaver.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk klær som gjør at du føler deg bra. For å si det med Robert F. Chew "Se troverdig, vær troverdig." Dager er ikke skitten t-skjorte og joggingbukser for din store dag. Det er ikke lett å føle seg frisk og energisk når du ser ut som om du nettopp har rullet ut av sengen. I stedet skal du ha noe "hyggeligere" enn normalt, som om du skal til en date eller møte noen som betyr mye for deg. Ser bra ut i speilet mens du går, kan være alt du trenger for å bli satt i et positivt humør for din fantastiske dag!  
    
  • Tro det eller ei, men klærne du har, kan ha stor innvirkning på hvordan du oppfører deg og føler. Studier har vist at det kan øke selvtilliten, tiltrekke seg romantiske partnere og til og med forbedre arbeidskvaliteten når du klær deg godt. På den annen side kan det være et tegn på depresjon når du klur deg eller forsømmer hygienen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kjør sport. Sport er et flott tillegg til en fantastisk dag. Han er ikke bare bra for helsen din på lang sikt, han kan også forbedre humøret på kort sikt. Medisinske studier har vist at trening fremmer utslipp av kjemikalier kalt endorfiner i kroppen som utløser følelser av lykke og velvære. Faktisk er sport ofte foreskrevet for behandling av mild depresjon.  
    
  • Prøv å gjøre sport utendørs (sykling, jogging, push-ups på terrassen, for eksempel). Det har vist seg at selv utendørs for kort tid styrker stemningen og selvfølelsen merkbart.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Følg hobbyene dine. Alle har ting han liker å gjøre for sin egen glede og personlige oppfyllelse. Tilbring minst en time med det på din fantastiske dag. Denne erfaringen vil gi deg en tilfredsstillende følelse av prestasjon som du kanskje ikke har hatt lenge på grunn av arbeidsstress og daglige ansvar.  
    
  • Hvis du liker å bake, for eksempel, lage noen deilige informasjonskapsler. Så du kan gjøre noe du virkelig liker (og enda viktigere, bake litt godbiter). Du vil kanskje også øke din kreativitet og forvandle favorittoppskrifter litt. For eksempel gir en klype sitronskall til deg for sjokoladekaker en utrolig kombinasjon av smak.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Skriv et brev. I tider med e-post, mobil og sosial media er bokstaver en sjeldenhet. Men å skrive brev og motta dem kan være en stor glede. Ta litt tid på din spesielle dag og skriv et sant brev til en venn, familiemedlem eller bedre halvdel. Brevet ditt trenger ikke å være om noe veldig viktig. Bare skriv om hvordan du har følt deg i det siste, og hva du gjør kan være bra for selvrefleksjon (og lese en melding til mottakeren).  
    
  • Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, skriv om gode erfaringer du har delt med mottakeren. Dette burde få tankene dine i bevegelse. Hvis du skulle fiske sammen, kan du skrive noe som, "Jeg likte virkelig fisketur til Baja-kysten. Jeg har følelsen i det siste at jeg bare jobber for å få en annen utflukt. "Du kan også få mer personlig:" Mai-fisketur var fantastisk! Hvordan har du det i California? "
  •  
  • Hvis du vil, kan du også legge til en liten tegning, noen bilder eller en liten gave til mottakeren. Selv små ting viser mottakeren at han er så viktig for deg, at du tok deg tid og plaget å perfeksjonere brevet.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Sett inn med en bok. Bare fordi jobber som å lese er stille, betyr det ikke at de ikke kan være spennende eller tilfredsstillende. Prøv å lese om en time før sengetid. Dette kan være den perfekte enden til din spesielle dag. Lesing er like fantastisk på 9 som den er på 90. For å være ekstra spesiell, gjør deg komfortabel på sofaen eller i sengen med en bok, et teppe og en kopp te eller kakao. La kjæledyret sitt med deg som et enkelt, stille selskap.  
    
