Home \ helse
 

Registrere bevis for barn misbruk.

 

Barnemishandling er en forferdelig ting. Det er fire typer barnemishandling: fysisk, følelsesmessig, seksuelt misbruk og forsømmelse av et barn. Hvis du mistenker at barnet ditt eller et barn i din sirkel av bekjente er misbrukt, er det viktig å vite hvilke potensielle tegn på misbruk, og hvordan å gjenkjenne dem.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Barnemisbrukstegn  ,

     Registrering av fysisk skade  
   
 1.            1      Se etter ubegrunnede skader. Disse kan være blåmerker eller kutt som barnet har igjen og igjen uten tilsynelatende grunn. Spør barnet og bli varslet om det er en forklaring som virker veldig utrolig eller til og med gir inntrykk av at barnet vil dekke noen.  
    
  • Fysisk overgrep kan oppdages av bl. A. Flekker, kutt, vev, røde flekker, mørke øyne, fingernailmerker, knuste eller ødelagte tenner, bettmerker.
  •  
  • Før du gjør grunnløse anklager, bør du sørge for at barnet ikke har en sykdom som raskt blir til blåmerker eller noe, f.eks. Hemofili eller vitreous bein sykdom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær særlig oppmerksom på brannskader. Brann forekommer vanligvis på hender, armer eller skinker. De vanligste scalds er de som er forårsaket av varmt vann, suppe eller sigaretter. Brennstoffene kan være av forskjellige grader.  
    
  • Første grad brannsår ser litt rødt ut som en solbrenthet.
  •  
  • I andre grad brannsår er huden litt skadet og blærer har dannet seg.
  •  
  • Tredje grader brenner helt ødelegger huden. Muskel og bein på stedet kan også påvirkes. Huden tar på seg en dyp rød farge.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Blå flekker. Vær oppmerksom på form og plassering av blåmerke. På knær eller albuer har barn ofte blåmerker fra raving. Men hvis flekkene oppstår på uvanlige steder, f.eks. På nakke, rygg, rump eller kjønnsorganer kan det være at barnet blir misbrukt. Formen og størrelsen på flekken bør også vurderes:  
    
  • Hvis barnet har blitt slått hardt, kan du likevel gjenkjenne fingertrykkene dine. Huden ser rosa eller rød ut. Jeg
  •  
  • Hvis et belte-, pinne-, sko- eller kjøkkenredskap brukes til å slå, kan du også se dette fra formen på blåmerke.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bite merker. De vises vanligvis på ulike deler av kroppen og bør betraktes som en straff for barnet. Barn blir ofte bitt i kinn, skuldre, armer og skinker. Du kan fortelle av tannmerkene. Hvis bittene er sterke nok til å skade huden, vil de ta litt tid å helbrede. Ellers forsvinner sporene innen 24 timer.                  
 8.  
  Behavioral Issues  
   
 1.             1      Se etter vivacity eller frykt. Du bør være oppmerksom på om et barn er motvillig til å gå hjem eller til og med være redd for det. Fysisk misbrukte barn er vanligvis skremt av høye lyder, plutselige bevegelser og fysisk kontakt.        
 2.  
 3.             2      Pass på at et barn er kledd i henhold til været. En annen ledetråd som ofte blir ignorert, er barnets klær. Hvis du oppdager at et barn gjentatte ganger bruker lange klær på en varm sommerdag, bør du bli oppmerksom på det. Klærne kan dekke flekker og merker. Det samme gjelder skjerf og skjerf.  
    
  • Du bør også være oppmerksom på hvor ofte barnet mangler i skolen. Kanskje foreldrene ikke vil at barnet skal gå i skole før skaderne har helbredet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på om et barn plutselig blir aggressivt. Hvis barnet viser aggressiv atferd og beats eller kløhet mens du leker med andre barn, kan det skyldes at barnet behandler sine negative erfaringer og tenker det er normalt å bruke makt til å uttrykke sine følelser og dermed lindre stress. ,        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på barnets selvtillit. Et misbrukt barn kan være sur på seg selv for å føle seg hjelpeløs. I tillegg kan selvtilliten og bevisstheten lide og uttrykke seg på en slik måte at barnet ikke lenger har noen interesse for bedrifter eller venner.        
 8.  
             

