Home \ firma
 

feire Halloween.

 

Halloween er bare en gang i året, så hvorfor ikke få mest mulig ut av det? Feire Halloween er morsommere som du pynter utsiden av hjemmet ditt med mange ting å skremme de som tør å komme til døren din. Når alt er opplyst om kvelden, ønsker et innredet hus alle de små spøkelsene og goblinsene. Og når noen skummel musikk høres, vil de små freglene i skremme som de banker på døren din og roper "Trick or Treat!"

              

Fremgangsmåte .

    

    1      For voksne  ,

    
   
 1.            1      Plasser halloween gresskar i vinduene dine. Hvis du er modig nok, plukk dem opp langs fortauet ditt. Men vær oppmerksom på at de er i fare for å bli knust eller skadet når de er ute. Du kan kjøpe ferdige, dekorative halloween gresskar i en hvilken som helst større varehus eller håndverksbutikk. Men å gjøre det selv er alltid bedre!  
    
  • Carving ditt eget Halloween gresskar kan være ganske rotete, men det er veldig morsomt. Alt du trenger å gjøre er å hule ut et gresskar, ta opp et ansikt og kutte det ut. Deretter setter du i tealight eller et LED-lys for å belyse stien for barna på jakt etter søtsaker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta deg med søtsaker. Hold et godt lager, fordi du aldri vet hvor mange barn som skal ringe på døren din. Hvis du ender med noe, desto bedre, for da er det mer igjen for deg!  
    
  • Gjør overgangsklar klar. Siden 1950-tallet har UNICEF lansert et "Trick or Treat" -program, med barn som samler små endringer for å hjelpe barn i nød i over 190 land rundt om i verden. Hvis barna kommer til døren din med en liten oransje boks, får du en første anelse om hva det handler om. Men sørg for at UNICEF er på tinnet!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dekorer huset ditt for å matche Halloween-stemningen. Du kan velge et tema (for eksempel et hjemsøkt hus eller kirkegård), eller du kan enkelt pakke hjemmet ditt i oransje og svart og dekorere med spindelvev og stoffhekser, som mange vil velge.  
    
  • Hvis du velger det hjemsøkte huset, må du sørge for å dempe lysene innvendig og utvendig. Lys veien, men neppe mer. Kjør av båndet til Halloween og heng din inngang med falske spindelvev. Om mulig, sett noen kledd utenfor døren, beckoning barna.
  •  
  • Hvis du vil slå huset ditt inn i en kirkegård, plasser gravstener i bakgården din. Wilted blomster gir et fint høydepunkt. Kunstige krager, hender som stikker ut av den skitne bakken, kister, skrik i bakgrunnen, og hvirvlende tåke vil være glasur på kaken.  
     
   • Når du distribuerer søtsaker, må du selvfølgelig også kle deg. Du er også en del av showet. Uten deg er det ikke fullført.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Organiser et avansert Halloween-fest. Hvorfor skal du bare bruke dekorasjoner for barna i 2-3 timer en gang i året? Du har gjort så mye arbeid, så du kan også bruke de kunstige skjelettene og tørrisen. Ha Halloween-spill på festen din og få drinker, noen snacks og musikk. Ikke alle fester må være skremmende, men selvfølgelig kan du sette opp et "skummelt rom" hvis du vil.  
    
  • Et populært spill hvert år på denne ferien er Äpfel dykking. Dette spillet er imidlertid kun anbefalt hvis du ikke er forkledd, ellers vil sminken kjøres! Få en stor bøtte eller fat og fyll denne beholderen med vann og noen epler. Ta hendene på dine gjester bak ryggen før de dypper hodet i vannet for å prøve å ta tak i eplene med tennene sine.
  •  
  • Matdekorasjonene til Halloween blir bedre hvert år. Kjøp søtsaker i form av øyeboller og legg dem på Røde Velvet Cupcakes med hvit glasur for blodårene. I tillegg kan sukkerkaker lett formes som en heksens fingre (en mandelplate simulerer neglen).
  •  
  • Lag (eller kjøp) tøris for å perfeksjonere kjelen. Dine drikker vil røyke i blikket i et øye.
  •  
  • Hvis du liker å elske det intensivt, kan du simulere en strømbrudd eller med nok hemmelige venner, et zombieangrep (falsk blod kan hjelpe her). Halloween er en flott unnskyldning for å leve ut dine merkeligste fantasier (men la aldri gjester med våpen komme inn i festen din.)
  •  
         
 8.  
 9.             5      Velkommen barna til deres søtsaker. Tiden er kommet. Pass på at alle lysene er på, musikken går, du er i kostymen din og søtsaker er klare. Sannsynligvis kommer noen barn tidligere enn planlagt, så vær forberedt.  
    