  • Hvis du ikke har noe godt å lese, gå til det lokale biblioteket. Biblioteker er fantastiske, ofte underutnyttede offentlige ressurser. I hvert rimelig størrelse bibliotek kan du finne omtrent alt du vil lese billig, og mange har komfortable stoler eller kafeer hvor du kan lese din nye (gamle) bok.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Lag en flott dag med din bedre halvdel  ,

    
   
 1.             1      Spray med din favoritt parfyme. Hvis du vil tilbringe den perfekte dagen med partneren din, gjør det spesielt noe spesielt ved å bruke "litt" parfyme, cologne eller aftershave. Spesielt hvis du ikke gjør dette ellers. Bare litt forførende duft kan gjøre en subtil (men merkbar) forskjell som partneren din vil sette pris på. Gjør deg klar! Forskning har vist at lukt spiller en viktig rolle i seksuell tiltrekning!  
    
  • Bruk parfyme eller kologne ved å sprøyte litt av det på håndleddene dine og dabbing en dab bak ørene. Andre områder, spesielt hvor blodkarene er tykkeste, som bak knærne eller albuene, kan også ha nytte av noen duft. Pass på at du bruker lukten (ikke lukten av deg).
  •   Pass på at mange deodoranter, spesielt for menn, allerede har en veldig sterk lukt eller parfyme. Unngå ytterligere parfyme i dette tilfellet. Bruk av flere lukter kan føre til "disharmoni", et påtrengende resultat som ikke er veldig smigrende.  
         
 2.  
 3.             2      Nyt en dessert sammen. Ta en tur til den lokale kafé eller iskrem for å forkjølle deg med noe søtt! Du trenger ikke å spise noe før og å si det i "Husk meg" med Ally Craig: "Jeg ser ikke følelsen i å vente. Jeg mener, hva om jeg dør mens jeg spiser forretten min? "Å behandle deg selv med gledene du vanligvis ikke liker sammen er en fin måte å markere denne spesielle anledningen på. Det passer også. Hele dagen er en "dessert" som du og din partner kan nyte.        
 4.  
 5.             3      Gå på en utforskningsturné. Nyt dagens frihet ved å gå til et sted hvor du aldri har vært før. Dette kan være noe så enkelt som en tur i parken eller noe spennende som villmarken. Med riktig holdning tilbyr begge fantastiske muligheter. Sangen av fuglene, lyset som glitrer gjennom bladene og den friske lukten av naturen, vil umiddelbart forbedre humøret og gi deg muligheten til en avslappende og oppriktig samtale. I tillegg er det vist at en tur er en stimulerende, stemningsfremmende aktivitet som du kan nyte sammen.  
    
  • Hvis du bor i byen eller hvor som helst uten villmark, kan du fortsatt utforske. Bare gå en tur i nabolaget ditt. Hils folk som møter deg med et smil eller opphold for deg. Det er opp til deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Plukker frisk frukt. Plukke frukt i en frukthage (eller natur) er sterkt undervurdert. Det er billigere, ferskere og morsommere enn å kjøpe bær i supermarkedet (i tillegg har du noe å spise på farten). Videre er dette også en fin ting for par. For eksempel kan du starte en konkurranse, hvem plukker mer frukt, eller kaster sammen loot sammen for å lage en kake!  
    
  • Avhengig av hvor du bor og hvilken tid på året, kan du velge forskjellige frukter. Les hva som er moden. For eksempel kan epler kjøpes i supermarkedet hele året, men de modnes kun i høst.  
  •  
  • Et ord med advarsel. Noen planter du finner i naturen er giftige. Så hvis du ikke er 100% sikker, ikke spis den. For eksempel, bærene av den svarte belladonnaen, som er små, svarte og skinnende, ser deilig ut, men kan være dødelige hvis de er i en viss mengde.  
  •  
         
