Home \ helse
 

Forhindre hjernehinnebetennelse.

 

Meningitt er en sykdom der meningene som beskytter ryggraden og hjernen er betent. Sykdommen er ofte forårsaket av et virus og sprer seg raskt, noe som forårsaker alvorlig hodepine og stivhet i nakken og ryggraden. Andre sopp- og bakterieinfeksjoner kan bane vei for denne sykdommen. Heldigvis er det strategier som reduserer sjansene for å få meningitt, mens de fleste av disse metodene fokuserer på å forebygge infeksjoner og starte behandlingen umiddelbart når denne betennelsen oppstår.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Styr immunsystemet ditt. Du kan oppnå dette ved å få nok søvn, et balansert kosthold og mer mosjon, minst 3-4 ganger i uken. Et sunt immunsystem kan bidra til å avverge betennelse som kan bidra til utvikling av hjernehinnebetennelse, noe som gir den best varige forsvarsmekanismen.       
 2.  
 3.             2      Ta vitamin tabletter. Vitaminer som A, C, E og D er gode for å holde seg sunn og redusere sjansene for å få meningitt og betennelse rundt ryggraden. Gruppen av B-vitaminer støtter både immunsystemet og nervesystemet, noe som gjør det vanskelig å utvikle meningitt. Ikke glem fiskoljer og andre kilder til fettsyrer, som generelt bidrar til å hemme betennelse og er mat for immunsystemet.        
 4.  
 5.             3      Vær forsiktig når du er med personer som allerede har meningitt. Dette gjelder spesielt for personer som nyser og hoster uten å legge hendene over munnen. Hvis du er med dem lenger, bør du vurdere å bruke en maske for beskyttelse.        
 6.  
 7.             4      Pass mens du kysser. Infeksjoner kan overføres ved kyssing og andre typer kroppskontakt. Du bør vite hvem du kysser, og hvis denne personen er sunn og ingen skadelige bakterier overføres.        
 8.  
 9.             5      Du bør vaske deg ofte. Gjør en vane med å vaske hendene etter å ha jobbet med smuss eller leke med kjæledyr. Hvis du vil forhindre meningitt, betyr det også å eliminere bakterier og bakterier som kan overføres til huden din av andre stoffer og gradvis finne seg inn i kroppen din.        
 10.  
 11.             6      Du bør holde miljøet rent. Bruk desinfeksjonsmidler til å rengjøre arbeidsflater, kjøkkenområder og andre områder som brukes av flere personer for å redusere sjansene for infeksjon, noe som gradvis kan føre til meningitt ,        
 12.  
 13.             7      Pass på at alt er tilberedt. Bakterier finnes noen ganger i kjøtt som ikke stekt gjennom eller bare halvveis gjennom, noe som gjør det mer sannsynlig å bli utsatt for bakterier. Du bør lære å spise kjøtt som er stekt gjennom hele tiden og ved høy temperatur i lang tid.        
 14.  
 15.             8      Få vaksinert. Vaksinasjoner er en av de mest effektive strategiene for å hindre meningitt. Ulike komposisjoner brukes over hele verden. Legen din kan fortelle deg hva som passer best for din nåværende helsetilstand.                  
 16.  
             

Tips .

             
Helse populær:
Lei et godt liv.

Gjør et alkoholuttak på egen hånd.

Arbeidsrelatert stress overlever.

Hvordan øke selvtillit.

Forhindre angina.

Berolig en nervøs mage.

Forlater et forhold der vold utøves mot deg.

Bekjempelse av ondskap og ondskap.

Test et detox fotbad.

Behandle forstoppelse hos en baby.

Løft nattlig kløe på hender og føtter.

Behandle hals smerte etter oppkast.

Fjern stresset i nakken.

Opprettholde nyrene dine.

Lag fuktighetskrem med aloe vera.

Hvordan behandle bakteriell vaginose (BV).

Forhindre PMS.

Detekterer ubehagelig halitose.

Bruk en insulinpenn.

Unngå flatulens.

Forhindre oppkast og diaré.