Home \ helse
 

Behandle en hudsvampinfeksjon naturlig.

 

Hudsvampinfeksjoner er overvekster av en bestemt type sopp, hovedsakelig arten Candida albicans. På grunn av et svekket immunsystem eller svært dårlig hygiene, kan sopp vokse på huden, spesielt i de varme, fuktige hudfeltene i lysken, underarmene, brystene eller på føttene, ukontrollert. Candida soppinfeksjoner kan også vokse internt i slimhinnen i munnhulen, tarmene eller skjeden. Hudsvampinfeksjoner kan behandles med en rekke hjemmemedisiner, så vel som lokalt anvendte antifungal medisiner. Bortsett fra de milde, muligens pinlige symptomene, anses en soppinfeksjon generelt ikke for å være særlig alvorlig. Men for personer med nedsatt immunforsvar kan det være livstruende hvis infeksjonen sprer seg til blodet og resten av kroppen.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Diagnose en hudsvampinfeksjon  ,

    
   
 1.            1      Leter du etter røde, kløende flekker. Svamphudinfeksjoner opptrer vanligvis som irritert, kløende, vanligvis rød eller grå, skvalete utslett. Plasterne er litt hevet, og hvis de ofte blir riper, kan de danne pustler. På kroppsflaten vokser soppen best i hudfeller, fordi disse vanligvis er mørke, fuktige og varme. Derfor kan overvektige mennesker eller kvinner med store bryster ha høyere risiko for soppinfeksjon hvis immunforsvaret er kompromittert eller dårlig administrert. 
    
  • Blæresvamp i bakken er ikke uvanlig hos småbarn, spesielt hvis de har på seg våte eller skitne bleier lenge.
  •  Sopp er også ofte infisert i hodebunnen, neglene og tåneglene og området mellom tærne og på fotsålen (også kjent som idrettsfot).  
  • Legen din kan bekrefte diagnosen ved å skrape av den berørte huden og se på den under et mikroskop eller skape en soppkultur i en petriskål.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se etter smakløs lukt. En annen funksjon av en soppinfeksjon som gjør det lett å skille fra andre infeksjoner og utslett er en myk lukt. Mest uttalt er lukten av en candida-infeksjon i munnhulen (også kjent som oral trussel eller oral canditis) eller vagina. Lukten er også relativt merkbar når soppen vokser i hudfeller eller på hudoverflaten. De søte, muggen egenskapene til soppinfeksjoner kan noen ganger maskeres eller forveksles med andre kropps lukt fordi de vanligvis oppstår nær armhulen, lysken eller skytten. 
    Selv om sopp har en karakteristisk lukt, kan de endre utseende og utseende på grunn av ulike miljøfaktorer og kroppsområdet de angriper. De kan forekomme i runde former (gjær) eller så lange, tynne tråder, også kalt hyphae.    
  • Noen arter av sopp reproduserer ved å slippe små sporer som kan lande på huden eller inhaleres. Dette er grunnen til at soppinfeksjoner vanligvis oppstår på huden eller i lungene for første gang.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjenn risikofaktorene. Fordi de er så vanlige i vårt miljø, kan nesten alle bli smittet med en sopp, men folk med svært dårlig hygiene eller et svakt immunsystem har mye større risiko. Opportunistiske infeksjoner (ved sopp, bakterier eller virus) er generelt vanligere hos personer med nedsatt immunforsvar fordi de har en mye lavere evne til å bekjempe dem. Således kan mikroorganismer, som sopp, være opportunistiske og dra nytte av deres svekkede vert. 
    
  • Hovedårsakene til et svekket immunforsvar er alder (veldig ung eller veldig gammel), kronisk stress, kronisk underernæring, immunforstyrrelser som HIV / AIDS, autoimmune sykdommer, diabetes, overforbruk av medisiner (som antibiotika eller kortikosteroider) og kjemoterapi for kreft.  
  •  
  • Folk som besøker offentlige bad og svømmebassenger uten å beskytte føttene, kan også risikere å utvikle fot- eller neglesvamp som sprer seg til andre deler av kroppen.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Behandle infeksjonen naturlig  ,

    
   
 1.             1      Bruk kokosnøttolje. Kokosolje inneholder tre forskjellige soppdrepende fettsyrer (kapryl, laurin- og caprinsyrer.) Dette betyr at de dreper sopp som candida og andre arter. Disse fettsyrene i kokosnøttolje dreper sopp ved å ødelegge deres cellevegger. Det er derfor svært usannsynlig og vanskelig for soppene å utvikle motstand mot det. 
    