  • Hvis søtsaker er tomme, har du ingen erstatning (eller kan ikke bli mer), og så slår du av lysene. Uten hensyn til barna, så vet de at det ikke er flere søtsaker i huset ditt.
  •  
                   
 10.  
             

    2      For barn  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en ny forkledning hvert år. Kikk rundt til du finner kostymen du leter etter - det er bokstavelig talt hundrevis å velge mellom. Hvis du ikke finner det du leter etter i ditt område, så prøv Internett. Noen butikker vil sende deg din drakt på bare noen få dager. Men husk å spørre foreldrene dine først!  
    
  • Hvis du (eller din mor) er god til nål og tråd, er det alltid bedre å ha en kostyme som ingen andre har. Lag din egen. Og hvis du ikke er god til å sy, tenk ukonvensjonelt. Vil du være Katniss Everdeen? Deretter ta en grønn knapp-down skjorte, et par khaki lastebukser og en bue og pil. Bruno Mars? En filthue og en mikro. Jo flere tilbehør, jo bedre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skjær et gresskar. En av de viktigste amerikanske tradisjonene i Halloween er carving av gresskar. Marked med din mor eller far (et supermarked gjør det også) for å velge ditt neste gresskaroffer. Ønsker du å skjære et skummelt ansikt? Et vennlig ansikt? Eller kanskje ikke et ansikt?  
    
  • Hvis du vil prøve noe annerledes, kan du forestille deg å ha en skygge. Lyset inne skal lyse opp. Den delen du kutter ut, vil være silhuetten. Hva med skyggen av et sinn? Et skjelett? En gravsten?
  •  
  • La en voksen hjelpe deg med å utrydde og skjære gresskaret. Du kan holde gresskarfrøene for å steke dem!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Feire ferien med venner eller familie. Halloween trenger ikke alltid å bli kalt "trick or treat!" Ta med venner og familie sammen for en eller to kvelder før Halloween, lek med dem, spis en skummel film, få litt popcorn og salte snacks - i de neste to ukene vil du bare spise sjokolade, sjokolade og mer sjokolade!  
    
  • Se hva som er i ditt område. Kanskje det er et hjemsøkt hus i nærheten av deg, eller du kan gjøre en hay vogntur på en gård. Hvis været tillater dette, er dette en fin måte å komme inn i et skummelt humør. Hvis dette ikke er et alternativ, feire hele uken hjemme - ferdige hjemmelagde dekorasjoner for å komme i humør.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Samle søtsaker! Forkled deg selv som en ghoul og bli med i ånder og hekser som kaller "Trick or Treat!" Men husk å bare besøke husene hvis veranda lys er på eller som er hensiktsmessig dekorert for Halloween. Vanligvis kan dette bestemmes relativt enkelt. Hvis de har lys på og er dekorert, så er det definitivt folk som liker å feire Halloween (og gi deg noe!). Der er Halloween-ånden i live.  
    
  • Ta en stor pose eller til og med en enda større, tom plast gresskar bøtte for å bære alle de godbiter du får fra hvert hus. Hvis du ikke har den ene eller den andre, er en tom putevar nok.
  •  
  • Spør din mor eller far etter å ha samlet inn for UNICEF. I tillegg til de vanlige spørsmålene om søtsaker, kan folk du ringer ved, gi deg sin overgangskifte for UNICEF for å hjelpe barn rundt om i verden. Alt du trenger å gjøre er å bestille innsamlingsboksen tidlig nok.  
  •  
  • Ikke gå alene! Pass på at du går med en vennegruppe eller har en forelder med deg. Halloween er skummelt nok!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se på alle søtsaker i vesken din. Det er det beste med Halloween: sjekke ut de godbiter du kan spise senere. Kontroller også søtsaker - kontroller at utløpsdatoen er gyldig og de kan spises på en trygg måte. Ta vare på det harde candy. Disse kan ødelegge et stykke av tannen din hvis du biter for hardt på den. Sørg også for at du fjerner søtsaker som du er allergisk overfor. Hvis du ikke er sikker, ikke spis den. Bedre å spille det trygt.  
    
  • Noen vil gi deg små leker i stedet for søtsaker. Ikke spis disse!
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Firma populær:
Feire et økologisk bryllup.

Organiser en øvelsesmiddag før et bryllup.

Festspill Julekule (også for barnas bursdagsfest).

Brudbuketter.

Brudbuketter.

Lag dyrekostymer.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Forklar barnets betydning for lånet.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Dekorer et juletre elegant.

Velge gjester for et bryllupsdrink.

Sett lykke til bursdagen din.

Å organisere et tefest.

Invitert til en fest.

Kjole som en pirat.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Dekke et bord for et tefest.

Feire bursdagen din alene.

Binde en brudebukett med hånden.

Kjole til Oktoberfest.