Home \ firma
 

Feire høstens solstice.

 

Høsten begynner hvert år med høstens solstice. Denne dagen feires i mange forskjellige kulturer og er en viktig feiring for noen trosretninger. Mange sammenhenger høsten med tidspunktet for innhøsting og lagring i de kommende vintermånedene, nyter de vakre farger eller forbereder både fysisk og mentalt for den kalde årstiden. Høst er en vakker årstid, hvor begynnelsen kan feire på mange måter. I denne veiledningen presenterer vi noen muligheter.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli kjent med betydningen av høstens solstice. Dag og natt er de samme på denne dagen. For mange betyr dette at jorden er i balanse. Etter høstens solstice blir nettene lengre og temperaturene begynner å falle. På høsten er det to store utfordringer som skal møtes: å samle inn høsten og bestemme hvilke ordninger som må gjøres for den nærliggende vinteren. Igjen er det viktig å finne en balanse. Slik blir høsten til en sesong der alle skal finne balansen, deres indre balanse.       
 2.  
 3.             2      Hold deg våken og velkommen høsten. Mange velkommen velkommen ved å holde seg våken hele natten lang. Du kan kombinere dette med en liten feiring hvor du inviterer gode venner og tilbereder typiske høstretter (gresskar, pærer, epler...). Hvis du ikke vil bli oppe hele natten, kan du sette din egen tid og Bare vær våken til midnatt.        
 4.  
 5.             3      Sett eller opprett et minnesmerke til høsten. Du kan uttrykke din glede ved å opprette et monument av halm og gresskar om høsten din bakgård. Du kan lage fugleskrem eller et dyr. Du kan også skrive en liten høsthilsen med halm. Eller du kan uttrykke din takknemlighet for den rike høsten med monumentet ditt.        
 6.  
 7.             4      Vær kreativ. Høsten tilbyr en rekke måter å bli kreative og gjøre det til ditt hjerte innhold. For dette kan du bruke naturlige materialer, som du kan bruke f.eks. Bind kranser eller lage figurer. Høsten er også på tide å våkne opp frukt, sylteturkasser, lagre juice eller fryse grønnsaker.        
 8.  
 9.             5      Lag en liste over din indre høst. Dette inkluderer alle erfaringer og prestasjoner du har gjort tidligere. Så du kan se hvor mye grunn til takknemlighet du har, fordi du skjønner hva du har oppnådd og hvilke utfordringer du har mestret de siste månedene.  
    
  • Dette er en flott måte å lade opp batteriene på.
  •  
  • Vær takknemlig for hva du har mottatt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi uttrykk for respekten for høsten. Hvis du er fotograf, artist eller forfatter, kan du prøve å fange høst i bilde, bilde eller skrive. Ikke begrenset deg selv til fargeskifte av bladene og de rike høstene. Forklar den dypere betydningen av denne sesongen som den reverberates i deg. Kanskje akkurat nå er det riktig tidspunkt for deg å fundamentalt forandre noe i livet ditt, og gjennom din kreativitet finner du en måte å komme i gang.        
 12.  
 13.             7      betyr etter. I høst kommer de utrygge, bekymringsløse fritidsaktivitetene til sommeren til en slutt. Folk trekker seg tilbake til roligere steder og forlater seg selv til den forutsigbare rytmen til høsten. Tenk på hvilken del av deg du forsømte og hvordan du kan fikse det.  
    
  • Meditere eller gjøre Tai Chi. Prøv å finne din indre balanse, akkurat som jorden finner sin balanse på dagen for høstens solstice.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Forsøk å forbedre helsen din. Fall, akkurat som en annen sesong, er en fin måte å starte et sunnere liv på. Høsten blir mange frukter høstet for å hjelpe deg med å spise godt: epler, druer, fersken, plommer, pærer, vannmeloner, selleri, gresskar, aubergine, tomater, kucus, paprika, etc. Alle disse fruktene er veldig sunne og vil gi deg nok Energi for dagen. Hvis det er mulig, støtte produkter fra din region. Med dette vil du gi et ekstra bidrag til bevaring av jordens balanse.  
    
  • Vei deg. På høstens solstice går solen inn i dyrekretsen på Libra. Er du fornøyd med vekten som balansen din indikerer? Hvis ikke, hva har du tenkt å gjøre med det?
  •  
  • Hvis du er ny på sport, start idag. Start veldig sakte med enkle øvelser som vil hjelpe deg med å finne din egen personlige rytme. Å starte dine egne strekkøvelser, løpende øvelser, yoga eller pilates er veldig bra. Start i dag med en sport som du alltid har ønsket å markedsføre, for eksempel Sykling, jogging eller svømming. De fleste idrettene kan fortsette utendørs i vintermånedene, eller du kan bytte til en idrettshall. I alle fall er den kalde årstiden ingen grunn til å bli kvitt prosjektet ditt.
  •  
  • Fokuser på å forbedre pusten og stillingen. Med riktig pust og holdning vil du styrke hele kroppen og immunsystemet, noe som vil være gunstig i vintermånedene.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Slå hjemmet ditt inn i en oase. Høsten tilbringer de fleste mer tid i sitt eget hjem igjen. (Selvfølgelig bør dette ikke hindre deg i å få så mye mosjon i frisk luft som mulig.) Høsten er en god tid til å forberede hjemmet ditt til de kommende feiringene (Halloween, Thanksgiving, Christmas). Sett på høstdekorasjoner og la det sette deg i en festlig høststemning.  
    
  • Ta med lys inn i huset. Dagene blir kortere, så du bør installere mer lys. Lys opplyser ikke bare hvert rom, men også hjertet og løfter stemningen. Derfor bør du ikke utelukke solen, hvis den skinner, ved å trekke på gardinene. Lys lys og vurdere hvordan / hvor du kan installere lys andre steder.
  •  
  • Få en god atmosfære på arbeidsplassen også. Nå er det på tide å rydde opp pulten, bytte arkivskapet, eller bytte jobb med en kollega. Fjern filene som har blitt stablet i hjørnet i flere uker, erstatt slitte dørplater og ta med en ny pakke med informasjonskapsler for alle.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Ta vare på hagen din. Etter sommeren har gått og høstingen har startet, er det på tide å gi hagen noen kjærlighetsenheter og forberede den til vinteren. Fall solstice er et flott sted å sitte ned og lage en plan for hva som skal gjøres og når de neste ukene. Tenk på hva du vil høste om vinteren (blomkål, salat, rødbeter, radiser, sjalottlinger...) Husk også når du skal sette blomsterløk for å nyte fargerike blomster om våren. De fleste må allerede falle i bakken i høst.        
 20.  
 21.             11      Ære dine forfedre. I Japan besøker de tradisjonelt gravene til deres kjære ved fallsvolstiden. Kanskje du vil vedta den tradisjonen og bygge en varig bånd med dem og utvikle takknemlighet for dem. Du ville ikke eksistere uten dem.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Firma populær:
Bestem når påske er.

Å organisere et tefest.

Å være mester for seremonier av et bryllup.

Få ekteskapstillatelse.

Finn den nøyaktige tidspunktet for fødselen din.

Skriv bursdag invitasjoner.

Ideer til morsdag hjemmelagde gaver.

Gjør en bleie kake.

Planlegg en vakker Valentinsdag på lavt budsjett.

Brennende salvie.

Overrask noen på bursdagen sin.

Lag en Halloween kostyme.

Pakke en gave i en pose.

Skriv en tale som beste mann.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Bestem når påske er.

Plukk blomster til bryllupet ditt.

Feire Thanksgiving.

Vær glad som singel på Valentinsdag.