  • Kjøp kvalitet kokosnøttolje (det er sannsynligvis mer solid enn flytende) og gni den på infeksjonen tre ganger om dagen. Du bør være oppmerksom på effekten (mindre kløe og rødhet) innen en uke.
  •  
  • Kokosolje er også et populært hjemmemedisin for bekjempelse av systemiske (interne) soppinfeksjoner, i hvilket tilfelle det tas oralt.
  •  
  • Kokosolje er også effektiv mot bakterielle infeksjoner eller andre sykdommer i huden, som eksem eller psoriasis, som kan se ut som en soppinfeksjon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv te-treolje. Bruk av Tea Tree Oil, et ekstrakt fra Melaleuca alternifolia-anlegget, kan være svært effektivt mot sopphudsinfeksjoner siden det har sterke antimikrobielle egenskaper og fungerer også som et fungicid. Tea tree olje øker også immunforsvaret, noe som kan være nyttig for å forhindre nye infeksjoner med candida eller andre sopp. Begynn å bruke to til tre dråper tea tree olje til huden din infeksjon tre ganger om dagen og se om det fungerer. 
    
  • Tea tree olje har vært populær i Australia i mange år som et antiinflammatorisk og antimikrobielt middel, men har kun fått større fremgang i Sentral-Europa i løpet av det siste tiåret.
  •  
  • Tea tree olje kan irritere huden på sensitive mennesker eller forårsake allergiske reaksjoner; Dette skjer imidlertid sjelden. Prøv det på et lite, sunt hudområde før du bruker det til det infiserte området.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder bruk av oreganoolje. Oreganoolje inneholder to stoffer (tymol og karvacrol), som begge er kraftige fungicider. Disse hemmer soppinfeksjoner gjennom dehydrering. Soppene tørker opp og til slutt dør. Oreganoolje er relativt sterk og kan forårsake en brennende følelse på huden, så du bør fortynne den med E-vitamin eller noen torskeleverver olje. Vann er ikke bra for dette fordi det ikke blandes med oljer. 
    
  • Bland ett til to dråper oreganoolje med samme mengde vitamin E eller torskeleverolje og bruk den på infeksjonen tre ganger daglig i flere uker for å overvåke helbredelsesprosessen.
  •  
  • Under sublinguelt (dryppet under tungen), synes oreganoolje å stimulere immunforsvaret og forhindre de fleste infeksjoner.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold immunforsvaret sterkt. Som med hvilken som helst type infeksjon (sopp, bakterier eller virus), er effektiv forebygging og beskyttelse avhengig av et sterkt, sunt immunsystem. Ditt immunsystem består av spesialiserte hvite blodlegemer som er konstruert for å oppdage og ødelegge potensielle patogener som sopp. Men hvis immunforsvaret svekkes av noen av de ovennevnte årsakene, kan mikroorganismer som forårsaker sykdom spre seg og vokse nesten uforstyrret. Derfor fokusere på å styrke din naturlige immunitet for å bekjempe soppinfeksjoner og bli sunn. 
    
  • Å få mer og bedre søvn, spise frisk, konsumere mindre raffinert sukker (søtsaker, brus, desserter), redusere alkoholinntaket, slutte å røyke, opprettholde god hygiene og trene regelmessig, er gode metoder. for å holde immunforsvaret sterkt.  
  •  
  • Vitamin og urte kosttilskudd som vitamin C, vitamin D, sink, solhatt eller olivenblader ekstrakt kan øke immunforsvaret.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Vær oppmerksom på når du trenger ekstra medisinsk hjelp. Selv om mange soppinfeksjoner lett kan behandles med naturlige metoder, vil infeksjonen noen ganger ikke avta med de ovennevnte forslagene. Noen soppinfeksjoner kaller bare for reseptbelagte legemidler. Det kan være et problem som forårsaker tilbakevendende infeksjoner. Vær oppmerksom på at selv om hjemmehjelp ofte er en perfekt løsning, trenger du mer medisinsk hjelp hvis:  
    
  • Infeksjonen blir verre, spre eller gjentatt.
  •  
  • Du ser ingen forbedring innen to til tre dager.
  •  
  • Du har nedsatt immunforsvar.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (8)      
Helse populær:
Påfør en EpiPen.

Stopp å bekymre deg for mye.

Hold tannbørsten ren.

Unngå periodeplasser i sengen.

Kjenne tegn på høyt kolesterol.

Undersøk fødselsmerket.

Behandle hepatitt C.

Komme sammen med selvskade.

Kjenne symptomer på giardiasis.

Fjern stresset i nakken.

Forhindre et slag.

Behandle mindre slitasje eller riper.

Gjør vitser med hypnose teknikker.

Hva er en god hjertefrekvens.

Få sunne tannkjøtt.

Gjenkjenne astma.

Separate områder av livet.

Anklager om overgrep overlever.

Spis med nye eller strammere håndtak.

Behandling av tibial syndromet med strekkøvelser.

Meditere å sovne.