    2      Emosjonell misbruk  ,

    

Emosjonell misbruk kan ta form av trusler, hard straff og verbalt overgrep som ødelegger barnets naturlige oppførsel. Denne overgrepet gir barnet følelsen av å være maktløs og verdiløs.

 
   
 1.             1      Endringer i spiseadferd. Misbrukte barn har ofte spiseforstyrrelser, som bulimi, anoreksi eller trang. Dette skyldes at barn blir psykologisk undertrykt av kritikk, sarkasme og andre verbale overgrep. Selvtillit faller drastisk og til slutt stopper de enten med å spise fordi de tror at de følger foreldrenes vilje, eller de begynner å spise ute av frustrasjon og ta tilflukt i det.        
 2.  
 3.             2      Merk om barnet har spesiell frykt. Det blir ofte gjort klart for misbrukte barn at de er verdiløse. Derfor tør de ikke prøve nye ting, fordi de er redd for å mislykkes og gjør seg klar for det.  
    
  • Noen barn som er følelsesmessig misbrukt, liker ikke å jobbe i grupper eller prosjekter med andre barn fordi de er redd for at de ikke kan være gode nok.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær spesiell oppmerksom på barn som plutselig begynner å klø. Hvis du oppdager at barnet plutselig begynte å stjele, bør du vurdere muligheten for at noe går galt hjemme. Mishandlede barn liker å gripe til gjerninger som gjør at de føler seg overlegen fordi de er undertrykt hjemme.  
    
  • Handlingen kan være klør, mobbing, løgn eller aggresjon.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Merk om barnets selvtillit har falt. Barn som mishandles, har også lyst til å behage andre og gjøre alt riktig. For å få anerkjennelse, kan de selv sende inn.        
 8.  
 9.             5      Pass på at barnet stotter plutselig. Hvis et barn aldri har stotteret og begynner plutselig, kan det være fordi det blir misbrukt. Barn som stadig blir fortalt at de er verdiløse, utvikler en frykt for ikke å være i stand til å behage noen. Derfor kan barnet ha svært lang tid å svare på et spørsmål eller, for frykt for feil, begynner å stamme.        
 10.  
            

    3      Seksuelt misbruk  ,

    
   
 1.             1      Pass på at barnet plutselig mistrokker alle. Seksuelt misbrukte barn misligholder vanligvis noen og alt, da de vanligvis blir misbrukt av en nær person som tidligere har tillit og misbrukt den tilliten. Barnene ser en fare i hver person og vender seg til å se omgivelsene deres nært og føle seg trygge.  
    
  • Vær forsiktig når barnet blir engstelig eller blir veldig rastløs så snart det er høy lyd eller en rask bevegelse eller noen vil røre den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fysisk informasjon. Seksuelt misbrukte barn kan ha skader på uvanlige steder. I noen tilfeller er det vanskelig å gå eller sitte og unngå bestemte aktiviteter. Hvis du finner disse tegnene, bør du kontakte noen som er pålitelig og vet om barnemishandling.        
 4.  
 5.             3      Merk om barnet har problemer med å lage sosiale kontakter. Det berørte barnet kan ha problemer med å få venner. Dette er et rent beskyttende tiltak fordi det tidligere ble skuffet av en betrodd person.  
    
  • Hvis du finner ut at barnet plutselig prøver å unngå en bestemt person, be om årsaken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke interessert. Pass på at barnet ikke viser interesse for noe de tidligere likte. Det kan også være vanskelig for barnet å konsentrere seg fordi det alltid er tapt i sine tanker.        
 8.  
 9.             5      Skyldfølelser. Når et barn blir seksuelt misbrukt, forstår det ofte ikke hva som skjer med ham og mener at den oppfattede smerten er hans feil. Som et resultat begynner det å føle seg skyldig og avstand fra andre, frykt for at man kan oppdage hemmeligheten og beskylde den også.        
 10.  
 11.             6      klær. Misbrukte barn vil ha på seg flere lag klær og nekte å bytte klær i nærvær av andre, inkludert en forelder som ikke har noe å gjøre med misbruket og som faktisk hadde et godt forhold til barnet sitt.  
    
