Home \ firma
 

Vær glad som en singel på Valentinsdag.

 

En romantikk. Det er det alle trenger, ikke sant? Markedsføringen for Valentinsdag og etterspørselen etter sosial aksept kan gjøre det vanskelig eller til og med grusomt å nyte "single day of consciousness" når du er alene fordi du har valgt det eller på grunn av omstendighetene. Det er vanskelig å se hva annet liv har å tilby når de konfronteres med romantiske komedier på fjernsyn, blomster, romantiske romaner, skinnende hjerteformet søppel i butikker, uendelige osteannonser og hendelsesmeldinger.

 

Ikke vær redd. Du kan være glad som en singel på en Valentinsdag. Motstå presset for å koble til noen når det ikke er riktig tidspunkt for deg og feire øyeblikket.

             

Fremgangsmåte .

    

     Feire en Valentinsdag som en enkelt  ,

    
   
 1.            1      Har noen få perspektiver. Hvis du føler deg trist fordi Valentinsdag forårsaker følelser av ensomhet i deg og minner deg om at du er "bare" en enkelt, kan det bidra til å innse at det er mange andre singler som også opplever Valentinsdag ,  
    
  • Selv om noen av dem kan føle seg så elendige som du, kan andre ha en herlig tid og le av utilsiktet Valentinsdag, eller de kan ikke engang legge merke til det. Det er også mange par som motstår Valentinsdag så mye som de kan, og ikke presser seg selv for å feire dagen med gaver og feiringer som urverk. De avviser kommersialisering av Valentinsdag, selv om de kan være forelsket.
  •  
  • Med dette perspektivet i tankene kan det være litt lettere å snuse lommetørkleet.
  •  
  • Påminn deg selv om at det er kasseresedler av blomsterbutikker, konfekt og gavebutikker samt restauranter for de romantiske middager for to, som drar nytte av fordelene med Valentinsdag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Elske livet ditt som en singel. Husk alle de fantastiske fordelene ved å være en single. Begynn med kontrollen av fjernkontrollen til fjernsynet, til det punktet å holde oppholdsrommet ditt så rent eller rotete som mulig for å passe til din smak. Meldingen til "parene" er sterk. Men det er ikke en refleksjon av hele virkeligheten at folk velger å leve sine liv. Ikke fall for antagelsen om at alle mennesker som bor som par, er derfor lykkelige. Det er mange veldig glade singler, men for øyeblikket er det bare ikke på mote, gleden av å være en single, i media eller som en politisk diskurs.  
    
  • Skriv en liste over alle positive aspekter om Daasein som en enkelt. For eksempel har du ledig tid, ingen kompromisser hjemme, mindre ansvar etc. Tenk også på hvordan noen av disse gode aspektene i et forhold ville gå opp i røyk. Har heller fordelene enn ulempene i øyet.
  •  
  • Når folk prøver å vise deg at du er en eneste på Valentinsdag, vær sterk og svare med forståelse: "Jeg liker å være en enkelt, jeg kan velge hvordan jeg vil leve uten kompromiss å ta mat eller til og med i sengen. " Og du kan også nevne statistikken, som viser at halvparten av befolkningen er singel og 51% av kvinnene lever uten ektefeller.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær glad med deg selv, uavhengig av statusen til forholdet ditt. De romantiske historiene tror ofte at en annen person kan utfylle deg og noen generelle ordsprog som "Min bedre halvdel", "Jeg var bare halv mann uten deg" og "Både våre hjerter slår som en" støtter denne troen raskt, med få mennesker som stopper for å spørre hva det egentlig betyr. Hvis du tar for alvor, kan dette usunnsynet bety at du er avhengig, taper din uavhengighet og mister deg selv i en annen person. Det er neppe romantisk. Er relasjoner noensinne synonymt med lykke? Skilsmissestatistikken og historiene om uheldige ekteskap ser derimot ut til å stå for en stor gruppe mennesker. Husk at du ikke trenger å endre hvem du er, miste din frihet eller gi opp vaner som en enkelt. Snarere på Valentinsdag bør du feire de styrker og prestasjoner som viser at du er en hel og sunn person. Du er en person som har plass til kjærlighet hvis hun ser ut, men hvem trenger ikke et forhold for å bygge selvtillit gjennom lykke og tillit.        
 6.  
 7.             4      Unngå å bli feid bort av tidevannet. Du kan være veldig romantisk og "lengre etter" din sjelevenner som en dag vil dukke opp, men tålmodighet kan bare være den dyd du trenger akkurat nå. Det er mange Valentinsdager i livet, akkurat som det er mange mennesker du kan bli forelsket i. Noen ganger er det bare de overveldende kjærlighetsmeldingene som tyder på at du må skynde deg, eller du risikerer å savne noe. Hvis det er tilfelle, ville kjærlighet ikke være mulig i de siste årene, og det er ikke sant. Mange romanser danser gjennom menneskers liv, uansett alder. I mellomtiden, elsk livet du bor og ikke leve for kjærlighet.  
    
