Home \ helse
 

helbrede hemorroider.

 

Hemorroider er strukturer funnet i og rundt anus. De bidrar til å kontrollere avføringen ved å fungere som puter i analkanalen. Av og til kan hemorroider bli betent og hovne, noe som gjør dem patologiske strukturer. Hvis du har betent hemorroider, er det forskjellige måter å behandle dem på. Rull ned til trinn 1 for å lære mer!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Behandle hemorroider med livsstilsendringer  ,

    
   
 1.            1      Øk fiberinntaket ditt! En diett rik på fiber gjør det lettere å skille ut avføringen fordi chamfers hjelper myke avføringen. Å ha en mykere avføring reduserer betennelse. Den maksimale mengden fiber bør være ca 30 g per dag. Å spise grønnsaker som brokkoli, bønner eller frisk frukt sikrer det nødvendige inntaket. Du kan også ta en fiber forberedelse. Andre matvarer som er rike på fiber inkluderer:  
    
  • Frukt som bringebær, pærer, epler, bananer, appelsiner, jordbær, fiken og rosiner.
  •  
  • Grønnsaker som artisjokker, grønne erter, brokkoli, spire, poteter og gulrøtter.
  •  
  • Legumes og nøtter inkludert grønne erter, linser, svarte bønner, mandler, pistasjenøtter og pekannøtter.
  •  
  • Korn, frokostblandinger og pasta inkludert fullkornspaghetti, kli, kli, havregryn, popcorn, bygg og rugbrød.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et bad! Et varmt sitzbad er veldig effektivt som behandling for betent hemorroider. Et sitzbad lindrer symptomer som smerte og kløe. Alt du trenger å gjøre er å fylle badekaret med 30 centimeter varmt vann og sitte der i omtrent tjue minutter. Du bør bruke dette middelet etter hver avføring og om dagen for noen flere ganger.        
 4.  
 5.             3      Drikk reddikjuice! Rødjuicejuice har vært kjent for å hjelpe til med å skylle fordøyelsessystemet. Når fordøyelsessystemet ditt er skyllet, er det mindre irritasjon for dine betente hemorroider. Drikk 60-120 ml radikusjuice en gang om dagen!        
 6.  
 7.             4      Fremme en vanlig avføring! Hvis du føler at du må spre seg, må du gjøre det så snart som mulig. Din avføring kan akkumulere i nedre tarmene og gi enda mer press. Gå på toalettet etter hvert måltid og sett på toalettet for en stund! Dette blir raskt rutinemessig, og mengden stress som rektum gjennomgår, blir redusert. Dette reduserer i sin tur betennelse og irritasjon av hemorroider.        
 8.  
 9.             5      Bading daglig! Hvis du har hemorroider, er det svært viktig å holde området rundt anuset rent. Dusj eller svøm hver dag og sørg for å rengjøre området rundt anuset med varmt vann! Det er imidlertid viktig å unngå såper som de kan forverre irritasjonen.  
    
  • Du bør også unngå alle typer våtservietter, spesielt de med parfyme i dem.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Unngå å bruke tørt toalettpapir! Din anus er veldig følsom. For å være sikker på at han ikke er mer irritert enn han allerede er, fukter du toalettpapiret fra å tørke! Det våte toalettpapiret beroliger irritasjonen du opplever mens du holder din analare ren.        
 12.  
 13.             7      Påfør kalde kompresser for å lindre irritasjon! Inflammede hemorroider kan forårsake alvorlig smerte og hevelse. For å avlaste denne smerten og redusere hevelsen, legg en kald komprimering eller ispakke på stedet!                  
 14.  
             

    2      Behandle hemorroider medisinsk  ,

    
   
 1.             1      Bruk suppositorier til å behandle hemorroider! Hydrocortison Zäpfen hjelper deg å kvitte seg med hevelse og betennelse i endetarm og anus, som begge er assosiert med hemorroider. Det er svært viktig å følge legenes administrasjonsråd.  
    
  • I de fleste tilfeller administreres hydrokortisonsuppositorier 2 eller 3 ganger daglig i en periode på 7 til 10 dager.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med legen din om bruk av et bedøvelsesmiddel! Lokale bedøvelser som Pramoxin hjelper til med å lindre kløe og smerte. Etter hver avføring tar du medisinen direkte til det berørte området! Du bør gjenta prosedyren opptil fire ganger om dagen. Behandlingen skal vare i ca en uke.        
 4.  
 5.             3      Snakk med legen din om et gummibånd! Et gummibånd er den vanligste behandlingen for hemorroider, spesielt i USA. Prosedyren består av å feste et elastisk bånd til basen av betent hemorroide. Blodstrømmen stoppes, og det patologiske vevet reduseres til slutt i størrelse og faller av.  
    
  • Etter prosedyren er det tilrådelig at du holder deg hydrert og får også avføringstanker. Du kan administrere Docusate før du går til sengs om natten, sammen med et stort glass vann.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få en stiftet hemorrhoidopexy! Stiftet hemorrhoidopexy er et alternativ til den vanlige hemorroidefjerningsprosedyren. I denne prosedyren bruker kirurgen en stifter som forankrer hemorroider i sin opprinnelige stilling etter fjerning av forstørrede hemorroider. Prosedyren utføres alltid under generell anestesi og har en meget kort utvinningstid i forhold til andre metoder.        
 8.  
 9.             5      Snakk med legen din om hemorrhoidektomi! Hvis alle andre metoder ikke klarer å bli kvitt hemorroider, er hemorrhoidektomi den siste utveien. Hvis inflammerte hemorroider forekommer, eller hvis de blir for store, er kirurgisk behandling det eneste våpenet som er valgt. Prosedyren begynner med et lite snitt rundt det indre og ytre vev som påvirkes av ubehag. Det andre trinnet består i fjerning av det patologiske vevet. Hemorrhoidectomy er den mest effektive prosedyren og har også en svært lav risiko for komplikasjoner. Rehabiliteringstid kan være smertefullt, men til tross for denne ulempen velger mange mennesker denne metoden.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Helse populær:
Tegn en tann uten smerte.

Korrekt stående.

Ta linfrøolje riktig.

Cure tinea cruris.

Håndteringsendring.

Diagnostiser en gjærinfeksjon selv.

Ta tak i angst og panikkforstyrrelser.

Berolig din angstreaksjoner.

Behandle iskiasmerter med øvelser.

Forbedre blodsirkulasjonen i beina.

Behandle en skrape nakke.

Sov i diaré.

Mål kroppsfett ved hjelp av US Army metoden.

Rengjør lungene før jogging.

Spise sunt på skolen som tenåring.

Vet om fyllingene dine må fornyes.

Diagnostisk bihulebetennelse.

Strekk dine biceps.

Diagnostiser AS (amyotrofisk lateral sklerose).

Beskytt en ødelagt tann.

Vær fredelig.