Home \ firma
 

Lag fort vampyrtenner.

 

Tilbringe mye penger på vampyrtenner er helt unødvendig. Med enten kunstig negler, dental voks, eller bare et strå, kan du rocke dette kostymfestet, Halloween, eller bare en god gammel tirsdag ettermiddag på riktig måte uten å ta med lommeboken. Se trinn 1 i hver av disse metodene nedenfor for å komme i gang!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med kunstige negler  ,

    
   
 1.            1      Kjøp et sett med hvite kunstige negler! Jo bedre de matcher den naturlige fargene til tennene dine, desto bedre. Du kan male dem, men det smaker merkelig og kan lekke gjennom spytten din. Hvis du ikke finner hvit, se etter en lysfargefarge!  
    
  • Et standard kit fra apoteket er nok - ingen grunn til å bli droppet ut her! Du bruker bare to av dem uansett.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn sømene som passer dine hjørnetenner! Det finnes negler i forskjellige størrelser i pakken din, så se etter de som passer dine hjørnetenner av seg selv - det er de som er snille! Noen mennesker kan til og med snappe neglene over tennene sine. Kan du få henne til å holde uten å holde henne?  
    
  • Hvis du vil, kan du også sette dem på sideskråtene dine (det er tennene til høyre og venstre for de to fremre tennene dine). Dette er mer synlig for noen mennesker og ser bra ut.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg det til et tips! Du kan bruke negleklippere hvis du ikke har tid eller tålmodighet, men en fil ville være bedre. Du kan gjøre dem så skarpe som du vil, bare sørg for at de passer sammen!        
 6.  
 7.             4      Pinne med lite lim på proteser! Du trenger ikke mye i det hele tatt - bare en dråpe! En hvilken som helst farge går, men det anbefales bedre å konsultere lim, som er hvit eller klar.  
    
  • Ikke bruk spiker lim! Eller super lim. Eller noe annet lim, for den saks skyld. Ikke bare er de giftige, men du ender med kunstige negler som står fast på tennene dine som du ikke dreper.       
  •  
  • Dette virker flott når du snakker og drikker forsiktig, men prøv å unngå overeating når du er i det! Du vil ikke svelge neglene dine til slutt!       
  •  
                   
 8.  
             

    2      Med bøyler  ,

    
   
 1.             1      Ta en liten mengde bånd eller tandvoks og kast den inn i en ball! Det skal være omtrent halvparten av en ert. Og det er ikke bare det med tannleger! Du kan kjøpe den hos de fleste butikker i tannpleieavdelingen med tannkrem. Hvem ville ha trodd det?        
 2.  
 3.             2      Legg voksen på hunden din! Gjør voksen som en fang! Hvor stor og avskyelig vil du ha ham? Pass på at du holder den hendig slik at du kan snakke!        
 4.  
 5.             3      Bitt for å danne voks bak tannen! Pass på at den sitter ordentlig i munnen. Hvis ikke, føles det ustabilt, og du kan ikke lukke munnen uten å flytte den. Du vil fortsatt snakke!        
 6.  
 7.             4      Sukk forsiktig på tannen med voksen og prøv å lage et vakuum! Dette gjør vokspinnen til tannen din mer. Den siste tingen du vil ha, er at den skal bevege seg, falle ut, eller hindre deg i å snakke uten lisping.  
    Vampyrer, som snakker det, er ikke i det hele tatt gretten. Thie men bestemor gjør det!  
         
 8.  
 9.             5      Gjenta på den andre siden! Så begynne å kjøre alle som er galne, knuse på halsen og alt! Bare prøv å unngå å spise for mye med dem - fasaden kan smuldre hvis du biter på popcorn og fangene dine flyr ut.        
 10.  
             

    3      Med halm  ,

    
   
 1.             1      Klipp av toppen av et halm like før stykket, som er bøybart! Du kan ta et halm uten å knuse, men toppen av den fleksible stammen er akkurat riktig størrelse. Har du ikke noen av dem? Klipp av et stykke halm fra halmen din som er ca 5 cm lang!  
    
  • Logisk vil du helst ta et hvitt halm. Røde striper "kan" være blod, men bare den svakeste pære er lurt.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vik den i halve og skjær de åpne endene til et punkt! Bøy den i midten, legg en fold, og kutt begge endene til et punkt! Du kan gjøre det superskarpt og lenge, eller du kan gjøre det mer subtilt. Hvor bratt vil du ha vinkelen?  
    
  • Gjør dette på begge halver av halmen, både opp og ned!       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta dem fra hverandre og kutt av den ene siden! De bør være svekket nok til at de deler med en liten trekk. Du har nå to Fang-lignende caps for tennene dine. I stedet for å forlate forsiden og baksiden kutte en fang av hver, og la et band binde seg rundt tennene!  
    
  • Hvis du har begge sider av det, vil du se to forskjellige fangs på hver tann. På denne måten forblir fangen med halmbåndet som går rundt baksiden, og fangen stikker bare på forsiden.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg dem på hundene dine! Dette er tennene som allerede har et tips av natur. Du kan sette den på andre tenner hvis du føler det, men det bringer ikke vampyret over.  
    
  • Disse er ikke veldig stabile. Du kan snakke og drikke (idealt med halm), og hvis du spiser, prøv å spise på baksiden av munnen din! Fordelen med disse tennene er at de er superlette å fjerne og sette inn igjen!       
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Firma populær:
Planlegg et rimelig strand bryllup.

Kjøp en perfekt gave til din tidligere kjærlighet.

Velg en forlovelsesring.

Feire en trettende bursdag.

Feire et økologisk bryllup.

Skriv bryllup invitasjoner.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Elver og scrapweed.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Klær passende for et bryllup i kveld.

Feire Farsdag.

Lag en gavepose ut av et gratulasjonskort.

Kjole for et utendørs bryllup.

Feire en tradisjonell hinduistisk bryllup.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Feire påske.

Velg en forlovelsesring.

Lag en enhjørningsdrakt.

Pakke gaver.

Gjør deg klar til bryllup.

Skriv et ekteskapslove.