  • Husk hva som kan skje med de som har travelt med kjærlighet og gifte seg før de kjenner hverandre. Dette kan ende i en partner som innser en dag som han trenger å "finne seg" og forholdet vil lide som følge av dette.
  •  
  • Bleier er ikke romantiske. Uendelige netter uten søvn er ikke romantisk. Ikke ha det travelt før du er helt klar. Nyt tiden din som en enkelt nå og så lenge du vil at den skal vare.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Belønn deg selv. Når du står i kø og venter på å betale for din daglige dagligvarer, eller du får deg til å se på den myke øynede teddyen med hjertet mens du ønsker at noen skal gi deg den oste Send kort, eller når munnen vanner ved synet av hjerteformede sjokolade, tenk på å belønne deg selv. Hvis teddyen er så søt og du vil ha det på sengen din, gi inn. Det er enda bedre hvis du kjøper noe du virkelig vil ha, som en flaske parfyme eller noen få bokser med europeisk øl, en ny kaffekanne eller den nyeste boken fra favorittforfatteren din. Ikke gi følelse av smerte og tap på denne dagen. Selv om du er en single, gjør en dag full av kjærlighet.  
    
  • Gjør noe dekadent, tilbringer dagen på spaet eller nyt et naturskjønt fly over byen. Ta med noen venner hvis det føles rart å gjøre noe alene.
  •  
  • Ikke vær til dekadent. Still dine problemer til side for dagen, men gjør dem ikke verre. Du vil glede deg mer enn i fremtiden når du vet at du ikke er bekymret for å kutte kostnadene dine fordi du har brukt for mye penger på en luksus som en stor boks fra sjokoladebutikken, eller du raskt Å miste vekt fordi de var for gode, og du kunne ikke slutte å spise.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Finn ut hva som skjer i singles scenen. En rekke barer er vert for partier, noe som gir deg muligheten til å tilbringe dagen med en usammenhengende person. Men ikke forvent å bli forelsket i deg. Bare ha en flott tid og oppdag nye mennesker å snakke med og ha en cocktail. Det handler ikke om å bli forelsket i noen ut av ensomhet.        
 12.  
 13.             7      Husk pengene du sparer. Den altfor romantiske personen kan svare, "Og hva er prisen på kjærlighet? Det er uvurderlig." Å tenke på denne måten kan føre deg til et liv av ekstravaganse uten muligheten og betydningen av å bekrefte et forhold til ord og gjerninger i stedet for prisen på kjærlighetsmærket. Diamanter er dyre og de er ikke gode konsulenter for et forhold.        
 14.  
 15.             8      Elsker din sport. Hvis kjærligheten holder deg under kontroll, skyll den av når du rister av vinterblåen ved å gjøre sport på den gammeldags måten. En tur gjennom parken, en tur på skateboardet over banen eller en svømmetur i bassenget kan bare være tingen å motstå dine mer originale ønsker.        
 16.  
 17.             9      Tenk på dagen etter Valentinsdag. Vil alle de i kjærlighet fortsette å hviske søt trivia i ørene deres? Vil du fortsette å overraske deg med stearinlys middager og turer til minnessteder? Det ville bli håpet. Dessverre er virkeligheten annerledes, og alle av oss, enten enkelt eller ubundet, kan være vant til ikke å gjenkjenne folk som er viktige i våre liv. Hvorfor bruker vi ikke Valentinsdag som en påminnelse om å tilbringe resten av året, slik at folk vet hvor mye de mener for oss. Dette vil vise våre sammenbundne venner at kjærlighet er overalt.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Firma populær:
Lag en santa hat.

Kjole for en baby dåp.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Gjør et falskt sår.

Feire hobbitdagen.

Hemmelig gifte seg i Las Vegas.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Gjør juledekorasjon selv.

Klær passende for et bryllup i kveld.

Finn den nøyaktige tidspunktet for fødselen din.

Hang eventyrlysene på juletreet.

Hanukkah forklarer.

Festspill Julekule (også for barnas bursdagsfest).

Snakk på et møte før et arrangert ekteskap.

Pi dag feire.

Lag en påskkurv.

Å være en god partner på prom (for gutter).

Dress opp til Halloween som en eldre person.

Start en goblinjakt.

Lag en bleie kake motorsykkel eller en bleie motorsykkel.

Planlegg et lite bryllup.