Home \ firma
 

Tie julen buer.

 

Foruten innpakning presenterer og dekorere ditt hjem til jul, er buer et must i Advent sesongen. Julbuer kan være enkle eller forseggjorte. Det viktigste er at de vekker jules følelser i deg. Denne artikkelen vil gi deg instruksjoner for tre forskjellige bueformer: de enkle for gaver, båndet til hjemmet ditt og de festlige for julkransen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gavebue  ,

    
   
 1.            1      Velg et bånd. Klassiske julbuer er for det meste røde, grønne eller en blanding av begge. Du kan velge rødt eller grønt bånd, rutet, prikket eller stripet - med julefarger, er det eneste som betyr noe, din smak. Her er noen ideer som ikke er like svarte og hvite, eller rettere, røde og grønne: 
    
  • Hvis du vil prøve noe annerledes, ta et blått bånd med sølv og hvite aksenter. Det er et fint valg, som også ser ut som jul.
  •  
  • Violett er også flott for en julebue. Ta en sterk nyanse som lett blir rød.
  •  
  • Alt med stjerner, candy canes, snøflak, klokker eller hansker er et godt valg for jul - uansett hvilken farge.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Begynn med å sette båndet rundt gaven og knytte den opp. Klipp båndet så lenge at det går rundt gaven og det er fortsatt flere tommer tape igjen på begge sider. Knytt båndet tett, slik at det ikke glir.        
 4.  
 5.                  3      Lag en sløyfe i den venstre enden av båndet. Hold løkken med pekefingeren og tommelen over knuten. Sløyfen skal være glatt og ikke vridd og ikke ha rynker.        
 6.  
 7.                  4      Lag en ekstra sløyfe. Sett den høyre siden av stroppen rundt venstre løkke og skyv den under den. Nå trekk den gjennom, så du har en annen sløyfe på størrelse med den første. Det er samme teknikk som skoing.        
 8.  
 9.                  5      Stram sløyfen. Trekk begge løkkene jevnt for å stramme knuten i midten. Sett endene slik at sløyferne ser pent og jevnt ut.        
 10.  
 11.                  6      Dekorer gaven. Du har nå din Gift Bow klar, og du kan bestemme om du vil legge til noe dekorasjon. Du kan knytte litt glitter til båndet eller sette en liten julegave under den.                  
 12.  
             

    2      Home Decorative Bow  ,

    
   
 1.             1      Ta et bredt band. For å dekorere hjemmet ditt trenger du et tykt, bredt, elegant bandet. Et stoff som fløyel gir hele det bestemte noe. Trådforsterkede bånd er også gode fordi de holder formen bedre.       
 2.  
 3.                  2      Klipp av et langt stykke bånd. Det må være minst 30 cm lang. For en større sløyfe trenger du et lengre bånd.        
 4.  
 5.                  3      Lag en løkke på venstre ende. Start ca 8 cm fra enden. Lag en sløyfe ved hjelp av pekefingeren og tommelen.        
 6.  
 7.                  4      Lag en ekstra sløyfe. Samle litt bånd til høyre for den første sløyfen og lag en annen sløyfe. Begge løkkene må være av samme størrelse. Bandet skal nå se ut som en omvendt "S" og har overlevd på begge sider av bandet.        
 8.  
 9.                  5      Lag flere akkord-lignende looper. Fortsett å løse til høyre til du har flere løkker i samme størrelse. Stopp ca 8 cm før slutten av båndet. På begge sider bør det fortsatt være tape igjen. Trykk på løkkene i midten sammen.        
 10.  
 11.                  6      Slett løkkene i midten. Ta et kort stykke blomstråder, en tynn snor eller et tynt bånd og bind sløyfene i midten, der du holder dem med fingrene, vifteformet.        
 12.  
 13.                  7      Vift løkkene på begge sider. Når senteret er løst, vri sløyfene og del dem fra midten til begge sider.        
 14.  
 15.                  8      Fullfør løkken. For et klassisk utseende, bruk saks for å kutte en omvendt "V" inn i endene av båndet. Fest noen klokkene rundt senterets slynge slik at de henger ned midt i løkken. Du kan henge båndet som en julegave på en vegg, et dørhåndtak eller et speil.        
 16.  
             

    3      Festlig kransbue  ,

    
   
 1.             1      Ta et skinnende bånd. Siden du vil feste denne sløyfen til en krans, velg et bånd som står i kontrast til nålens grønne grønt. Rød, sølv og gullbånd passer godt i dette tilfellet. Klipp av minst 30 cm tape.       
 2.  
 3.                  2      Vri båndet rundt hånden din. Trykk på enden av bandet med tommelen i håndflaten. Vri hånden rundt bandet til hele bandet er pakket rundt hånden din.        
 4.  
 5.                  3      Strip løkkene og brett dem i midten. Når du stripper, må du sørge for at løkkene er helt oppå hverandre og ikke slippe.        
 6.  
 7.                  4      Klipp sentrum. Hold de foldede løkkene i den ene hånden, slik at midtfoldet er på toppen. Klipp av de to hjørnene i den midtre folden. Du har nå senteret av sløyfen din.  
    
  • Pass på å kutte gjennom alle lagene. Ta et godt, skarpt saks.       
  •  
  • Ikke legg hjørnene for nær sentrum, ellers vil du kutte den av.       
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Tie løkkene sammen i midtpunktet. Ta et annet bånd eller en streng for å knytte løkkene i midten. For å gjøre det ser veldig dekorativt ut, ta et fint stykke garn eller blomstertråd.        
 10.  
 11.                  6      Vift løkkene. Vift sløyfene en om gangen fra midten og vend dem mot deg. Ordne det for å lage et sirkelmønster som minner om blomster.        
 12.  
 13.             7      Fest bøyen til kransen. Ta litt mer blomsterving og bind bøyen ned til kransen.       
 14.  
        
Firma populær:
Skriv en begravelse eller en begravelsesordre.

Klær passende for et bryllup i kveld.

Feire International Women's Day.

Feire en trettende bursdag.

Skriv et ekteskapslove.

Finn den nøyaktige tidspunktet for fødselen din.

Kleskode ved begravelse.

Planlegger St Patrick's Day Party.

Fake et blåmerke med sminke.

Planlegger et seks måneders bryllup.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Plukk blomster til bryllupet ditt.

Ha en flott fest.

Lag en gjesteliste for en høytid.

Vert en liten, privat bryllupsmottakelse.

Lag fort vampyrtenner.

Hvordan bygge et hjemsøkt hus.

Bli en god seremester.

Lag et popupkort for et juletre.

Skriv bursdag invitasjoner.

Kjole for en baby dåp.