Home \ helse
 

Fremkall brekninger.

 

Ikke fremkall brekninger med mindre det blir bedt om det av en helsepersonell, for eksempel noen. Hvis den forgiftede personen ikke puster, er trøtt eller rastløs, eller har kramper, ring 112 umiddelbart. Ellers kan du ringe til tilkallingen til giftens nødstilfeller av staten din. Følg instruksjonene som er gitt til deg nøyaktig. Du kan bare fremkalle brekninger når det er viktig, ikke for å kontrollere vekten din.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få legehjelp for forgiftning  ,

    
   
 1.            1      Ring øyeblikkelig giftvarselet til staten din. Det er ingen grunn til å fremkalle brekninger hjemme. Hvis du eller noen med deg har forgiftning, ring giftig gift umiddelbart. Du kommer til et giftinformasjonssenter der eksperter gir deg gratis og konfidensielt råd.  
    
  • Du kan ringe et giftkontrollsenter og stille spørsmål om forgiftning og unngåelse.
  •  
  • Utenfor Tyskland trenger du bare å slå opp telefonnummeret til giftvarslingen og ringe det umiddelbart. I Østerrike er tallet for eksempel 01/406 43 43.
  •  
  • Folk kan bli forgiftet av kjemikalier, for mye medisinering og til og med for mye av en bestemt mat. Hvis du tror at du eller noen andre er forgiftet, ikke nøl med å ringe giftforutsetningen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Følg nøyaktig instruksjonene i giftkrisen. Personen på den andre enden av linjen vil spørre deg hva som er tatt og hva symptomene er. Hvis hun forteller deg å gå til ER, gjør det nå.  
    
  • Igjen, ikke fremkall brekninger med mindre du blir bedt om det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta med emballasjen av mulig toksin. Hvis du tror du vet hva som forårsaket forgiftningen, som en pakke med tabletter, ta med emballasjen. Dette gir medisinsk personell viktig informasjon for behandling av forgiftning.                  
 6.  
             

    2      Ikke bruk potensielt farlige metoder  ,

    
   
 1.             1      Ikke ta emetikk med mindre du blir bedt om å gjøre det. Du bør bare ta reseptbelagte emetikk hvis en helsepersonell foreslår dem som en siste utvei. For eksempel har Ipecacuana sirup tidligere vært mye brukt som en emetisk. Det har imidlertid vist seg at slike medisiner kan komplisere behandling av forgiftning. Faktisk er Ipecacuana sirup ikke lenger solgt over disken.        
 2.  
 3.             2      Ikke drikk saltvann. Selv om saltvann er et klassisk hjemmemedisin for å fremkalle oppkast, kan det utgjøre en risiko for en forgiftet person. Årsaken er at ved å drikke saltvann, kommer de giftige stoffene dypere inn i fordøyelseskanalen og absorberes derfor raskere av kroppen.  
    
  • I tillegg kan drikke store mengder saltvann føre til alvorlige helsekomplikasjoner, inkludert død.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær forsiktig med andre hjemmemekanismer også. Dette inkluderer drue sennep eller rå egg eller spise mye. Sikkerheten og effekten av disse metodene er ikke bevist. For eksempel kan å spise store mengder påskynde absorpsjonen av toksinet.        
 6.  
 7.             4      Ikke bruk noen farlige stoffer. Det finnes en håndfull stoffer som kan fremkalle brekninger, men anbefales ikke. Disse inkluderer aktivert karbon, atropin, biperiden, difenhydramin, doxilamin, scopolamin, kobbersulfat, tormentil, lobelia tinktur og hydrogenperoksid.        
 8.  
             

    3      Etterpleie  ,

    
   
 1.             1      Skyll munnen din etter oppkast. Du har sannsynligvis en ubehagelig smak i munnen etter oppkast som du vil bli kvitt. Skyll munnen din med så mye varmt vann som mulig.        
 2.  
 3.             2      Ikke pusse tennene dine. Børste tennene dine rett etter oppkast kan skade emaljen. Årsaken er at når du oppkast, kan det hende at korrosiv magesyre har kommet inn i munnen.        
 4.  
 5.             3      Fortsett å følge giftvarslingsinstruksjonene. Gjør hva som er nødvendig for å gi kontakt med nødsituasjonen. Du kan bli rådet til å drikke vann eller ikke å spise eller drikke. Hvis du blir fortalt å gå til sykehuset, så gå dit, selv om du tror du har oppkastet det meste av giftet.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (8)      
Helse populær:
Overvinne sår hals.

Ta tak i en generalisert angstlidelse.

Bli kvitt magefett uten kosthold eller mosjon.

Behandle hoste og kulde.

Reduser blodplater.

Sunt liv.

Bestem hjerteutgang.

Lindre symptomene på lungsarcoidose på en naturlig måte.

Behandle tannkjøttblødning.

Fest en tommel.

Forhindre SARS.

Har energi om morgenen.

Behandle eller forhindre atletes fot.

Slett av med vaginal lukt raskt.

Bli kvitt hemorroider raskt.

Fjern super lim fra huden.

Bli kvitt solbrenthet.

Kontroller blodtrykket.

Beregn kroppsfettprosent riktig.

Hvordan få hvite tenner raskt.

Bli kvitt barberkniv.