Home \ firma
 

Være en liten, privat bryllupsmottakelse.

 

Du vil gifte deg, men foretrekker en liten fest i privat setting. Alle i nærheten av deg bør akseptere din beslutning og dine ønsker. Det er noen måter å bli enige om et kompromiss uten å skade familiens følelser (det avhenger av hvilken type familie du har). Gjør din lille feiring en uforglemmelig opplevelse! Bryllup er vanligvis forbundet med en stor feiring, høye utgifter og mange gjester. Utvilsomt er det opp til paret selv om de gjør en stor avtale ut av bryllupet, eller foretrekker å holde det i en privat affære med familie og nære venner. Samlingen din, bryllupsløfter og dine følelser vil være de samme, med eller uten utallige gjester. Det er absolutt en god beslutning å bare ha et lite privat bryllup, og ikke alle ville velge denne løsningen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Fortell familie og venner at du vil være vert for et lite bryllupsfest i en privat setting, og at du ikke vil bli misbrukt av din mening. Det er ditt bryllup og din beslutning. Stolt representere synspunktet ditt og gjør det klart for alle at det ikke kommer noen planendringer uansett hvor mye de ber deg om.        
 2.  
 3.             2      Tillat familiemedlemmer og venner å foreslå forslag til gjesteliste og forsikre dem om at alle som ikke er invitert direkte til bryllupet, vil bli invitert til en uformell mottak på et senere tidspunkt. Bruk lined papir til å skrive gjestelisten og nummer det slik at du vet hvor mange folk du vil invitere. Diskuter gjestelisten med familie og venner, men vær ikke sint hvis du blir spurt hvorfor du ikke ønsker å invitere denne eller den personen. Det kan være en rekke årsaker - det kan være at du bare glemte personen, eller du ikke liker dem, og du vil ikke ha dem på bryllupet.       
 4.  
 5.             3      Sett et budsjett for bryllupsfesten og bryllupsmottaket. Det bør være et beløp som er mulig for dine økonomiske forhold. Du kan laste ned en gratis bryllupsplanlegger fra internett for å få en smak av hvor mye penger du trenger å bruke og hva du kan gjøre uten eller hva du kan redusere. Hold deg realistisk: Selv en liten bryllupshendelse har sin pris.       
 6.  
 7.             4      Velg et sted som passer for små arrangementer. I tillegg til vertshus, private hager og offentlige parker i byen er det også muligheten til å feire i et bryllupskapel, på en vingård med fantastisk utsikt, eller i et klubbhus. Det er mange uvanlige steder hvor du vanligvis ikke feirer bryllup eller mottakelser. Hvis du vil gifte deg i en kirke eller synagoge, plasser seremonien i det lille kapellet i stedet for det store helligdom.       
 8.  
 9.             5      Organiser catering som tilfredsstiller dine gjesters behov. En stor feiring må dekke alle smaker, men i et liten bryllup kan du benytte muligheten til å lage en meny som inkluderer favorittmatene til familien og vennene dine.       
 10.  
 11.             6      Tillat gjestene å si noen ord under hendelsen og uttrykke deres følelser. Det bør være en avslappet og uformell atmosfære. Gjør denne dagen et livslangt minne som står for kjærlighet og aksept.       
 12.  
 13.             7      Lag en video eller lysbildefremvisning av høydepunktene i familielivet. Vis forbi hendelser og prestasjoner som forbinder deg som en familie.       
 14.  
 15.             8      Dans med hver av dine familiemedlemmer, ha det gøy og nyt hvert sekund!                  
 16.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Firma populær:
Hyggelige julegaver på et budsjett.

Folding a American flag.

Lagre på bryllupsfesten.

Hvordan finner jeg den rette bryllupsfotografen.

Synge Gratulerer med dagen.

Lag en gjesteliste for en høytid.

Lagre på bryllupsfesten.

Fake et blåmerke med sminke.

Spill en April Fool's spøk på familien din.

Som en venn av brudgommen gjør en morsom tale.

Lag dyrekostymer.

Feire en trettende bursdag.

Gjør hjemmelagde gaver.

Feire en trettende bursdag.

Plukk blomster til bryllupet ditt.

Feire høstens solstice.

Lag LEGO kostymer selv.

Avtale med døden.

Som en venn av brudgommen gjør en morsom tale.

Gjør hjemmelagde gaver.

Snakk på et møte før et arrangert ekteskap.