 8.  
 9.   5      Samarbeide på et kunstprosjekt. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du utforske din kunstneriske side med partneren din! Tegning, maleri, skriving av en sang og til og med å lage din egen kortfilm kan være en økende mulighet til å tilbringe ettermiddagen. Du kan også oppdage ting på partneren din under den kunstneriske prosessen som du ikke var klar over. Kjæresten din kan ha et øye for høytrykkskamera skudd som gjør en Standley Kubrick grønn med misunnelse. Selv om resultatet ikke stemmer overens med det du hadde i tankene, har du et ufullstendig kunstverk som du kan le av om i fremtiden. Så la din kreativitet løpe vilt!     
 10.  
 11.             6      Spreng deg selv med et besøk til spaet. Hvis du aldri har vært i spa med partneren din før, bør du vurdere å besøke en som en del av din "fantastiske dag", selv om du vanligvis ikke gjør det. En avslappende massasje eller et besøk i badstuen kan få deg til å føle deg frisk og forynget, spesielt hvis du har hatt mye stress i det siste. Selv de mest mannlige av menn går til spa, så vær ikke redd hvis du aldri har vært der!  
    
  • Du trenger ikke å gå til et dyrt spa for å ha det bra. Hvis du ikke har penger, må du bare ha en spa dag hjemme. Ta et varmt bad for to, vask deg med den beste såpe du har og krem ​​deg selv med en god kroppsrør. Lys noen få lys for å gjøre det enda mer romantisk!
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kjøper brukte klær. Det kan være morsomt å ransere Grabbelt-bordene på butikkbutikken med partneren din. Du vil ikke alltid finne noe flott (og noen ganger finner du noe "forferdelig"), men hver eneste gang oppdager du virkelig fasjonable brukt klær. Skattjakt i butikkbutikker kan være mye moro hvis du er åpen for det. Du vet ikke hva størrelsen din er når du ikke ser etter det!  
    
  • Det er mange fordeler å kjøpe på en butikkbutikk: For eksempel trenger du ikke å bekymre deg for at vennene dine kjøper det samme stykket som du gjorde. Det er veldig sannsynlig at du har den eneste T-skjorten av denne typen! Shopping er også mye mer moro og mer engasjerende enn å bare kjøpe dyre klær på kjøpesenteret.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Nyt solnedgangen. Hvis du har tid, gå til et sted hvor du og partneren din har et klart syn på solnedgangen. Noen ganger sitter i de andre armene og ser solnedgangen en fin opplevelse. Dette kan være en spesielt intim opplevelse hvis du hadde en rushed, pakket dag. Det er sjelden at du bare kan være stille i noen få minutter, så få mest mulig ut av det!  
    
  • Du kan vanligvis finne den nøyaktige tiden for solnedgang i ditt område ved å søke på internett. Vanligvis er det mest du må gjøre er å skrive inn din plassering og datoen du vil vite solnedgangstidspunktet.  
  •  
         
 16.  
 17.             9      Go dancing. Fullfør dagen ved å gå ut og nyte hverandres selskap på dansegulvet. Musikken du danser avhenger helt og holdent av deg og din partner. Det spiller ingen rolle om det er Waltz eller Heave Metal, så lenge du liker det! Det er lettest å danse med andre mennesker i en klubb eller ballroom. Men hvis du er veldig modig, dans i en park, på et gaten eller på bakgården. Du kan også danse i huset ditt ved stearinlys, hvis du vil ha en romantisk stemning.  
    
  • Aldri bekymre deg for hvordan du ser på dans med din partner! Bare lukk øynene dine, følg musikken og flytte. Husk at du gjør dette for hverandre, ikke for folkene rundt deg.
  •  
  • Hvis du er motvillig til å danse, ikke bekymre deg! Mange danseskoler har "nybegynner netter" eller danseklasser hvor du kan lære det grunnleggende, slik at du kan nyte deg selv når det betyr noe! Du kan til og med ta danseklasser i treningssentre eller universiteter, så sjekk internett for muligheter i nærheten av deg!
  •  
         
 18.  
             

