Home \ helse
 

miste femten pund om to måneder.

 

For mange av oss kan målet om å miste vekt virke som en monumental oppgave, men til slutt kan det bare være noen få mindre endringer i kostholdet som kreves. Å miste femten pund om to måneder, må du miste en eller to pund hver uke. Med riktig informasjon og litt støtte kan nesten alle gjøre det. For de fleste er trikset for å hindre dem i å gå på nytt igjen og for å opprettholde de nyoppkjøpte gode spisevaner.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vekt og diett gjennomgang  ,

    
   
 1.            1      Gjør det ditt oppdrag å gå ned i vekt. Finn ut hvilke støttende verktøy som vil være mest nyttige for deg - støtte grupper, familiemedlemmer, en app som registrerer hva du spiser. Uansett hva det er, bør du være forberedt når du starter vekttap programmet.       
 2.  
 3.             2      Registrer ditt nåværende kaloriinntak. Ett pund er omtrent 3500 kalorier. Så hvis du vil miste en til to pund i uken, må du spise ca 500 til 1000 kalorier om dagen mindre. For å opprette diettplanen er det viktig å finne ut hvor du er i begynnelsen. Du kan holde en journal, bruke nettsiden som er nevnt nedenfor, eller velg en av de mange andre nettstedene.        
 4.  
 5.             3      Tenk på mulige endringer i kostholdet ditt. Hvis du spiser mye ute, tenk på hvordan du kan lage mat hjemme for å gi deg litt mer kontroll over kostholdet ditt. Bla gjennom kokebøker og søk på nettet for nye oppskrifter som lytter fristende. Å endre dine spisevaner utgjør i utgangspunktet en stor del av ditt vekttapsprogram. Nye matvarer og retter har en ikke ubetydelig del i den. Hvis du alltid koker det samme som alltid og bare spiser mindre, kan dette være vanskeligere enn å lage noe nytt med færre kalorier og opprettholde samme porsjonsstørrelse.        
 6.  
 7.             4      Lag en oversikt over ditt nåværende treningsprogram. Hvis du bare gjør litt øvelse, har du mange muligheter til å prøve ut så snart du har satt opp planen for å gå ned i vekt. Men hvis du allerede trener, kan du tenke på hvordan du kan integrere disse aktivitetene du allerede praktiserer. Som en ekstra inspirasjon for trening kan du starte et nytt treningsprogram.        
 8.  
 9.             5      Bestem når du skal starte diettprogrammet ditt. Prøv ikke å starte på en tidsmessig måte i løpet av ferien eller når du starter en ny jobb, hvis du vet at prosjektet ditt vil være spesielt stressende. Det er heller ikke tilrådelig å sette planen til handling hvis du vet at du vil ha en ferie de neste to månedene. Du må kunne utvikle solide vaner hjemme som vil hjelpe deg med å oppnå ønsket vekt.       
 10.  
 11.             6      Vurder om du vil bli med i en støttegruppe. Noen mennesker synes det er lettere å være medlem av en gruppe som har samme mål og de samme problemene som deg. Forskning har funnet ut at et vekttapsprogram som du tar med en venn eller som et medlem, har en tendens til å resultere i større vekttap og for å gjøre den nye vekten lettere å vedlikeholde. Husk imidlertid at ikke alle vekttapgrupper deler de samme målene - noen av dem bruker disse gruppene til å selge vekttapsprodukter mens andre jobber uten fortjeneste. Finn ut om gruppen i detalj før du blir med.        
 12.  
 13.             7      Rådfør deg med lege eller diettist. Lag en liste med spørsmål om ditt planlagte kostholdsprogram for å ta med deg til avtale. Ikke nøl med å be om ernærings- og treningsforslag. Hvis du vurderer å delta i et formelt diettprogram, bør du snakke med legen din om det. Han kan kanskje vite noe du ikke vet, og advare deg om det ikke passer for dine behov.        
 14.  
 15.             8      Sett realistiske mål. Vær oppmerksom på at det vil være uheldige muligheter, og du kan ikke bare lage mat ditt sunn måltid eller fullføre den lange treningsøkten. Det er normalt. Dine mål bør bety større innsats enn det du vanligvis er klar for, men de bør ikke være for høye, slik at du ikke kan nå dem. For eksempel, hvis du ikke er vant til å kjøre, bør du ikke preprogramme feilen din ved å kjøre en halv time om dagen som trening. Begynn å gå fort og prøv å få treningen din til å fungere.                  
 16.  
             

