Home \ helse
 

Ikke sitte skråt.

 

Moderne komfort og travle tidsplaner gjør det enkelt å sitte skråt. Dessverre, når du sitter skråt, blir kroppen din mye mindre effektiv når du fullfører oppgaver enn det ville være oppreist. Omfattende skrå sitte forårsaker stress i muskel- og skjelettsystemet, både i ryggvirvlene og i mellomvertebrettene mellom ryggvirvlene. Heldigvis kan krøllete sitte reverseres, og du kan umiddelbart ta skritt mot det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Få den rette holdningen. En av de vanskeligste aspektene ved å sitte i sengen er å erkjenne at du gjør det! Gjør bevisst innsats for å holde ryggen rett ved:  
    
  • se frem når du går. Det tar litt vant til, men du må lære å stole på føttene og din perifere syn. Hvis du finner deg selv som står bakover på fortauet mens du går rundt, løfter du blikket mot horisonten.           
  •  
  • Hold ryggen til veggen - av stolen selvfølgelig. Mens du sitter, trekk stolen nærmere skrivebordet og lene hele ryggen "opp til skuldrene" mot stolens bakside.           
  •  
  • Praksis står opp når du tenker på det. Det vil snart være en vane å alltid gjøre det.           
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Tuck i vennene dine. Finn en pålitelig venn og fortell ham at du vil stå opp rett. Be ham påpeke når du er skarp, så du kan rette ut.        
 4.  
 5.                  3      Bli rett etter styrke. Ingenting hjelper kroppen din til å holde seg oppreist, som kjernestyrke. Selv om du ikke er en idrettsutøver, kan du starte med et sportsprogram for din generelle helse og for å støtte ryggen din. Sport fører til utholdenhet, noe som betyr at du står opp lenger, noe som fører til mer utholdenhet, og så videre, i en syklus som får deg til å stå rett. Vurder en personlig trener. Trenere kan sette opp et sportsprogram for deg som styrker musklene som trengs for å stå opp rett. Du kan tilbringe flere timer med treneren din, og fortsett så alene med programmet.        
 6.  
 7.                  4      Yoga. En enkel måte å forbedre stillingen på er å ta yoga, spesielt Lyengar-stil. Asanas fokuserer på riktig justering av kroppen din i rommet, og pranayama (pusteøvelser) legger stor vekt på å skape mye plass i bagasjerommet og brystet for enkelt å lage store, sunne puste. Sammen gir disse personene store forbedringer i holdninger deres.        
 8.  
 9.                  5      Tren dine muskler. Løs korte nakke- og brystmuskler ved å rulle opp et håndkle og gå med det langs ryggraden. Legg det under halsen og bare lene deg tilbake, hold armene dine ved sidene dine som om du holdt opp med å stoppe tegn og lene hodet bakover. Hold dette i minst 6 puste, og arbeid minst 5 minutter om gangen.        
 10.  
 11.                  6      Gå med en bok på hodet ditt. Ikke morsomt, det hjelper kroppen din til å huske hvordan det er å føle seg rett og oppreist.                  
 12.  
             

Tips .

             
Helse populær:
Ta Clomid.

Rengjør bøylene.

Sober.

Balansehormoner.

Få en tett nese naturlig.

Utvikle positiv tenkning.

Behandle pusdannende granulomer.

Finn ut om en smerte i venstre arm er et hjerteinfarkt.

Beskytt deg selv fra MRSA.

Stopp gråt når noen roper på deg.

Lindre smerte i skjeden i perioden.

Behandle hemorroider med heksehassel.

Forhindre rennende nese i kaldt vær.

Reduser oppblåsthet og fylde.

Finn deg selv.

Unnslippe fra hverdagen.

Masser av hodepine.

Bli kvitt plantarvorter.

Hjelp din depressive partner.

Redusere tannkjøttens hevelse.

Fjern raskt en hickey.