Home \ helse
 

Bli kvitt solflekker.

 

Sunspots blir også referert til som solar lentigines. Disse mørke flekkene på huden din er forårsaket av direkte, langvarig eksponering for ultrafiolette (UV) stråler. Flekkene kan oppstå i alle aldre og er vanligvis ikke skadelige. Solsikker er mer vanlige hos mennesker med rettferdig hud. Spør alltid en hudlege om du er bekymret for flekk på huden din. Hvis dermatologen har klassifisert flekkene som ufarlig, er det flere måter å behandle solflekkene, fra naturlige metoder til kosmetiske prosedyrer. Her er noen forslag til hvordan du kan bli kvitt solflekker. Sunspots klør vanligvis når du er i solen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Natural Gradual Bleaching Methods  ,

    
   
 1.            1      Skiv en frisk sitron og legg frukten direkte på solstrålene i 0 til 15 minutter om dagen. Sitronsaft virker også. Fruktsyren lyser flekkene og bidrar til å fjerne døde hudceller.       
 2.  
 3.             2      Påfør Aloe Vera Gel to ganger om dagen for å helbrede solbeskadte områder. Aloe har naturlige helbredende egenskaper.        
 4.  
 5.             3      Dyp en pose med grønn te i kokende vann i 3 til 5 minutter. Trykk på posen på en bomullsboll og gni over flekkene to ganger om dagen. Antioksidanter i te hjelper huden å helbrede.        
 6.  
 7.             4      Soak flekkene i kjernemelk. Dette er lettere med solflekker som ikke vises i ansiktet. For ansiktsflett, bruk kjernemelk og legg det på huden i flere minutter. Karnemelk har blitt brukt i århundrer for å lette flekker.        
 8.  
 9.             5      Åpne vitamin E kapsler og påfør gelen direkte på solstråler. De samme egenskapene som arr oppstår, bidrar også til å fade solflekker.        
 10.  
 11.             6      Skjær et rødløk og gni det over solflekkene. Syren i løk bidrar til å effektivt redusere solflater.                  
 12.  
             

    2      Reseptfrie produkter  ,

    
   
 1.             1      Søk etter produkter som inneholder kojinsyre. Dette er et biprodukt av hensyn til gjæringsprosessen av skyld, og har vist seg å være effektiv for å redusere solflekker.        
 2.  
 3.             2      Les etikettene og vær oppmerksom på Tretinoin og Renova, da de også kan hjelpe med solflekker.        
 4.  
 5.             3      Prøv produkter som inneholder azelainsyre. Denne syren kommer fra korn som hvete eller rug og har også vist seg å være effektiv mot hyperpigmentering.        
 6.  
 7.             4      Spør legen din eller apoteket om hydrokinon, en ingrediens som har vært populær som flekkfjerner i mange år. Men det har vært kontroversielt da høye doser hos mus har forårsaket kreft.        
 8.  
             

    3      Profesjonelle tjenester  ,

    
   
 1.             1      Bruk laser til å behandle solflekker. Denne prosedyren er dyr, men effektiv til å fjerne solflekker ved å fjerne tynne lag av hud. Gjenopprettelsestiden kan være flere uker.        
 2.  
 3.             2      Har en kjemisk peeling gjort. Dermatologer og noen spa tilbyr dette. Prosedyren består av en kombinasjon av syrer som fjerner de øvre lagene av huden. Det kan imidlertid føre til at det berørte området forblir rødt i flere dager.        
 4.  
 5.             3      Frys solstrålene dine med en teknikk som kalles kryoterapi. I denne prosedyren blir fargene vanligvis frosset med flytende nitrogen. Innen en uke ville de arr og falle ut.        
 6.  
             

    4      Forebygging  ,

    
   
 1.             1      Bruk en Sun Blocker med en SPF på minst 15 for å beskytte huden mot ytterligere solskader. Beskyttelse mot sola hjelper også huden å helbrede naturlig.        
 2.  
 3.             2      Hold deg unna direkte sollys og unngå solsenger når det er mulig. Bruk en hette eller bruk en parasoll. Bruk klare, tett vevde klær for å reflektere solens skadelige stråler.        
 4.  
            

Tips .

             
Helse populær:
Forhindre en bakrus.

Forhindre chafing.

Unngå trykkutjevningsproblemer.

Behandler razorbrenn.

Kurere svimmelhet ved deg selv.

Behandle en rennende nese.

Reduser fett gjennom yoga.

Velg fruktbarhetsbehandlinger.

Forhindre åreknuter.

Bli kvitt sår med hjemmemedisiner.

Fremmer helse gjennom urter.

Bli kvitt sprukne lepper.

Bli kvitt dårlig ånde om morgenen.

Behandle vulvodynia.

Behandle en dyp blåmerke.

Ikke lenger tvangsspillende med hår.

Miste vekt som en modell.

Behandle magesår.

Kjenne bipolar lidelse.

Reduser øyesvelling.

Tilgi noen som brøt et løfte.