Home \ firma
 

Kjøp en perfekt gave til din tidligere kjærlighet.

 

Tidligere var det en enkel og effektiv måte for å imponere ex for å kjøpe blomster eller sjokolade eller skrive henne et kjærlighetsbrev. Nå fungerer disse tingene ikke så godt som vår verden, la oss si den økonomiske statusen til vår verden, opptar et stort sted i våre daglige relasjoner. Den delen av å få din ex tilbake med bare en enkel gave eller en liten kjærlighetsbevegelse er ikke like effektiv som tidligere. En blomst er for svak, sjokolade er bare altfor vanlig, og et kjærlighetsbrev vil trolig tjene som en formue.

 

En gave kan til og med betraktes som en dårlig ting, det kan til og med føre til en forferdelig misforståelse som kan og vil forvandle en vennlig gestus av kjærlighet til et strid. Hovedinnholdet i tvisten ville være: "Vil du kjøpe meg?" eller "Jeg er ikke til salgs" eller "du fornærmer meg" eller "Jeg trenger ikke dine gaver". Listen kan fortsette for alltid.

 

Så hva skal du gjøre, er en gave en god ting eller en dårlig beslutning om å få din kjærlighet tilbake? For å hjelpe deg med å bestemme, her er en liste over situasjoner der en gave vil være hensiktsmessig eller nyttig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gi en forklaring. Hvis det er en spesiell anledning for henne (bursdag, navnedag osv.), Bør du forklare for henne i tillegg til gaven at dette er en stor begivenhet for deg; og selv om du er separat eller forholdet ditt er litt anspent, ville du ikke ha glemt det i verden. Dette vil få henne til å føle seg veldig viktig, og dette er det første skrittet for å få henne til å tro at du fortsatt elsker henne og overbevise henne om at hun spiller en viktig rolle i livet ditt.        
 2.  
 3.             2      Velg din gave forsiktig når du konkurrerer med andre gaver. La oss si at du og din ex-kjæreste har samme vennekrets og du mottar en invitasjon til en fest, enten du mottar dem fra en felles venn eller til og med fra din ex-kjærlighet fordi du har de samme vennene. Ta for eksempel Det er hennes bursdag på skolen / arbeid, og hun inviterer kolleger til deres fest. I denne situasjonen bør du velge gaveen din klokt . Hvis du mener at det vil være mange gaver og alle slags ting der, må du være noe veldig spesielt som imponerer dem mye. Gjør henne en gave bare hun og du kjenner , en gave med en direkte forbindelse til din ex-girlfriend som trekker henne nærmere deg enn noen andre inviterte mennesker.       
 4.  
 5.             3      Kjøp henne en uforglemmelig gave. Hun må ha et ønske, og du er nok den eneste personen som vet det. Men det er en fangst, noe dette må være noe hun kan nyte ved din side. Ta et eksempel: billetter til en rockekonsert. Hun vil virkelig gå, men ingen av vennene liker denne typen musikk. Husk, dette er bare et eksempel som hjelper deg med å forstå situasjonen bedre. La oss gå tilbake til vårt eksempel. Du bestemmer deg for å kjøpe henne billettene. Og selv om forutsatt at forholdet mellom dere to ikke går bra, vil tilbudet bli for fristende eller interessant å nekte. Det er et enkelt skritt som kan vise seg å være svært nyttig i din søken etter å bringe din ex tilbake til deg.       
 6.  
 7.             4      Analyser ting litt. Tenk på alt det hun ønsket og aldri hatt tid eller ressurser til å kjøpe henne. Et enkelt eksempel ville være en gammel bok eller et album som hun aldri har funnet. Prøv å finne denne lille, men dyrebare gaven (verdifull i verdi for henne, ikke forvirret med dyre). En viktig faktor er ikke å skryte av å forsøke å finne det, vær rolig, oppfør deg som om det var en tilfeldig hendelse , du skjedde bare å snuble over det aktuelle og siden du vet at hun virkelig likte det, bestemte du deg for å overraske henne med det.       
 8.  
 9.             5      Ikke forsøk å gi henne noe som minner henne om årsaken til separasjon eller andre upassende gaver. Hvis de er f.eks. tenkte at du er ufølsom, ikke send henne en stor bukett med roser med vedlagt kjærlighetsmelding. Du trenger ikke å være noen andre for å få henne tilbake , du vil bare se ut som en hykler, hun vil bare behandle deg som en skam, og det er ikke ditt mål. Vær deg selv, tenk før du handler, og husk at noen ganger ikke er nødvendigvis bedre.                 
 10.  
             
Firma populær:
Dress opp som Pocahontas.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Kjole til Oktoberfest.

Festspill Julekule (også for barnas bursdagsfest).

Forklar barnets betydning for lånet.

Ring gavekortet.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Lag dyrekostymer.

Skriv bursdag invitasjoner.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Lag enkle julekort.

Få mange søtsaker på Halloween.

Avtale med døden.

Dress opp som en katt.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Kjole for en øvelsesmiddag til et bryllup.

Lag fort vampyrtenner.

Folding a American flag.

Planlegger St Patrick's Day Party.

Rengjør et kunstig juletre.

Lag sukkerskalle.