    3      Ha en herlig dag med vennene dine  ,

    
   
 1.             1      Gå til stranden! En flott, helt gratis måte å ha en god dag ute på, er å gå til stranden med vennene dine! Når det er varmt, kan stranden være et flott sted å svømme, spille volleyball, gå bodyboarding og mer. Selv om været ikke er så bra, kan du fortsatt bygge sandslott, hoppe over steiner eller gå tur i området. Så, la oss gå!  
    
  • Hvis du ikke bor ved vannet, kan du fortsatt gjøre mange av disse strandaktivitetene andre steder. For eksempel kan du bade i et svømmebasseng, et treningsstudio og de fleste universiteter, og du kan spille volleyball hvor som helst du kan nettverk. Så vær kreativ!
  •  
         
 2.  
 3.   2      Kraftsporter. Du trenger bare en ball for å få ballen til å rulle! Ta en fotball, basketball, fotball eller sportsutstyr etter eget valg og gå til en park for et treningsspill. Du kan være så "hard" eller uformell som du vil. Det er opp til deg og dine nye lagkamerater!  
    
  • Noen ganger må du justere utstyret for rekreasjonsspill. I et fotballkamp må du kanskje sette gamle kluter eller T-skjorter på gulvet for å markere målet.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Gå til en konsert eller spill! Det er ikke noe mer avansert enn å se din favorittsang eller kjærlighetssang live på scenen. Prøver å ha en flott kveld som overbeviser vennene dine for å se et lek eller en konsert i ditt område, samle pengene dine på billettene og av deg! Du kan nyte forestillingene på måten de var ment for, og også støtte kunsten!  
    
  • Konserter av kjente kunstnere kan være svært dyre. Så, hvis du ikke har mye penger, se etter billige eller gratis konserter i ditt område. Mange kunstskoler, amatørsteatre og lokale arenaer har levende musikk og teaterforestillinger. På denne måten vil du ikke se kjente artister, men spare mye penger og kanskje finne noen nye favoritter!
  •  
         
 6.  
 7.   4      Gå camping. En campingtur med vennene dine er en fin måte å nyte den fantastiske naturen for en dag eller to. Ofte planlegger, pakker og reiser til campingplassen er den morsomste delen av helheten. Men med et bål, S'mores, ørkenvandringer, nattesamtaler i teltet og mer, tilbyr campingplassen også mye moro.  
    
  • Avhengig av hvor du bor, kan camping være litt stresset. Hvis du ikke vet om du har riktig utstyr og kunnskap for en campingtur, så sjekk ut Wikihow for passende artikler.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Samarbeide på et håndverkprosjekt. Bygge, lage, male og lage noe er morsomt alene, men mer med de riktige vennene. For eksempel, prøv å samle vennene dine til å gjøre de forbedringsprosjektene du legger foran deg på en dag. Eller velg et prosjekt bare for moro skyld. Her er noen ideer:  
    
  • Setter opp et mellomrom for å "henge ut"
  •  
  • Bygg et trehus eller et slott
  •  
  • Sy på noen klær eller tilbehør
  •  
  • Bygg dine egne skateboards (de fleste skatebutikker selger hjul, lastebiler, etc.)
  •  
  • Vær kreativ med landskapsomsorg (som hekkekutting eller grøntplanting)
  •  
  • Tunn bilen din
  •  
  • Koker en femstjerners meny med flere kurs
  •  
         
 10.  
 11.   6      Avhenger! Noen ganger er de beste dagene når du kan "gjøre ingenting". Ikke vær redd for å tilbringe timer og timer på sofaen din og spill av videospill og chatte med vennene dine så lenge du har råd til å tilbringe en dag. Nesten alle nyter fordelene av å nyte noen ganger den enkle, meningsløse glede av å gjøre ingenting.  
    
