Home \ firma
 

Slå en eviggrønn krans.

 

Kranser er et tradisjonelt og festlig julesymbol og kan henges på dører, speil eller en ellers uklar mur. Du kan gjøre det selv en ettermiddag (selv om minutter!) Og gjøre mer som gaver til Advent.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Samle dine materialer!  ,

    
   
 1.                    1      Få eviggrønne sprigs av gran, gran og andre barrträd! Kutt den til ca 15cm i lengde! Valget av grønt er opp til deg. Du kan også blande det!  
    
  • Det tar mye mindre enn du tror. Du kan lage en dørkranse på 9m grener (eller mer eller mindre). Klipp kvistene i 15 cm stykker før du begynner! Det eneste kravet er at du kutter dem før du bruker dem - gran, boxwood, drosjer, etc., alt går.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Velg noen ting i lyse farger som bær, holly og pinjekegler. Smykker du bruker til å dekorere kransen, kan helt endre følelsen og skape en mer klassisk eller funky atmosfære.  
    
  • Det er ingenting galt med en enkel grønn kranse. Å fikse en rød bue på bunnen er like festlig som å sprinkle den med glitter og gå ut.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Lag en ramme! Få en wirehanger og gjør den til en sirkel! Hvis du ikke er spent på denne ideen, kan du kjøpe stålrammer i ulike former og størrelser på din lokale håndverksbutikk eller blomsterbutikk.  
    
  • En enkelt ledningsramme er god for en tynn, fin krans. Men hvis du vil ha en scoop, hold deg til en dobbel ledningsramme - det vil tillate kransen å se frodig og full!
  •  
                   
 6.  
             

    2      Gjør kransen  ,

    
   
 1.                  1      Fest blomsterving til kransrammen! Ta den ene enden av ledningen og vri den rundt rammen for å fange den. Ingen smarte speider er nødvendig; Bare vær sikker på at Schnucki forblir på plass!  
    
  • Ikke kut ledningen! Du bruker en lang del av det hele tiden. Ikke bekymre deg - han vil ikke skinne gjennom greener.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Ta en haug med eviggrønne grener med tips som peker i samme retning! Legg den der blomstertråden er festet! Sett en liten bukett med grønnsakene på rammen din og pakk blomstråden trygt rundt stammen minst tre ganger! Ikke kut ledningen av ennå!        
 4.  
 5.                  3      Fortsett å vikle rundt rammen! Ta en andre bunt og lakk lett stengene til den første bunken diagonalt med den! Vik ledningen rundt stammene til hver bunt og fortsett å legge til like bunter til du har gått rundt i en sirkel!  
    
  • Når du har fullført sirkelen, sett den siste bunten under den første bunten! Juster greener og stilker der det er nødvendig!
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Stopp med ledningen! Sett den under neste bunt, fest den med en knute og kutt den av! La noen få hender før du kutter enden! Hvis du vil lage en henger, gjør du en nese på enden av ledningen og vri den rundt deg selv!        
 8.  
 9.                  5      Ta et nytt stykke ledning for å feste endene av pinjekegler eller bær til kransen! Slå en knute i hvert stykke når du er ferdig!        
 10.  
 11.                  6      Ferdig.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Firma populær:
Vær glad som singel på Valentinsdag.

Organiser en påskeeggjakt i huset.

Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Blås ut et hardkokt egg.

Dekke et bord for et tefest.

Planlegg en bursdagsfest om vinteren for tenåringer.

Binde julebuer.

Bli en god seremester.

Ring gavekortet.

Finn ut hva foreldrene dine vil gi deg til jul.

Planlegg en vakker Valentinsdag på lavt budsjett.

Å organisere et tefest.

Vær glad som singel på Valentinsdag.

Det perfekte tefestet.

Rosh HaShana feirer.

Ha en flott fest.

Feire en trettende bursdag.

Start en goblinjakt.

Lag en svampegurk kostyme.

Hvordan bygge et hjemsøkt hus.

Feire foreldrenes sølv bryllup.