Home \ helse
 

Kjenne symptomer på MRSA infeksjon.

 

MRSA er forkortelsen for meticillinresistent Staphylococcus aureus. Det er en spesiell belastning av bakteriegruppen Staphylococcus, som naturlig ligger på den menneskelige huden. Populært kjent som sykdomsbakterier, kalles MRSA ofte som en "super bakterie", fordi denne bakteriestammen er resistent mot de fleste antibiotika som dreper stafylokokker. Selv om det kan stoppe på huden din uten problemer, kan det føre til en alvorlig infeksjon hvis den kommer inn i kroppen din gjennom en ripe eller et sår. Disse infeksjonene er vanligvis lik andre, mer ufarlige infeksjoner, men uten behandling kan de være svært farlige. Les videre for å lære å se symptomene på MRSA-infeksjon.

                 

Symptomer Anerker .

       MRSA er en alvorlig infeksjon som kan være farlig hvis den blir ubehandlet. Se etter følgende symptomer og få medisinsk hjelp:  

               Rive på hud, støt, betent hud, utslett, nekrose (i alvorlige tilfeller)           væskefylte støt, kokker, abscesser, korn korn (øyelokk)                                                   

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kjenne de tidlige symptomene  ,

    
   
 1.            1      Se etter sprekker i huden. MRSA-infeksjoner oppstår vanligvis når huden har kutt eller sår. Se også nærmere på hårrøttene. I tillegg oppstår de ofte på hårete områder i huden, som skjeggområdet, nakken, armhulene, lysken, bena, skalp eller baken.        
 2.  
 3.             2      Se etter støt og røde eller betente områder av huden. MRSA viser på huden som støt eller sår. Feilaktig, dette er ofte forvekslet med insektbitt eller edderkoppbitt. Gi hudområder som er røde, betente og / eller smertefulle eller føle seg varme, så spesiell oppmerksomhet.  
    
  • Hold øye med små støt, kutt, riper og røde flekker. Hvis de blir smittet, bør du gå til en lege.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på cellulitt. Cellulitt er et av symptomene på MRSA infeksjon. En cellulitt er en betennelse i det subkutane vevet som ser ut som et stort hovent utslett. Som et resultat ser huden ut rosa eller rød. I tillegg kan huden være varm, følsom for trykk og hovent.  
    
  • Cellulitt kan først oppstå som små, røde støt. Det kan også se ut som et blåmerke på enkelte områder av huden.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se etter utslett. Et utslett er et rødt område av huden. Hvis du har røde hudområder over et stort område, bør du se dem nøye. Det er best å konsultere legen din hvis hudområdet føles veldig varmt, utslettene spre seg raskt eller er smertefullt.                  
 8.  
             

  Del 2      Vær oppmerksom på pus  ,

    
   
 1.             1      Bestem om såret er purulent. Hvis du har støt eller sår, undersøk den for et væskefylte hulrom som er mobilt og komprimerbart. Pass også på at det er en gul eller hvit prikk i midten. Stillingen i spørsmålet kan også feire.        
 2.  
 3.             2      Se opp for kuler. Koker er purulent betennelse i en hårfollikkel. Undersøk hodebunnen for å koke. Se også på andre hårete områder som lysken, nakken din og under armhulen.        
 4.  
 5.             3      Se etter abscesser. En abscess er en smertefull pus-fylt bump i eller under huden. Abscesser krever noen ganger kirurgisk drenering og antibiotikabehandling.  
    
  • Vær også oppmerksom på carbuncle. Carbuncle er stor, festering koker.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær forsiktig med kornkorn. En såkalt "Hordeolum" eller byggkorn er en purulent betennelse i øyelokkets talgkjertler. Denne betennelsen forårsaker hevelse og rødhet i øyet og øyelokk. En byg korn kan bryte både innover og utover. De purulente støtene har vanligvis et hvitt eller gulaktig hode som ser ut som en kvise.        
 8.  
 9.             5      Vær oppmerksom på impetigo contagiosa. Impetigo contagiosa, u.a. også referert til som impetigo vulgaris, grind lichen, pyoré, bark lichen og dra en bakteriell hudsykdom som forårsaker purulente blister på huden. Disse pustlene kan være ganske store. Du kan bryte opp og legge en honninggul skorpe på det infiserte området.        
 10.  
             

  Del 3      Gjør rett når det trengs  ,

    
   
 1.             1      Overvåk gjenopprettingsprosessen. Hvis legen din har diagnostisert deg med stiftinfeksjon og foreskrevet antibiotika, bør tilstanden din forbedres innen to til tre dager. Men hvis du ikke forbedrer, risikerer du å lide av MRSA. Derfor må du kontrollere tilstanden din og være forberedt på å gå til legen umiddelbart.       
 2.  
 3.             2      Se på hodepine, feber og tretthet. I forbindelse med en stafylokokk eller MRSA-diagnose kan noen av disse symptomene indikere en alvorlig infeksjon. Symptomene kan føles som influensa. Du kan også lide av svimmelhet og forvirring.  
    
  • Gå glipp av kroppstemperaturen dersom du tror du har feber. En temperatur på 38 ° C eller høyere er bekymringsfull.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjenne tegn på dypere MRSA-infeksjon. Siden infeksjonen sprer seg gjennom hele kroppen din, kan den påvirke lungene, antennes urinveiene, og til og med begynne å spise vevet ditt. Ubehandlet MRSA-infeksjon kan føre til nekrotiserende fasciitt, ​​en sjelden, men forferdelig kjøttetende sykdom. 
    
  • Kjenne tegn på at MRSA har spredt seg til lungene. Hvis infeksjonen fortsatt ikke erkjent og forblir ubehandlet, er det en risiko for at de også vil angripe lungene. Se etter hoste, hvesenhet og kortpustethet.  
  •  
  • Høy feber og kulderystelser, kombinert med urinveisinfeksjon, er tegn på at MRSA også har spredt seg til andre områder av kroppen din som nyrer og urinveier.
  •  
  • Nekrotiserende fasciitt er svært sjelden, men ikke unik. Det viser gjennom alvorlig smerte i det berørte området.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få medisinsk hjelp med en gang. Hvis du tror at du er i et stadium av MRSA-infeksjon, bør du handle så fort som mulig før bakteriene kan bli dypere inn i kroppen din. Men selv om du ikke er sikker, bør du kontakte lege. MRSA-infeksjon kan være en alvorlig og livstruende sykdom, og det er ikke verdt å ta risiko.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Helse populær:
Førstehjelp uten bandasjer.

Ta vitamin D kosttilskudd så godt som mulig.

Forbedre hemoglobinnivåer.

Behandle en bakers cyst.

Kjenne symptomer på angina pectoris.

Noen tips om tannbleking.

Unngå en nervøs sammenbrudd.

Har mer energi.

En natt etter mindre enn fire natters søvn.

Nedre diastolisk blodtrykk.

Dusj etter en operasjon.

Forbedre din livsstil.

Opprettholde narkotikauttakssmerter.

Lær å si nei.

Lagre noen fra kvelning.

Forebygging av hjertesvikt.

Bekjempelse av tannkjøtt og gingivitt og parodentose.

Gjenkjenne om barnet ditt lider av høyt blodtrykk.

Overlev pesten.

Få størrelse.

Pakke et førstehjelpsutstyr til en tur.

område Symptomer
hud
pus
Feber Kroppstemperaturer over 38 ° C, kulderystelser
hode Hodepine og tretthet kan følge en alvorlig infeksjon.
En urinveisinfeksjon kan indikere infeksjonens spredning.
lungene Hoste eller kortpustethet kan indikere infeksjonens spredning.