Home \ firma
 

Planlegg et rimelig strand bryllup.

 

Opptatt par vet at tiden for å planlegge et bryllup alltid er for kort og lommeboken er tom for fort. Et strandbrud er derfor en god løsning på begge problemene. I utgangspunktet er en strand bryllup lettere å planlegge, billigere og sist men ikke minst det bringer mer moro for alle. Men det er også mye å vurdere for et strandbrud:

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg et passende sted. På strendene er det vanligvis blåsende. Derfor bør du se etter en liten bukt, som er beskyttet mot direkte vind. Vurder tidevannet i ditt valg.       
 2.  
 3.             2      Angi antall gjester. På de fleste strendene trenger du ikke ekstra tillatelse for små bryllupsfester. For å være sikker bør du avklare dette med de lokale myndighetene.        
 4.  
 5.             3      Finn et registerkontor nær stranden. Ofte har registratorene allerede erfaring med bryllup på stranden og kan gi deg verdifulle tips. Noen ganger tilbyr de selv svært billige pakker (eller finner byråer i umiddelbar nærhet). Slike bryllupspakker er spesielt populære blant travle par og inneholder vanligvis alt du trenger, fra blomsterhandleren til fotografen til alle nødvendige skjemaer.        
 6.  
 7.             4      Minimer kostnaden for et bryllupsmottak ved å planlegge en solnedgangseremoni etterfulgt av en vin og ost-mottak rett på stranden. Spør på forhånd om servering og drikking av alkohol på stranden er tillatt, ellers kan noen ubudne gjester (politiet) bli med.        
 8.  
 9.             5      Lei et stort festetelt eller markise for å være beskyttet mot uventede nedturer og ubøyde måker. Innred teltet med tyll og glitrende mini lys, samt silke blomster og lanterner. På noen strender er det forbudt å plassere store telt og lignende. andre tillater ikke at stoler settes på forhånd (det er tilfellet med deg, du må spørre dine gjester at alle setter sin egen stol ned). I tillegg vil du sannsynligvis måtte ta vare på stolene selv, så mange festtjenester gir ikke stoler til fester på stranden, da de ikke kan bli tatt vare på der.        
 10.  
 11.   6      Ta vare på helsen til dine gjester. Tilstrekkelig sitteplasser (spesielt for eldre gjester) samt solkrem og insektmiddel.  
    
  • Hvis kjent, bør du være oppmerksom på allergier som dine gjester kan ha, og for eksempel ikke gi bestemte solkrem. Dine gjester vil føle seg enda mer verdsatt. I tillegg unngår du medisinske nødsituasjoner.
  •  
  • Hvis gjestene har funksjonshemmede, må du huske på at en vandrere på stranden ikke kan brukes, og disse menneskene er ellers vanskelige å gå i sanden. På mange strender er det asfalterte strandstier. Du bør definitivt bruke disse.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Takk til dine gjester for å ha tilbrakt denne fantastiske dagen med deg. Fordel små gaver som passer til strandmottoet: skallelys, tilpassede sandaler, etc.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Firma populær:
Diwali feire.

Gjør et falskt sår.

Kjole til Oktoberfest.

Feirer en 14 årsdag.

Få mange søtsaker på Halloween.

Julelys blinker i synkronisering med musikken.

Gi et bursdagsfest.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Svar hvis noen gratulerer deg på bursdagen din.

Skriv en Thanksgiving etter en begravelse.

Maitanz.

Gi en hawaiisk fest.

Feirer en 14 årsdag.

Sett lykke til bursdagen din.

Blås ut egg.

Blås ut egg.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Snakk på et møte før et arrangert ekteskap.

Lag et fugleskrem.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Å oppføre seg riktig på en julefest.