Home \ helse
 

Finn deg selv.

 

Å finne seg selv er en "opplysende" opplevelse. Du blir mer selvstendig og gjør ting for andre uten å forvente noe i retur. Du vil være fri for alle behov, og du vil gjenkjenne klart og takknemlig hva du noen gang har gjort for deg selv. Selvoppdagingsprosessen er en balanse, fordi du vil innse at det er så mye lettere å bli gjennomført gjennom livet. Hvis du aksepterer og elsker deg selv, vil du takknemlig akseptere både lidelse og glede som en verdifull opplevelse av livet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Lag din egen "CV". Skriv ned alle målene du vil nå. Til gjengjeld skriv ned alle de siste hendelsene i livet ditt som har formet deg, og som har gjort deg det du er i dag. Hinder og feil legger til hvem vi er og forandrer vårt perspektiv, i stedet for bare å gjøre oss til en fungerende tannhjul i samfunnet.  
    Dette er ikke ment å "vekke" i sine suksesser, men heller å gjøre klart hva som kan hindre deg i fremtiden og hva som kan gjøre ditt sanne selvblomst.  
  • Ta nok tid til å tydelig og tydelig samle din fortid. Hver tanke er viktig for å fullføre fortiden. Et slikt sammendrag av livet hans er en svært effektiv måte å fange de siste hendelsene i livet ditt som du tror har gjort stor forskjell. Du kan se dem som seksjoner og erfaringer uten å legge for mange følelser inn i disse erfaringene (som det ville være tilfelle med en dagbok, for eksempel). Vær kort og vær saklig. Bare referer til punktene som virkelig har gjort en betydelig forskjell for utviklingen din.
  •  
  • Når du analyserer de ubehagelige opplevelsene, se på de positive tingene som kommer fra dem - uten å gå inn i sine feil og det negative. Alle har slike uønskede "utslett" i fortiden. Men hverken oppgangen eller fornektelsen av disse erfaringene er nyttig. I stedet bør du innse at disse veldig tingene har gjort deg det du er i dag og har levert der og gjort til hvor og hvem du er i dag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett deg selv fra hverandre. De fleste (som gjør det oftere enn du tror) lever et ganske komfortabelt liv på autopilot. Vi får praktisk talt et kart over hvordan virkeligheten "virker". Gå på skole, finn jobb, gift seg, tenk det, tenk og boom - forhåpentligvis likte du ditt opphold. Det er alt bra og bra - det fungerer sikkert - men det gir ingen plass til "deg". Så sett deg ned med deg selv. Tenk på noen få ting du tror på uten å være basert på logikk, men på det du har blitt lært. Vi har alle noe slikt. Så, hva synes du egentlig?  
    
  • Samfunnet har en veldig skjult måte å bringe ting nærmere oss, som vi ikke bør være, ved å merke de tapere, idealisere den vakre og merkevare de særegne som fremmede. Disse beskrivelsene er imidlertid ikke basert på realiteter. Hvordan føler du deg om verden rundt deg? Husk hva "du" synes er bra eller dårlig - ikke hva andre forteller deg.
  •  
  • Tenk mer konkret. Er du virkelig enig med foreldrenes religiøse eller politiske syn? Er en karriere virkelig det viktigste for deg? Føler du deg virkelig "kulere" med tykke, svarte solbriller? Hvis svaret er nei, flott! Det er ikke et problem hvis du ikke passer inn i eksisterende standarder. Nå må du bare relearn. Bare denne gangen vil du lære etter din tarmfølelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øv selvtillit. Essensen av selvoppdagelse er tro og selvtillit. Hvis dette grunnlaget for selvtillit ikke eksisterer, er det fristet til å blindt akseptere andres meninger og deres unødvendige uttalelser om rett og galt. Så, hvis du søker i andres syn på å styrke selvtillit, vil du ikke snart finne ekte selvoppdagelse.  
    
