Home \ firma
 

Farger påskeegg.

 

Farging av hardkokte egg er en påskstradisjon. Det gode er at det er mange forskjellige metoder. Du kan farge eggene med en farge, men litt mer enn det har ikke skadet noen ennå. Du kan spise de fargede eggene, gi dem bort eller dekorere huset ditt med dem.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Hent nødvendige materialer. Du trenger litt ting før du kan starte: 
    
  • Kjøp et halvt dusin eller et dusin egg i matbutikken eller samle dem i kyllingskapet ditt.
  •  
  • Kok eggene til de er harde. Legg eggene i en gryte, deksel med vann og tilsett en klype salt. Brenn vannet og kok eggene med lav varme. La eggene koke i minst 10 minutter, og fjern dem forsiktig ut av gryten med en skje eller tau. Hold eggene under rennende kaldt vann i minst ett minutt til de er kule nok til å håndtere dem. La det kjøle seg helt i kjøleskapet.
  •  
  • Kjøp et sett for eggfarging! Disse består vanligvis av forskjellige eggfarger, fargerike kopper, en spesiell eggskje og selvfølgelig en opplæring for eggfarging. Du kan også kjøpe matfarger som du også kan bruke til andre fargeprosjekter, for eksempel en papegøyekake.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Følg instruksjonene på emballasjen og klargjør løsningen for farging. I de fleste tilfeller oppløses fargeplater i vann eller eddik (omtrent en spiseskje eddik) (flytende matfarging krever normalt eddik). Pass på at du har begge for hånden. Du kan bruke et glass, en kopp eller en bolle der du hælder vannet. Pass på at egget har nok plass i den. Engangs plastbeholdere (bra for varme væsker) vil være perfekte, fordi misfarging ikke ville være så dårlig, og de ville uforsiktig legge polstret egg inn i det.  
    
  •    Ordne beholderne med eggfargen på rad. Legg det hardkokte egget i nærheten for å gjøre det lettere å nå. Det ville være bra om du ville dekke skrivebordet ditt med avis (senere kan eggene lagres der mens du prøver andre farger, og eventuelle sprut av maling blir tatt.) Hold også et tomt eggbord eller et rist klar for de fargede eggene å tørke senere kan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du vil jobbe med ekstrautstyr, dekorere egget før du fargestiller det. Hvis du vil, kan du dekorere eggene med fargestifter eller gummibånd eller klistremerker. Delene av egget, som er dekket av tape, klistremerker, fargestifter eller gummibånd, vil ikke akseptere eggets farge, noe som gir kjølige effekter. 
    
  • Du kan fargelegge et egg i en lys farge, da dekke deler av den og deretter fargelegge den med mørkere farger.
  •  
  • Selvfølgelig kan du også lage dekorasjoner etter farging. Det er i hendene å finne ut om du foretrekker å dekorere eggene før du farger eller etterpå.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Legg egget på eggeskjeen og senk det sakte ned i ønsket eggfarge. Du kan enten bare dekke det delvis med eggfargen eller helt. La egget stå i eggfargen i minst 3 minutter før du tar det ut igjen.  
    
  •    Egget tar på seg mer farge jo lenger du venter. Så hvis egget ennå ikke har nådd fargen du vil, la den stå i eggfargen enda lenger.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Legg egget på en benket belagt arbeidsflate. Nå kan du slippe en dråpe med en annen farge på egget og blåse den over egget med et halm for fargeeffekt. Det vil skape interessante nye mønstre. Du kan også distribuere malingen med en pensel.  
    
  •    For å få et veldig godt egg, gjenta disse trinnene så mange ganger du vil. Hvis du holder eggene flere ganger i forskjellige farger, vil de blande på egget, danner forskjellige (fargerike) mønstre og forskjellige fargerte striper. Du kan fjerne gummibåndene og klistremerkene mellom tørrfasene; eksperimentere med de ulike metodene som er forklart nedenfor.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La eggene tørke i en eggekartong eller enda bedre på en wireholder hvor kontakten holdes på et minimum. Mens egget tørker, kan du jobbe med en annen til du dekorerer dem alle.                 
 12.  
             

