Home \ firma
 

Gjør julegave selv.

 

Hvis din liste med julegaver ser sakte ut, som en hel telefonbok, kan du tenke på å lage dine julegave selv. Her har vi satt sammen noen håndverksideer som er enkle å etterligne, og det er herlig som hjemmelagde julegaver.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Papirgaver  ,

    
   
 1.            1      Gjør et personlig journal. Kjøp en billig, klassisk svart / hvit skrivepute (litt mindre enn vanlig skriveputer, med faste sider). Legg det i aluminiums papir, innpakningspapir eller klut og slag i hjørnene. Bruk limspray til å lim stoffet på innsiden. For tenåringer kan du også bruke farget tape for å pakke inn boken. Bruk klistremerker, bilder eller håndskrevne ord til dekorasjon, og skriv inn for eksempel vitser, eller navnene til mottakerens barn, i henhold til den begavede personens interesser. Skriv et kort notat på første side om hvor mye den begavede personen betyr for deg.       
 2.  
 3.   2      Gjør et sett med gratulasjonskort med konvolutter. Hvis du liker å jobbe med papir eller liker å lage kort, kan du enkelt lage et sett med kort ved å bruke bilder du har malt, brodert eller tegnet. Du kan enten dekorere alle kortene med samme bilde eller bruke forskjellige bilder. Du kan til og med lage dine egne konvolutter for å passe kortene perfekt. Sett alt sammen i en liten boks og knytt den med en bue for å holde alt pent sammen.     
 4.  
             

    2      Smykker gaver  ,

    
   
 1.             1      Gjør et halssmykke. Kjøp en billig bomullsledning i håndverksbutikken sammen med noen glassperler. Du vil finne det ganske billig i alle håndverksbutikker. Ta et stykke snor på ca 120 cm og tråkk perlene på. Påfør lim til trådendene for å gjøre dem stramme. Du har allerede et fint langt kjede for vennene på listen din.        
 2.  
 3.   2      Utfør et "Vannflaskearmbånd". Få en vannflaske. Klipp et armbånd ut av flasken. Fest den på innsiden med en tykk streng. Få et kart, Europa ser vanligvis det beste ut. Lim kortdelene til utsiden av armbåndet. Få fargeløs pasta og beleg armbåndet ditt hvert 20. minutt med et nytt lag (du trenger omtrent 4 lag). La pastaen tørke godt. Gi bort armbåndet ditt - du vil se, den begavede personen vil elske den.     
 4.  
             

    3      Broderte og syede gaver  ,

    
   
 1.   1      Hvis personen du vil ha, har mange små elektroniske enheter, så kan du kanskje sy henne en pose til hennes iPod. Her er den perfekte guiden til Hvordan lage en iPod-sak. Selvfølgelig fungerer denne ideen også for andre små elektroniske enheter.     
 2.  
 3.   2      Gjør en ris sokk. Hvis du kan sy, kan du også lage en syet versjon av annet stoff. Sokken har mange funksjoner, fra leketøy til praktisk nakkestøtte.     
 4.  
 5.   3      nær tilbehør. Hvis du kan sy godt, kan du selv sysle små gaver raskt og billig. Prøv å sy belter, skjerf og hår tilbehør og sko looper.     
 6.  
 7.   4      Hobbyfyllede leker. For barn og unge i hjertet er håndlagde leker en sann skatt. Velg vakre stoffer, ved hjelp av vintage stoffer samt lyse farger, avhengig av alder og smak av personen du ønsker å gave.     
 8.  
             

    4      Kjole gaver  ,

    
   
 1.             1      Strikk et varmt, koset skjerf. Hvis personen du vil gi presenterer liv i et kaldt område, er dette en flott og nyttig gave. Hvis du ikke kan strikke, kan du raskt lære det på mange forskjellige nettsteder eller med bøker og blader. Eller du kan spørre på en lokal garn og ullbutikk hvis det er leksjoner tilgjengelig. Hvis du kan strikke eller hekle, så er det mange gaveideer for deg.        
 2.  
 3.             2      Lag en personlig T-skjorte. Dette er en flott gaveide spesielt for fedre. For eksempel kan du bruke tekstfargen "The Best Dad" på en t-skjorte eller genser. Velg din favorittfarge. Du kan også bruke strykebilder.        
 4.  
 5.   3      Sy en kappe for en katt eller en hund. Hvis personen du ønsker å gave har et kjæledyr, så vil hun gjerne motta denne gaven.     
 6.  
             

