Home \ helse
 

Bekjemp mot for mye søvn.

 

Selvfølgelig er det ikke bra for deg hvis du får for lite søvn, men for mye søvn kan også forårsake mange problemer! Selv om du sover for mye kan være en bivirkning av helseproblemer, er det vanligvis bare en dårlig vane som du kan bryte gjennom. Følg trinnene nedenfor for å begynne å få kontroll over søvntiden!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Planlegg dagen din. Hvis du vet at du må stå opp på samme tid.       
 2.  
 3.             2      Still inn alarmen . Det trenger ikke å være for tidlig, akkurat nok til å komme mellom syv og ni timers søvn. Gjør dette i minst en måned, og kroppen din blir vant til å våkne på denne tiden, slik at du ikke trenger å stille en vekkerklokke lenger. Men prøv ikke å trykke på snooze-knappen, det vil få kroppen din til å ligge rundt lat lenge. Hvis du har en kaffemaskin som starter automatisk på et bestemt tidspunkt, sett det opp slik at du kan våkne med duften av nybrygget kaffe.        
 4.  
 5.             3      Fortell andre . Hvis du ikke hører vekkerklokken eller glemmer å sette den, så sørg for at det er noen rundt som kan sørge for at du ikke sover for lenge.        
 6.  
 7.             4      Våkn opp til i helgen samtidig. Hvis du har en vane å sove syv til ni timer om dagen, er det vanskeligere å komme tilbake til denne rutinen på en ukedag.        
 8.  
 9.             5      Har en morgenrutine . Dette kan sitte opp etterfulgt av dusj, dressing og kaffe. Når det er en vane, gjør du det automatisk når du våkner, i stedet for å snu og slumre litt lenger.        
 10.  
 11.             6      Våkne opp og gjør noe . Når du er ferdig med rutinen, flytt. Gå på jobb eller hvis du kjører, park litt lenger og ta trappene. På helgen kan du gå en tur eller et vakuum. Uansett hva du gjør, får blodet ditt til å pumpe. Det gir deg et klart hode når det fortsatt er litt svimmel fra søvn og du blir vant til å være våken.        
 12.  
 13.             7      Lev godt. Ved å fylle på vitaminer og næringsstoffer i kroppen din, kan du holde deg i banen. Drikk mye vann da dehydrering kan føre til tretthet, og dette gjør det vanskeligere for deg å våkne om morgenen.        
 14.  
 15.             8      Tog. Å ha en god sirkulasjon i løpet av dagen, kan holde kroppen din i form og din søvnvaner sunnere. Hvis arbeidet ditt ikke tillater deg å gjøre noen form for fysisk aktivitet, prøv jogging eller yoga før middag. Ikke gjør sport før sengetid eller det blir vanskeligere for deg å sovne.        
 16.  
 17.             9      Reduser mengden koffein du bruker hele dagen. Hvis du tar koffein sent på dagen, kan du redusere søvnkvaliteten og forårsake en skumringstilstand om morgenen.                  
 18.  
             

Advarsler .

             
Helse populær:
Brenn kalorier.

Diagnose hælsporer.

Behandling av fotkramper.

Behandle kvinnelig hårtap.

Drikk åtte glass vann om dagen.

Bli kvitt akne på rett hud.

Sov bedre som barn.

Overvinne smerte med dine tanker.

Reduser ved å spise sakte.

Registrere riperutslett.

Stopp kald hodepine.

Avlast kløe som bare skjer i løpet av natten.

Raskt lavere kolesterol.

Forhindre arytmi eller hjertearytmier.

Heal kuttes raskere.

Heal en hematom i hjemmet.

Bli kvitt mage ved å spise for mye søppelmat.

Å være utadvendt som en sjenert person.

Aloe Vera for halsbrann.

Trening i løpet av perioden.

Behandling av ryggsmerter.