  • Hvis du har blitt behandlet urettferdig tidligere, må du håndtere det. Du kan ikke konkludere noe annet, fordi disse erfaringene har sikkert påvirket din oppførsel, som er basert på forventningene til andre.
  •  
  • Start å stole på dine egne beslutninger. Selvfølgelig gjør du også feil, men alle gjør det. Og bare ved en feil vokser man og lærer hverandre i selvkunnskap.
  •  
  • Start å stole på din egen dom. Sikker på at du vil gjøre feil hver nå og da, men det er for alle. Gjennom feil du vokser, lærer du og du blir mer og mer deg selv
  •  
  • Ta ansvar for økonomi, budsjett og hvor du vil være om noen år. Folk som står ved siden av dem har en tendens til å ignorere de viktige tingene i livet og vise bekymringsløs atferd at alt vil passe på en eller annen måte. Men ingenting regulerer seg selv, og ikke bekymre seg om sin fremtid, er som symbolet, hodet sitt fast i sanden. Å ta ansvar sparer deg fra det symbolske avgrunnen, gjør deg selvsikker, bestemt og ikke lenger avhengig av skjebnen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start på nytt med en "hvit vest". Velg ditt eget moralske mønster for atferd, som du deretter forfaller uten unntak. Forkaste alle vices fra livet ditt. Vices her inkluderer handlinger eller vaner som begrenser ditt sanne selvtillit og hindrer deg i å ta vanskelige beslutninger og dermed motvirke ditt sanne selvtillit.  
    
  • Stopp røyking, overspising og drikking. Dette er eksempler på svakheter og vaner som hindrer deg i å jobbe så godt som mulig. De gjør deg også "fidget" ved å skjule analysen av hvorfor du bruker disse krykkene i stedet for å finne bedre måter å lyse på livet ditt.
  •  
  • Dette trinnet er sikker på å gjøre en alvorlig pause for noen, men den forsvinner ikke ved å bli merket som for tung. Husk at du ikke kan fremme livet ditt hvis du alltid ser i bakspeilet!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Organiser verden. Det kan hende du finner at feste alle andre ting hjelper deg med å finne identiteten din raskere. Gjør leksene dine. Klargjøre tvisten med denne vennen. Å rydde alt annet ut av veien fjerner veien til "deg".  
    
  • Vi har alle unnskyldninger for ikke å vokse i riktig retning. Det kan være penger, skole, en jobb, et forhold, uansett. Hvis du alltid er opptatt, rydder du opp timeplanen din slik at du kan sette deg ned og takle disse tingene. Hvis det alltid er prioritet # 2, vil du aldri gjøre det.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 1      Bekjempe verdenen din  ,

    
   
 1.            1      Opplev øyeblikkene til ensomhet. Få friheten til å unnslippe forventningene, samtalene, media, støy og press fra tid til annen. Ta litt tid hver dag for å ta en tur og tenke. Finn et fint sted (som en parkbenk) og bare se deg rundt. Eller ta en lang rolig tur med bil. Det viktigste er å frigjøre deg intellektuelt og avstand deg selv fra det som holder deg fra å leve livet ditt slik du vil. I denne introspeksjonen må man føle seg selvstendig og ikke alene, trengende eller engstelig. Hvis din evige kontakt med foreldre, venner eller andre på noen måte deprimert, kan en liten avstand hjelpe veldig godt med å gjenopprette den indre balansen og fred.  
    
  • Enhver person, enten innadvendt eller utadvendt, enkelt eller i et forhold, gammel eller ung, trenger noen ganger denne gangen alene. Dette er tiden for foryngelse og soliloqui, perfekt fred og realiseringen at den vilje ensomme ikke er en dårlig ting, men en frigjørende handling for sitt velvære.
  •  
  • Hvis du er en kreativ person, kan du oppleve at det å være alene gir deg et kreativt løft. Mens det er hyggelig å noen ganger jobbe med andre, er kreativ alltid vanskelig hvis du alltid er omgitt av andre mennesker. Ta et skritt tilbake og fordyp deg i din kreativitet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn en lidenskap. Hvis du tror på noe eller ser skjønnhet i noe, bør du gjøre det, uansett hva andre tenker på det. Når du har funnet noe som er verdt innsatsen, ofre og tårer, har du funnet det viktigste i livet. Ofte kan dette føre til noe som er utrolig tilfredsstillende.  
    