    5      Transformere bilder til gaver  ,

    
   
 1.             1      Dekorer en bilderamme. Kjøp en billig billedramme. Det kan være fra Palstik, men også fra andre materialer. Samle inn eller kjøp ulike plastdekorasjoner, for eksempel glassperler, puslespill og andre bjeller og fløyter som passer til interessen til den begavede personen. For en sportsvifte kan du for eksempel bruke et par joggesko fra en liten dukke eller en liten basketball fra et dukkehus.  
    
  • Finn et puslespill med fotballbilder og bruk disse brikkene. Få litt tilbehør i håndverksbutikken relatert til sport. Bruk en limpistol og fest elementene til bilderammen. Skriv et lite dikt eller en melding i rammen, og du vil ha en flott unik gave.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Ta et bilde av personen du vil gave. Legg det i midten av en boks og samle bilder av ting personen liker. Fest disse bildene rundt bildet og lag en vakker collage. Denne rimelige gaven er en god ide for folk i alle aldre.     
 4.  
 5.             3      Prøv personlige bilder. Dette er en fin ide, og du vil alltid huske deg.        
 6.  
             

    6      Gaver til mat  ,

    
   
 1.             1      Lag kandiserte epler. Kjøp en stor pose epler, helst Red Delicious eller Granny Smith, fordi de er de beste for denne oppskriften. Du kan også kjøpe mørk sjokolade, trepinner, cellofanpapir og forskjellige smuler (jordnøtter, kokosnøtter, kjeks, etc.). Smel sjokolade i et vannbad på komfyren. Spytt eplene og trekk dem gjennom væske sjokolade. Rull dem gjennom smuldre og la dem tørke. Legg deretter inn cellofanpapir. Du kan også bruke farget cellofanpapir og sløyfe rundt det. Du har allerede gode gaver til familie og venner.        
 2.  
 3.             2      Bake brød eller kaker og pakk dem i en tin eller en kurv. Dekorer gaven med en pen bue. Hvis du vil krydre ting litt opp, kan du pakke en brødkniv, et tresnitt eller en brødbakebok til gaven. Erfarne kokker kan prøve trøfler og sjokolade, og hvis du foretrekker det, kan du kjøpe ferdig kakedeig fra røret.        
 4.  
 5.             3      Gjør syltetøy. Mange liker hjemmelaget syltetøy fordi det smaker ferskere enn den fra supermarkedet, men det er ikke mange som fortsatt lager sin egen syltetøy. Du kan gi dem sammen med muffins, hjemmelaget brød eller andre bakverk.        
 6.  
 7.             4      Lag en blanding for varm sjokolade og gi den bort med en kopp. Få de nødvendige ingrediensene, bland dem, pakk dem i en tin eller pose og få en stor kopp. Spesielt for familier er dette en flott gave fordi du kan gi alle deres spesielle krus. Det er også en god back-up gave som du kan ha hjemme i tilfelle du uventet trenger en gave eller hvis du ved et uhell glemte noen. Fordi det er lett å bære, er denne gaven også flott for kontoret eller skoleklassen.        
 8.  
 9.   5      Bland kokoljer eller eddik sammen. Du kan kombinere olje og eddik med rosmarin, hvitløk og andre urter, legg alt i en dekorativ flaske og tetning med en kork. På Internett finner du mange oppskrifter, og det er mange oppskrifter for å marinere ost, for eksempel.     
 10.  
 11.   6      Lag sjokoladedekkede skjeer. Kjøper i supermarkedet Plastskjeer, hvis du kjøper dem i rød og grønn og også får et gavekort, så har de en festlig farge. Smel sjokolade i mikrobølgeovnen ved middels temperatur i ett minutt. Rør rundt og la det smelte til det er flytende. Dyp skjeer i sjokoladen til de er godt dekket med sjokolade og legg dem på bakpapir slik at de kan tørke. Hvis du vil gjøre noe spesielt, rull krummene med peppermynte søtsaker inn i sjokolade eller dryss hvit smeltet sjokolade over skjeene.     
 12.  
 13.             7      Gjør pretzels med sjokoladejakke. Dip et hjørne av pretzels i smeltet sjokolade. Rull deretter dem enten i knust M & Ms, eller i fargerike sprinkler, mutterslivers eller sukker. La pretzels tørke ved å støtte hjørnet uten sjokolade i et drikkeglass og deretter pakke dem i cellofanpapir.        
 14.  
             

