Home \ firma
 

Velg en gave til en mann.

 

Å få gaver til menn er ikke så vanskelig. Når du bestemmer deg for hva du skal kjøpe en mann, må du vanligvis finne ut hva hans hobbyer og hans favoritt "leker" er. Hvis du er i tvil, ta noe praktisk; noe som hjelper ham til å jobbe, studere, leke eller slappe av: verktøy, billetter til sportsarrangementer og bøker. Vanligvis holde seg borte fra klær og - her er den store forskjellen på gaver til kvinner - hold deg unna "dekorative gjenstander" (f.eks. Vaser, bilder, plakater, statuetter, ting å henge på bakspeilet, klistremerker til støtfangeren osv..). Hvis det er noen du liker, eller din venn, kan du kjøpe ham noe som minner ham om et spesielt øyeblikk du hadde med hverandre, eller visse ord mellom deg (f.eks. En kjede med et kors, hvis han liker) be). På Gifts.com finnes det en personlighetsfinder som foreslår hvilke gaver mannen kan like basert på fem spørsmål du svarer om hans personlighet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ikke nøl med å spørre ham hva han vil. Hvis du vil overraske ham, vær oppmerksom på det han ofte snakker om, prøv å "ta notater" og finne ut av det som han nå ønsker.       
 2.  
 3.             2      Tenk på den generelle livsstilen til mannen. Er han en sportsfan? Arbeidsnarkoman? Student? Survivor? Deltakere? Fitness / Helse Enthusiast? Disse er ekstremt brede og dumme kategorier, men de hjelper deg å begrense det.        
 4.  
 5.             3      Tenk på hans alder og sosial / finansiell status; hvis han åpenbart er god nok til å ha råd til noe leketøy han vil, så vil du hellere kjøpe ham en artikkel av første krem ​​i stedet for flere billigere som han kanskje anser som mindreverdig. På den annen side, ikke nøl med å få ham noe oppriktig, som står for deg eller forholdet, fordi han kan kjøpe seg alt han vil. Jo større sentimentalverdien av denne gaven, jo mindre sannsynlig er det at den tenker på hva det koster. Det er ting du ikke kan kjøpe med penger.        
 6.  
 7.             4      Å bake ham noe, f.eks. B. Cupcakes, er en god ide! Gi det en søt godbit med et hjemmelaget kort, og det er et flott skritt fremover.        
 8.  
 9.           5      Tenk på budsjettet ditt og hvor mye det vil være hensiktsmessig på grunn av forholdet ditt (si ikke være skummelt ved å bruke mer enn $ 25 på mannen, med mindre du er god venner eller familie). Noen menn kan føle seg ukomfortabel når de får en gave på mer enn 25 euro fra en uformell bekjentskap.        
 10.  
 11.             6      Tenk på ting som er relatert til hans hobbyer, selv om de ikke er direkte relatert til dem. Hvis mannen du kjøper en gave til, for eksempel Hvis du er en dykker, kan du gi ham en nylig publisert reiseguide til dykkesteder rundt om i verden eller i et bestemt land. Hvis du er i modelljernbaner, må du finne ut mer om samlingen sin før du kan få passende gaver. Hvorfor? Fordi du kunne kjøpe ham en kanadisk Pacific Railway godstog bil hvis alle hans tog var fra Sør-Amerika før 1970! Hvis han er interessert i digital fotografering, vil et minnekort være hjertelig velkommen, men først finne ut hvilke kort hans kamera støtter og kjøpe ham et kort med minst 1 eller 2 GB.        
 12.  
 13.             7      Hvis han er aktivist (politisk / sosial eller miljømessig), bør du vurdere å abonnere på et nyhetsbrev eller et nettsted fra en aktivistgruppe, hvor en del av din gave fordeler saker som har betydning for ham. Eller prøv en kvittering for en donasjon på hans vegne til en veldedighet som du vet at han støtter (han kan trekke den direkte fra skatten og han vil vite at du vil ta vare på hva viktig for ham).        
 14.  
 15.             8      Hvis han er egoist, kan du prøve noe som er gravert med navnet hans (en hardwoodseger, en lærbunden bok osv. ).        
 16.  
 17.             9      Hvis han liker å feste, kan du kjøpe ham et VIP-medlemskap for en av hans favoritt klubber eller barer.        
 18.  
 19.             10      Hvis han er en sportsfanatiker, kan du knapt savne billetter til arrangementer eller noe med en autograf av en av spillerne han liker (se online-auksjoner her). Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke automatisk betyr at noen er sportsvenner bare fordi han er en mann.        
 20.  
 21.             11      Hvis han er en musikkfan og du vet noe om det, prøv å kjøpe billetter til Philharmonic eller konserten til et band i den sjangeren han liker (du bør nok unngå CDer / kassetter med mindre du er helt sikker på hva han er har eller vil).        
 22.  
 23.             12      Men hvis du egentlig ikke har noen spesiell ide eller en gave i siste øyeblikk, vil du ikke gå galt med en vanlig gave (t-skjorte, gavepakket deodorant, skjerf osv. ). Hvis han er din beste venn, kan du kjøpe kjeks eller hans favorittkake i butikken, ta med filmer og ha det gøy sammen.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Feire julen.

Skriv en tale som beste mann.

Lag dyrekostymer.

Ikke argumenterer ved julen.

Overrask noen på bursdagen sin.

Bevar din kultur.

Kle deg som Harry Potter.

Bygg en nativity scene.

Rosh HaShana feirer.

Feire en grønn jul.

Maitanz.

Organiser en øvelsesmiddag før et bryllup.

Feire mors dag.

Skriv bryllup invitasjoner.

Bygg en kiste.

Lag en santa hat.

Folding a American flag.

Velge gjester for et bryllupsdrink.

Hvordan bygge et hjemsøkt hus.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.