    1      Marmor egg  ,

    
   
 1.                    1      Gjør eggfargen i henhold til instruksjonene eller lag din egen med naturlige matfarger. Hvis du fortsatt vil spise eggene etterpå, bør du jobbe med spiselig matfarging.       
 2.  
 3.                  2      Legg til en teskje vegetabilsk olje til hvert farget glass. Hvis du vil, kan du fargelegge noen egg først og deretter gi dem en marmorert effekt. Når oljen er i eggfargen, er det ingen vende tilbake! Eksperiment med mengden olje; Avhengig av mengden kan forskjellige marblingeffekter oppstå.  
    
  • For bedre effekter, hvis du flyter dråper av en blanding av matfarging og eddik (for raskere fargestoffer) på barberkrem eller dråper av en blanding av olje og matfarging på vann, mønster fargen og stopp kort egget fra marmorering inn i det, ligner på papirmarmorering. Du må først giftes med en side og den andre. Med grilling tang, kan du holde egget og holde kontaktpunktene så lave som mulig. Hvis du bruker barberkrem, la egget tørke helt før du tørker av overflødig. I begge metodene er det en mulighet for at fargen pinner mer til deg eller på klærne enn på egget, selv etter at egget har tørket.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Dip egget et øyeblikk. Med eggeskjeen som følger med i settet, hold egget helt i eggfargen og fjern det raskt. Siden vann og olje ikke blandes, vil du ha farge på noen steder av egget og noen bare ikke, så marmor effekten. Dyp egget flere ganger i eggfargen, hvis du vil ha sterkere farger.        
 6.  
 7.             4      La eggene tørke på kjøkkenpapir. Dekk forsiktig med et stykke kjøkkenpapir over de bare dyppet eggene, ellers vil fargene bli overskyet. Hvis du vil dyppe den i en annen farge, la den tørke helt først.       
 8.  
 9.             5      Gjør dem skinnende. Fukt et stykke kjøkkenpapir med vegetabilsk olje og tørk forsiktig over de ferdige eggene for å skinne.       
 10.  
 11.             6      Legg dem i kjøleskapet. La dem stå i kjøleskapet til du vil vise dem.       
 12.  
 13.   7     Inspirasjon alle med ditt mesterverk!     
 14.  
             

    2      Svampbad  ,

    
   
 1.             1      Drop 5 dråper matfargestoffer i en beholder og tilsett noen dråper vann.        
 2.  
 3.                  2      Dyp en ren svamp i beholderen og trykk den på egget.        
 4.  
 5.             3      La egget tørke.        
 6.  
 7.             4      Gjenta prosessen med en annen farge.        
 8.  
 9.             5      Bruk forskjellige svamper av forskjellige farger, men la eggene tørke i mellom.        
 10.  
             

    3      Stiplede egg  ,

    
   
 1.             1      Stikker prikker på eggene.        
 2.  
 3.                  2      Farg eggene som du vil.        
 4.  
 5.             3      La eggene tørke helt.        
 6.  
 7.                  4      Fjern forsiktig limpunktene fra eggene.        
 8.  
 9.                  5      Paint prikkene på eggene som du vil.        
 10.  
             

    4      Glitrende egg  ,

    
   
 1.                  1      Farg eggene som du vil.        
 2.  
 3.                  2      Dekke eggene med glitrende maling.        
 4.  
 5.             3      La dem tørke. Nå har du et glitrende påskeegg!       
 6.  
 7.             4      Ferdig.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Firma populær:
Lag en Halloween kostyme.

Lag sukkerskalle.

Lag LEGO kostymer selv.

Mal et gresskar.

La en Kong Ming Lantern stige.

Forbered din venn til en uforglemmelig bursdag.

Kom inn i julegave når du har mistet følelsen til jul.

Disponering av engangskameraer ved et bryllup.

Gi et bursdagsfest.

Planlegg et rimelig strand bryllup.

Fotspor av Leprechaun på St Patrick's Day.

Finn ut hva foreldrene dine vil gi deg til jul.

Få ekteskapstillatelse.

Ta tak i en død.

Sett lykke til bursdagen din.

Planlegger bryllupsmottak.

Avtale med døden.

Lag en enhjørningsdrakt.

Bruk Heksesmake.

Planlegg en bursdagsfest om vinteren for tenåringer.

Bli et bryllup DJ.