  • Nøkkelen her er at det er "uansett hva det handler om". Det kan være å forebygge sult hos barn, eller det kan males. Det er ingen skala for lidenskap. Du føler deg enten, eller du føler det ikke; ingen er bedre enn en annen. Hvis du finner noe som vil få deg ut av sengen om morgenen, gjør du det. Du kan bare blomstre fra det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en veileder. Mens det ultimate søket etter sjelen bare kan oppnås av deg selv, og bare du kan velge hva du trenger, kan en mentor være en utrolig kilde når du treffer de uunngåelige potholes. Finn noen som du stoler på og hvem har en egen følelse av selvtillit. Hvordan gjorde han dette?  
    
  • Gi ham beskjed om din intensjon. Legg vekt på at du vet at det er en reise, men at du vil bruke den som en guide. Se på ham så objektivt som mulig. Hva begrenser ham, gjør han som han er? Hvordan fant han dette? Hvordan forblir han tro mot seg selv?
  •  
  • Et støttesystem er nøkkelen til selvreddende taktikk. Ikke mange mennesker forstår hva du går gjennom og stamper ut dine planer som et kaos og et midlertidig innfall. Bruk også mentoren din som bevis på at det er mulig. Dette vil sikkert hjelpe deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en karriereplan. Hvis du går rundt og ser etter den rette, er det eneste som kommer til å forandre at du ikke kommer til å være veldig glad, og å bytte jobb ville være bare en unnskyldning for ikke å kunne sette dine ferdigheter til å fungere. Selvoppdagelse går hånd i hånd med din egen takknemlighet og ved å vite hva du er veldig god til og deretter få mest mulig ut av dine evner. Men på denne måten kan jakten på penger og omdømme sette dine ferdigheter i bakgrunnen og få deg til å stoppe med å ta de riktige avgjørelsene for deg.  
    
  • Tilbring litt tid med fri forening. Tenk på hva som interesserer deg og hva som ikke og hva du knytter til disse tingene. Lag en liste over alle disse tingene. Og så gå tilbake til o.g. Karriereplan og sammenlign hva som mangler i karriereplanen, og hva kan finne der fra listen nettopp opprettet ennå. Hvilke av disse ville være det mest morsomme eller mest interessante for deg? La disse tankene strømme inn i karriereplanen.
  •  
  • Merk at jobben din kanskje ikke er din "ringer". I dette tilfellet må du opprette en arbeidsplan som vil holde ditt "sanne selv" ute av arbeid, selv om det betyr flere timer og mindre inntekt. Alt er mulig, spesielt for å oppdage og opprettholde en sann følelse av selvtillit.
  •  
         
 8.  
             

  Del 2      Endre perspektivet  ,

    
   
 1.             1      Si farvel til ønsket om å bli lik alle. Det vil alltid være de som ikke kan "luke" deg. Livets harde virkelighet er at selv om du bestemmer deg for å forandre livet ditt, er det alltid mennesker som ikke klarer å se den forandringen som noe positivt. Derfor er det viktig å ikke tenke på hva andre kan tenke, fordi du ikke kan glede alle sammen. Og hvis du ønsker å glede den elskede, burde de også ha lykken din. Så lenge du prøver å være det som andre forventer av deg, vil du ikke gjenkjenne ditt sanne selvtillit.  
    