  • Du bør også være oppmerksom på om barnet er spesielt redd for å gå til et bestemt sted. Hvis du oppfatter som foreldre at barnet ditt er motvillig til å gå til skolen, bør du gjøre det. Hvis du jobber på skolen skur og innser at barnet ikke vil gå hjem, bør du sjekke det også.
  •  
         
 12.  
             

    4      Tegn på forsømmelse  ,

     Fysisk forsømmelse  
   
 1.             1      Vær oppmerksom på fysisk hygiene. Det er ganske enkelt å avgjøre om et barn respekteres eller ikke: uncored og fettete hår, skitne negler, uvaskede, muligens utslett. Hvis du ser disse tegnene, kan du ikke bry deg om barnet riktig.        
 2.  
 3.             2      Løpende sykdommer. Hvis du oppdager at barnet har vært syk i en stund, men tilsynelatende aldri kommer til legen, kan det være at barnet ikke bryr seg nok.        
 4.  
 5.             3      underernæring. I en forsømmelse blir barnet ofte gitt ingen mat og barnet er veldig tynt. Vær også oppmerksom på om barnet tar en skole lunsj eller ikke.        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på barnets verge. Fungerer det hygienisk? Ved å se vaktmesteren får du flere inntrykk av barnets private liv. Men hvis en voksen ikke tar hensyn til seg selv, er det åpenbart at han ikke gjør det for barnet.        
 8.  
  Psykisk forsømmelse  
   
 1.             1      Skoleoppmøte. Er barnet registrert for skole og er det regelmessig? Alle foreldre håper på en god utdanning for sitt barn og sørger for at det er bra på skolen. I tillegg er de interessert i barnets hverdag, i vennene deres, i deres relasjoner, etc. De deltar også på foreldrekvelder og har kontakt med lærerne.  
    
  • Hvis foreldre har blitt gjentatte ganger bedt om å avtale med læreren om å snakke om barnet og aldri mottatt det, kan foreldrene ikke være interessert i barnets utdanning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på at barnet ofte er fraværende i skolen eller sent. Hvis så, snakk med barnet og spør hvorfor. Hvis det står at det må stå opp og spise frokost eller løpe ærend på skoledager, kan det bli forsømt.        
 4.  
 5.             3      Legg merke til om barnet ikke vil snakke om familien sin. Se reaksjonen når du adresserer barnet hjemme i henhold til hans forhold. Hvis du ikke vil snakke om det eller få det til å se at familie og hjem ikke er viktige, bør du være bekymret.        
 6.  
 7.             4      empati. Forsømte barn kan ofte ikke uttrykke eller innlemme. Av denne grunn kan det ha svært få eller ingen venner.        
 8.  
             

    5      Misbruk av spedbarn  ,

    

Barn som kan uttrykke seg, er lettere å forhøre seg. For småbarn opptil 3 år er dette litt vanskeligere.

 
   
 1.             1      Faldende utvikling. Spedbarn og småbarn blir misbrukt, kan legges tilbake i utviklingen. Det kan starte igjen på tommelen suger, i seng eller slutte å snakke eller babble.        
 2.  
 3.             2      Åpenbar frykt. Mishandlede barn kan plutselig ha frykt for bestemte personer eller steder. Du kan også være redd for folk som har et visst utseende.        
 4.  
 5.             3      Søvnproblemer. Spedbarn som har vært ofre for misbruk, opplever ofte søvnforstyrrelser eller store endringer i søvnmønstrene. Hvis du finner barnet sover veldig rastløs eller har mareritt, kan tegnene være.        
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

           

Relaterte wikiHows .

   Les mer... (6)      
Helse populær:
Kontroller lymfeknuter.

Behandle en bakers cyst.

Forstå rasisme.

Lag hostemedisin fra sitronsaft.

Lag urte sovende piller.

Behandle en inngrodd neglelakk.

Forklar en annen autisme.

Behandle en revet tånegl.

Oppløs nyrestein.

Kommer over kvalme.

Forhindre tilstoppede svettekjertler.

Å kurere skjegg skjul.

Behandle tyfusfeber.

Lag en leveren rens.

Se seksuelt misbruk.

Lindre smerter i magesår.

Heal betent hud.

Anerkjenn hvis du har eksem.

Fjern ørevoks.

Fight Fears.

Forebygging av luftbåren sykdom i et fly.