Home \ helse
 

Foreløpig hodepine.

 

Hele nå og da har du hodepine og noen ganger er det praktisk å late som om du har hodepine for å trykke på noe. Men hvis du late som om du er syk, kan du også komme inn i trøbbel hvis du blir fanget. Så hvis du vil gjøre det, her er noen tips om hvordan du gjør historien din troverdig.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Symptomene viser  ,

    
   
 1.            1      Kjenn symptomene. Du kan ikke late som å være syk hvis du ikke vet hva du har. Så, hvis du lider av en forferdelig hodepine, må du også vite nøyaktig hvilken type hodepine det er, slik at du kan gi detaljer når du blir spurt. Hvis du vil shirk et arrangement, må du være forsiktig med å uttrykke nøyaktig hvor ille du er. Du ønsker ikke å tro at du kan komme sammen fordi du ikke føler deg så dårlig.        
 2.  
 3.             2      Klaging av smerter i templene. De vanligste symptomene på hodepine er smerte i templene eller pannen. Sett hånden på hodet og masser templene. Du kan også stønne og gjøre lidelse lyder.        
 4.  
 5.             3      Unngå lys og støy. Å være følsom overfor lys og lyder er et symptom på en virkelig dårlig hodepine. For å falle det symptomet, må du lukke øynene eller klemme det i lyset, og du må late som at hver lyd er for mye for deg. Unngå steder med for mye lys og støy, fordi det ville gi deg mye for mye smerte hvis du virkelig hadde hodepine. 
    
  • Overdriv det ikke. Tross alt vil du være troverdig og ikke mistenksom. Vær subtil.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start sakte. De fleste hodepine er ikke bare der. Så sakte begynner å klage på symptomene. Du må være subtil, eller du vil innse at du bare gjør det. Begynn å nevne at hodet ditt er vondt litt. Litt senere kan du begynne å gni dine templer og klage på press i hodet ditt. Deretter nevner at lyset og lydene forstyrrer deg helt. Den eneste måten folk tror på deg, er å vise symptomene.                  
 8.  
             

  Del 2      The Acting  ,

    
   
 1.             1      Gå tidlig til sengs. Hvis du vil overbevise andre mennesker, for eksempel foreldrene dine, at du lider, bør du gå tidlig til sengs. For det meste bidrar det til å sove for å lindre smerten - og selvfølgelig er denne smerten enorm i hodepine.  
    
  • Hvis du ikke er trøtt, vær stille i rommet ditt til du går og legger deg. Å late som å ha hodepine er å unngå å unngå ting som du ikke vil gjøre, så bruk tiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær altfor irritabel. Når du har hodepine, kan normale ting være veldig irriterende noen ganger. Så, hvis du oppfører deg som om du har hodepine, vær forsiktig med å reagere irritabelt på ting som ellers er normale for deg. Dette vil få folk til å tro at smerten plager deg.        
 4.  
 5.             3      Viser listeløshet. Når du er syk, føler du deg lunken fordi kroppen bruker all energi til å helbrede. Så hopp ikke rundt som et ung føll, men gjør ikke som om du er terminalt syk. Gå sakte med hodet nedover. Følg din daglige rutine, bare sett litt av.        
 6.  
 7.             4      Se syk. Personer med hodepine er ikke glade grinende kinn. Vask håret og legg på et lett pulver som gjør at du ser blekere ut. Hvis du vil bli lettet over at du har dårlig hodepine, må du se ut som det også.  
    
  • Studier viser at man kan lese tilstanden til en persons munnbevegelser. Så flytt munnen din mindre, gjør ansikter og rynke pannen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Genesis ikke plutselig. Hodepine er ikke plutselig borte. Når du er ferdig med hodepine, kan du alltid si at du blir bedre nå. Bare vær sikker på at ting ikke går for fort. Si også at du er helt sliten, fordi det er en vanlig bivirkning og vil hjelpe deg å holde deg troverdig med folk.        
 10.  
           Les mer... (8)      
Helse populær:
Cure et kutt i ansiktet.

Forhindre høyt blodtrykk.

Forhindre soppinfeksjoner.

Undertrykk avkjølingsrefleksen.

Behandle brannskader med honning.

Fjern kirurgiske klips.

Stille deg ned og vær deg selv.

Voks vegansk muskelmasse.

Behandle humørsvingninger.

Eliminere ørelyd.

Miste vekt på lang sikt.

Kommer ut av et misbruk forhold.

Behandling av fotkramper.

Håndtere en personlig krise.

Spiser sår.

Øk fruktbarheten hos menn.

Fest en tommel.

Motstå fristelsen til å spise usunn mat.

Diagnostisere astma.

Behandle vannkopper.

Forhindre rennende nese i kaldt vær.