    2      Endre kostholdet ditt  ,

    
   
 1.             1      Spis hjemme. Ta din hjemmelaget mat til skolen eller på jobb. For mange mennesker, kan dette enkle trinnet gjøre stor forskjell i å hjelpe dem å spise mindre. Selv kokt mat er sunnere enn de aller fleste restaurantmåltider, og det inneholder ikke samme slags konserveringsmidler eller for høyt saltinnhold.        
 2.  
 3.             2      Drikk vann. Forbruk av andre drikker enn vann kan øke inntaket av kalorier. Fruktjuice, sitronade, melk - alle disse drikkene kan utgjøre en stor del av ditt daglige kaloriinntak. Svart kaffe og te er lite kalorier og kan være en del av din daglige drikkerotasjon hvis du vet at det ikke er mulig å slutte å spise koffein.        
 4.  
 5.             3      Konsumere frukt og grønnsaker. Start med syv til ni porsjoner per dag og prøv å øke deg selv til opptil elleve porsjoner. Spis de varianter du liker og ta muligheten til å finne nye, smakfulle frukter og grønnsaker. Søk etter nye oppskrifter og forberedelsesmetoder som inspirerer deg. Hvis du er i tvil om frukt, kan du behandle det i en smoothie. De fleste grønnsaker kan tilberedes i ovnen ved høy varme hvis du ikke har tenkt å spise dem rå.        
 6.  
 7.             4      Velg helkorn. Dette er korn som inneholder kli, frø og stivelse. Noen kjente varianter er bygg, havre, quinoa, brun og farget ris, hvetearter som stavet, Farro, kamut og mange andre. De gir karbohydrater, men i sin sunneste form. Husk at det er mange fullkornsbrød som vanligvis har en deilig smak.        
 8.  
 9.             5      Forbruker proteiner. Proteinkilder er nøtter, linser, egg, fisk og magert kjøtt. For kjøtt å være magert, bør det inneholde mindre enn 10 gram totalt fett i 21 gram kjøtt. Tyrkia og kylling er magert og noen røde kjøtt er. Se etter stykker merket "Top" eller "Loin" i beskrivelsen. Fisk og magert kjøtt er gode kilder til protein. Deres forbruk er viktig som en del av et balansert kosthold, men de bør ikke være de elementene du spiser mest. Du bør spise mer frukt og grønnsaker enn magert kjøtt.  
    
  • Begrens kjøttdelene til størrelsen på din håndflate. Spiser du mer enn det, absorberer du mer enn kroppen din kan behandle riktig, og disse vil bare være ekstra kalorier!
  •  
         
 10.  
             

    3      Utvikle nye vaner  ,

    
   