  • Selvfølgelig trenger du ikke å nevne at du ikke skal stivne deg for mye på denne måten tidsfordriv. Verden rundt deg er full av spennende, interessante ting som du ikke opplever når du sitter på sofaen hele dagen. Så bare unn deg selv fra tid til annen på en slik Gammeltag.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Har en filmkveld. Dette er perfekt for kalde vinterkvelder, men det kan alltid gjøres på rett sted. Gå på en film med vennene dine, og la dem komme til forfriskninger etter eget valg. Lag popcorn eller andre snacks som du kan dele med dem. Hvis du aksepterte vårt andre tips ovenfor og kokte eller bakt noe, kan du nå dele resultatene.  
    
  • Spør dine gjester om en eller to filmer de vil se, og ta dem med i filmvalget (eller filmer ) for kvelden. Hvis du ikke er i to, vil det være vanskelig å finne en film for alle, men du kan i det minste velge filmer som gjenspeiler interessene til det meste av gruppen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Være åpen for å få nye venner. Hva er bedre enn å tilbringe tid med tre venner? Å finne en fjerde! Ikke nøl med å snakke med folkene du møter med vennene dine mens du gjør forretninger. Det er en sjanse for at de vil finne deg like bra som deg. Selvfølgelig er det lettere å møte nye mennesker på bestemte ting, men du kan bli kjent med interessante mennesker nesten overalt. Så vær åpen og ikke nøl med å presentere deg selv og dine venner til noen nye!  
    
  • Hvis du og dine venner er i ferd med å gå til en konsert på stedet, må du sannsynligvis vente mens bandet bygger alt opp. I løpet av denne tiden, når besøkende går rundt målløst, er venter en fin måte å møte fremmede som liker samme musikk som deg!
  •  
         
 16.  
             

Tips .

    
   
 • Gjør mange komplimenter. Du kommer tilbake i tid, men den reelle belønningen for et kompliment er at andre mennesker føler seg bra - og det vil alltid få deg til å føle deg bra.
 •  
 • Unngå alkohol og sigaretter. Med glede av høyverdig alkohol kan man sette pris på de fine ting i livet. For mye alkohol eller drikking for å bli full, er et tap av selvværd og et forsøk på å dumpe deg til verden. Bo i den virkelige verden og finn indre høydepunkter. Du bør bare unngå sigaretter. Du kan ikke si noe godt om dem.
 •  
 • Ikke spis søppelmat. Du vil føle deg mye bedre å spise mye grønnsaker, frukt, nøtter og fisk i stedet. Kanskje din fantastiske dag er dagen for en omstart når du spiser mat som nærer kroppen din og sinnet i stedet for å utmattende deg.
 •  
 • Si takk og takk. Et liv med oppførsel er et liv for respekt for andre.
 •  
 • Ta det rolig, ta deg tid. Så lenge det ikke handler om å redde et liv, spør alltid "hvor er brannen?" Hvis du føler at du må gå fort.
 •  
 • Ønsker andre en fin dag. Gjør det med et ekte smil på ansiktet ditt slik at de vet at du er ærlig.
 •  
 • Forenkle. Bli kvitt unødvendige ting. Hvis det ikke er der, kan det ikke bryte.
 •  
 

            

Advarsler .

    
   
 • Forslag er ideer å velge mellom. Du er ikke en liste for en dag, med mindre du tror at dette er mulig og ønskelig! Du bør velge hva som passer deg best og la andre ideer til en annen dag.
 •  
        
Helse populær:
Behandle psoriasis naturlig.

Unngå å bli syk.

Behandle diabetisk gastroparesis.

Raskt redusere stress.

Gjenkjenne en Zika infeksjon.

Forbered deg på endoskopi.

Heal betent hud.

Heal en hovent ankel.

Bruk og forbedre hans ferdigheter.

Fjern leverskader raskt.

Utfør en hjerte auskultasjon.

Miste magefett innen en uke.

Gjenopprette forhuden.

Beskytt deg selv mot Ebola.

Eliminere negative påvirkninger og leve positivt.

Blokker dårlige tanker.

Flytt en kjemopatient til å spise.

Tenner blir sunne når de blir eldre.

Behandle en bipolar lidelse naturlig.

Bekjempe røde pimples.

Miste 25 pund om 2 måneder.