    7      Slå opp kjøpt til personlige gaver  ,

    
   
 1.             1      Gi bort dyrebar såpe. Kjøp en stor pakke med glyserin i butikken, delt inn i små stykker. Legg bånd i mange løkker rundt pakken. Bruk et saks for å trekke over båndet til det krøller. Såpestangene vil se ut som dyrebare dyre såpe og vil ikke koste deg mye.        
 2.  
 3.             2      Gjør et peppermyntelys. Kjøp et stort hvitt lys uten dufter og peppermynte søtsaker (rundt eller som en pinne). Unwrap søtsaker og hold dem rundt stearinlyset med limpistol. Hun vil se ut som om hun har kostet minst 15 euro i en fancy butikk.        
 4.  
 5.   3      Gi den bort. Ikke vær redd for å gi bort ting som du aldri har brukt eller til og med pakket ut. Dette kan spare penger og tid, og du vil også miste ting du ikke vil ha. Du bør imidlertid være sikker på at personen du gir ting bort, vil være glad for dem og kan gjøre noe med dem. Det er ofte sagt at det ikke var noe å tenke på å gi bort, men det er ikke riktig når du holder øye med om personen du passerer passer inn med personen eller ikke.     
 6.  
             

    8      Forbered gavekurver  ,

    
   
 1.   1      Sett sammen en vinteroppvarmingskurv. Kurven din kan inneholde marshmallows og varm sjokolade. Du kan finne spesielle marshmallows i gourmetbutikker eller bare lage dem selv (oppskriften finner du nedenfor). Kjøp pulver til varm sjokolade i smaksprøver eller i elegante bokser. Kjøp en billig kurv i en 99-prosent butikk og legg den ut med et oppvaskmiddel eller papirhåndklær. Fyll kurven med varm sjokolade, hjemmelagde marshmallows og, hvis du vil, en billigere krus eller film. Vri kurven i krympepapir og lakk folien rundt kurven lett slik at ingenting kan glide. Hvis du bor på den sørlige halvkule, kan du i stedet lage en sommer kjøligere kurv. Pakke strand tilbehør, et håndkle, solkrem, ansikts spray, en gjenbrukbar vannflaske, sandaler og en solhatt.     
 2.  
 3.             2      Sett sammen en tema kurv for nygifte, studenter eller nye huseiere. Du kan gjøre dette ved å pakke ulike billige varer fra supermarkedet. Gi kurven et tema, for eksempel kjøkken, avslapningsbad eller dekorasjon for soverommet. Vær forsiktig med fargevalg, med mindre du vet nøyaktig hvilken farge den person som er begavet liker.        
 4.  
 5.             3      Prøv et filmmotto. Kjøp en pose med popcorn, en boks med søtsaker og et gavekort fra videobutikken. Denne gaven er flott hvis du trenger en ide på fluen.        
 6.  
 7.             4      Gi bort vakre teacup og underfat. Søk antikvitetsbutikker eller direkte salg keramiske fabrikker, eller sjekk ditt eget kjøkkenskap for kopper og underfat. Legg til noen ekstra teposer eller en ferdig sjokoladepakke. Fest oppvaskene i cellofanpapir og legg et feriebånd på toppen. (Tips: Bruk en dråpe lim eller bånd for å holde opp for å forhindre koppene i å glide og bryte.) Dette er en flott gaveide hvis du vil bli kvitt noen av dine retter.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Rengjør et kunstig juletre.

Skriv en Thanksgiving etter en begravelse.

Hyggelige julegaver på et budsjett.

Planlegg en bursdagsfest om vinteren for tenåringer.

Feire Halloween.

Planlegg et lite bryllup.

Kjole til Oktoberfest.

Kjole som en pirat.

Forløp løpet av et bryllup.

Organiser en påskeeggjakt i huset.

Dress opp til Halloween som en eldre person.

Lys et lys for Hanukkah.

Kjole for et utendørs bryllup.

Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Binde en brudebukett med hånden.

Lag fort vampyrtenner.

Folding a American flag.

Kjole for et utendørs bryllup.

Slå en eviggrønn kranse.

Skriv en tale som beste mann.

Få ekteskapstillatelse.