 1.             1      Gå og kjøp med en ny liste i supermarkedet. Kjøp matvarer du trenger for å lage mat sunne retter hjemme. Kjøp ingrediensene og uforberedte eller bearbeidede matvarer fordi de vanligvis inneholder mindre salt og konserveringsmidler enn klare måltider. Selv om det tar litt tid å bli vant til matlaging hjemme, vil maten bli både sunnere og bedre.       
 2.  
 3.             2      Start med ditt nye treningsprogram. En halv time med moderat trening seks dager i uken er alt som trengs for å gjøre en forskjell, om du trener eller ikke. Husk at du ikke trenger å gjøre hele programmet på en gang. Øvelser på ti minutter og på en annen gang en annen tjue minutter fungerer like bra.        
 4.  
 5.             3      Gjør treningsprogrammet ditt morsomt. Ikke trene de samme tingene hver dag (med mindre du elsker det). Gå på en dag, delta på en yogaklasse på en annen dag og prøv nye aktiviteter. Spør på ditt lokale treningssenter eller et annet anlegg for rutetabeller og tilbud. Hvis du prøver å prøve en ny aktivitet hver uke, kan du finne din nye favoritt sport.        
 6.  
 7.             4      Kontroller delene dine. Du kan vanligvis spise noe av maten du alltid har smakt - men ikke i samme mengder. I stedet for å gjøre dem til hovedinnholdet i måltidene dine, kan de være en liten sidefarge, mens grønnsaker bør være hovedbestanddelen. Noen ganger er noen små biter nok til å tilfredsstille begjærene, ikke en hel del.        
 8.  
 9.             5      Snakk med noen. Det kan være svært nyttig å ha noen med hvem du kan snakke om dine vekttapsplaner. Det vil rose og føle deg på dagene når det går bra, når ting ikke går etter planen, og du har ikke fulgt programmet ditt. Det kan også være nyttig å ha noen som allerede har et diettprogram og vet hvor vanskelig det kan være. Denne personen kan være noen i familien din, en kollega eller noen du møtte i en selvhjelpsgruppe for å gå ned i vekt.        
 10.  
 11.             6      Besøk din selvhjelpsgruppe for å gå ned i vekt. Hvis du har bestemt deg for å bli med i en gruppe, gjør disse besøkene en del av din nye livsstil. Like viktig som mat og trening kan være å fortsette dine besøk.        
 12.  
 13.             7      Belønn din suksess. Hvis du har mistet to pund i uken som du har bestemt, bør du gjøre noe fint for deg selv. Se en ny film, gå til et spa, kjøp deg selv en liten gave. Ikke belønn deg selv med mat. Hvis du har gjort dette før, er det på tide å finne en ny vane.        
 14.  
             

    4      Hold den nye vekten  ,

    
   
 1.             1      Hold deg til programmet ditt. Nå som du har etablert dine nye vaner, må du jobbe for å holde din nye vekt. For å holde vekten, må de endringene du har gjort, være permanent. En fordel er at du vil få mer energi fordi du har mindre bagasje med deg.       
 2.  
 3.             2      Fortsett å gjøre kostholdet ditt og trene tiltalende. Forbered nye retter og prøv nye aktiviteter. Hvis du har tid, kan du tenke deg å bli med en matlagingsklasse for sunn matlaging, lære ny sport eller dans. Jo mer genialt du er i din nye livsstil, jo mer sannsynlig er du å holde fast ved det og opprettholde vekten din.       
 4.  
 5.             3      Hold kontakten med de som støttet deg. Du bør opprettholde kontakt med personen eller gruppen som valgte din støtte. Kanskje du ikke møter henne så ofte, men du bør ha noen som du skylder deg for konto.        
 6.  
 7.             4      Hold vekten din. Selv om dette kan høres enkelt, er det ofte den vanskeligste delen av det å miste vekt. De fleste klarer å gå ned i vekt, bare for å gjenopprette umiddelbart. Normalt er det nødvendig med arbeid og trening for å opprettholde ønsket vekt. Når du kommer tilbake til de gamle mønstrene, vil den tapte vekten starte igjen. Du trener kroppen din for å tilpasse seg det nye kostholdet og treningen. For ham må dette føles normalt.        
 8.  
           Les mer... (18)      
Helse populær:
Forbedre hjernens sirkulasjon.

Sårbehandling.

Behandle hemorroider naturlig.

Ta vare på dine følelser.

Overvinne din frykt gjennom visualisering.

Øk dopaminnivået.

Slik får du rene, hvite tenner.

Så sperma er bedre på farten.

Forhindre kolonipolypper med riktig ernæring.

Forbedre sirkulasjonen gjennom refleksologi.

Stå opp tidligere.

Øk kortisolnivået.

Naturligvis senke blodtrykket.

Øk ferritinnivået.

Stopp deg selv.

Førstehjelp uten bandasjer.

Overvinne sår hals.

Å være følelsesmessig uavhengig.

Unngå kramper.

Bli kvitt solbrenthet.

Ta en spiral bort.