  • Det vil også være de som er misunnelig, redd, uforståelig eller overveldet når noen endrer sine vanlige vaner og får mer opplysning. Det er et angrep på deres forholdsmønstre og så konfronterer de kanskje med sine egne svakheter som har fordrevet dem så langt. Disse menneskene trenger frihet og medfølelse, til slutt vil du etter hvert komme til deg og vil selv ha hjelp. Hvis det ikke er tilfelle, la henne være alene, du trenger ikke å legge inn dine nye innsikter på dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Si farvel til negativitet. Det høres ganske abstrakt ut. Heldigvis er det lettere gjort enn sagt! Gjør et bevisst forsøk på å minimere andres dom, ting "og" selv, av to grunner: 1) Positivitet nærer deg og kan føre til lykke som er mer enn en maske, og 2) ditt sinn for nye Å åpne opp erfaringer og folk (som du allerede har skrevet av) viser deg en helt ny verden, bedre enn den du tidligere har kjent, en hvor du kan finne ditt hjørne av himmelen, skytslottet ditt, din nisje i denne galne verdenen kan.  
    
  • Prøv å gjøre noe hver dag som du har merket som "merkelig", "ulogisk" eller bare "ubehagelig". Å gå ut av sone lærer deg noe, noe som tvinger deg til å bli bedre kjent med deg og finne ut hva du er i stand til, hva du liker, det du definitivt ikke liker, og hva du har gått glipp av tidligere. Du kan bare vinne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør deg selv hvert spørsmål som kommer opp. Spør deg selv de tøffe spørsmålene som trenger en titt på det store bildet. Skriv ned svarene på disse spørsmålene. Utover din tid for deg, slipper slike tanker raskt tilbake til underbevisstheten og blir glemt. Når du skriver dem ned, kan du hver gang du tenker, gå tilbake til notatene dine og gå et skritt videre i stedet for å svare på de samme spørsmålene igjen og igjen. Ta opp dem i en notatbok som du kan fortsette med vilje; Det blir en kilde til stabilitet for å måle din vekst i livet. Her er noen forslag:  
    
  • "Hvis jeg hadde ubegrensede midler - hvis jeg ikke behøvde å tjene penger - hva ville jeg gjøre med livet mitt og hvorfor?" Kanskje du vil male, skrive, drive en gård eller reise Amazonas. La tankene dine gå fri.
  •  
  • "Hva vil jeg gjerne se tilbake på, hva jeg ville angre om jeg ikke hadde det?" Ville du angre aldri å ha vært i utlandet? Eller at du aldri spurte noen om en dato, selv med risiko for avvisning? Eller tilbringe litt tid med familien når du kunne ha gjort det? Spesielt dette spørsmålet er ikke lett.
  •  
  • "Hvis jeg måtte beskrive meg selv i tre ord, hva ville det være?" Eventyrlystne? Loving? Åpne? Virkelig? Funny? Optimistisk? Realistisk? Motivert? Support? Finn om nødvendig en encyklopedi for å finne et passende ord. Bruk også ord som kan være negative, og bevise at du er en med deg, ikke bare ved hjelp av de positive ordene.
     
   • Du kan ikke like noen av egenskapene du (eller andre) har, men som i sin tur kan være nyttig (for eksempel å være bossy) i nødssituasjoner, eller de er viktige for arbeidslivet (f.eks. masete).
   •  
   • . Hvis du skal ha en spesielt negativ kvalitet, kan bevisst aksept være katalysatoren for å snu den energien til noe positivt. Det er en hobby for nesten hver lastebil. For eksempel, hvis du sjelden vasker klærne dine, kan du prøve å camping [41112]  
    
  •  
  • "Hvem er jeg?" Dette spørsmålet er ikke statisk, det burde følge deg gjennom hele livet ditt. En "sunn" person omdefinerer seg hele tiden gjennom hele sitt liv. Ved å spørre seg selv om dette, oppdaterer han sin forståelse og aksept av hans personlige forandring. Og i stedet for å svare på hvem du vil være, må du alltid svare på spørsmålet med hvem du egentlig er. Fordi det er sannsynligvis det beste svaret fra alle.
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Positive Action  ,

    
   
 1.             1      Håndter etter dine nye funn. Gjør hva du vil gjøre! Skriv en historie. Organiser en tur til Mombasa, Mount Kenya, en tur på Nairobi Safari Walk. Gå og spis med familien. Begynn å fortelle vitser. Åpne deg selv. Si sannheten. Uansett hva du velger å gjøre, eller som du vil være, start med den.  
    

   4111> Men det oppstår unnskyldninger, for eksempel "ingen tid", "ingen penger", "forpliktelser" osv. I stedet for å unnskylde dem, begynn å planlegge "daglig rutine". Du kan alltid spare tid, øke litt penger og ta en pause fra dine forpliktelser. Alt du trenger å gjøre er å begynne å planlegge hvordan du får mest mulig ut av disse tingene, og vær modig nok til å be om disse tingene om nødvendig. Begynn å planlegge det du virkelig vil gjøre og hva som må gjøres for å komme dit.  

  • Noen ganger er ditt sanne selv for redd for å møte det praktiske, da det betyr at du må begrense deg selv. Planlegg hva du virkelig vil gjøre og finne måter å komme til det punktet i stedet for å finne unnskyldninger, glemme mål og la drømmer visne bort.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær forberedt på dødsendringer. Selvoppdagelse er en reise og ikke et mål. Mye av dette oppnås gjennom prøving og feiling. Det er prisen du må betale for den ultimate tilfredsheten. Og her er du sannsynligvis enda oftere på nesen enn omvendt. Vær forberedt på å forstå og erkjenne at alt tilhører prosessen. Derfor står du opp og prøver igjen.  
    
  • Det er sikkert ikke lett - det var ikke for noen ennå - men hvis du gjenkjenner dette som en mulighet til å bevise for deg selv hvor viktig målet ditt er, vil du også finne oppfyllelsen og sikkerheten i din søken. Hvis du er deg selv , vil du bli mer respektert og behandlet vennlig. Og enda bedre, vil du alltid føle deg komfortabel med deg selv. Hva andre vil legge merke til og vise ditt selvbevissthetsnivå.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør noe for andre. Mahatma Gandhi sa en gang at "den beste måten å finne seg selv er å bruke seg helt til å tjene andre". Når oppmerksomheten alltid er fokusert på seg selv og man ikke tenker på andre, blir man mer og mer isolert fra andre. Tjenesten til andre mennesker, til samfunnet og til andre livsformer på planeten, er den beste måten å finne meningen og følelsen for hans sted på jorden.  
    
  • Forstå hvor vanskelig livet kan være for de som er mer trengende enn du ofte er en våkne som setter dine egne bekymringer, problemer og andre trivielle problemer inn i bakgrunnen. Det hjelper å gjenkjenne hva du har og for å avklare mulighetene du kan ta i løpet av livet ditt. Dette kan være et stort skritt fremover, for plutselig vil puslespillene komme sammen for deg, og du vil innse hva som er veldig viktig. Prøv det. Du vil like det.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Helse populær:
Øvelsespleie.

Ta tak i en gamblingavhengighet.

Reduser symptomer på HIV infeksjon.

Øke hormonnivået.

Få billige Dentures.

Bli kvitt dårlig ånde om morgenen.

Bli svimmel.

Unngå anfall på grunn av visse matvarer.

Ta tak i tap og smerte.

Bruk en graviditetspute.

Behandle solbrenthet i hodebunnen.

Våkn opp uten vekkerklokke.

Slanking som ung voksen.

Kjøp Viagra.

Behandling av hemorroider hjemme i svangerskapet.

Diagnose en ødelagt tommel.

Behandle tannråte.

Overvinne din frykt for haier.

Velg et sykehjem.

Kjøle en skade på riktig måte.

Koble til fingre eller tær.