Home \ firma
 

Skriv en begravelse eller en begravelsesordre.

 

Du kan føle deg ære hvis du har lov til å holde en begravelse eller en begravelse. En slik tale er viktig for en vellykket minneservice. Venner og slektninger vil huske det hele livet. Oppgaven er kanskje ikke lett, men du bør ikke være redd. I denne opplæringen lærer du hvordan du skriver en berørende begravelsesordre.

              

Fremgangsmåte .

    

     Begravelsen eller graven talen skriver  ,

    
   
 1.            1      Ha tillit og tenk positivt. Husk alltid at du kan skrive og holde en berørende sørgende tale. Ikke bekymre deg om det vil være den perfekte eulogy. Din oppgave er - gitt kort tid og din egen sinnstilstand - for å gi ditt beste. Skyv agoniserende spørsmål som byrder deg, bare til side: "Hva skal jeg si?", "Vil folk like det?", "Hvor lenge må jeg snakke?", "Hvor skal jeg begynne?"       
 2.  
 3.             2      Finn inspirasjon i ting som gir elskede minner, historier og følelser tilbake til den avdøde. Leaf gjennom gamle fotoalbum, se gamle videofilmer eller les tidskrifter. Spør venner og slektninger om deres historier og minner.        
 4.  
 5.             3      Velg en stil. Talen din kan være trist, seriøs, gjennomtenkt eller humoristisk. Du kan best avgjøre hva som passer for anledningen.        
 6.  
 7.             4      Lag en oversikt over talen din. Oppsummering hjelper deg med å strukturere tankene dine og fokusere på de viktigste. Dette vil gjøre det lettere for deg å skrive talen etterpå. Skriv ned de viktigste punktene først og legg deretter til detaljer. Jo flere detaljer du allerede har på dette punktet, desto lettere blir det for deg å skrive et første utkast.  
    
  • Du kan opprette en oversikt på mange måter. Velg en form som du kan håndtere godt. Du kan skrive en tradisjonell oversikt: vinkelrett på hverandre ved hjelp av bokstaver og romerske tall. Du kan også lage et slags sinnekort. Et mindmap stimulerer kreativ tenkning fordi du kan hoppe fra en ide til en annen og ikke bli fanget i solide strukturer. På toppen av et ark skriver du navnet på den avdøde. Skriv deretter ned alle tankene som kommer til hjernen din, og om mulig oppsummer dem i et ord eller et kort uttrykk, f.eks. "Veldedige engasjement".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortsett dine tanker. For hver tanke du allerede har skrevet, legg til flere poeng som de kommer til tankene dine. Etter at du har lagt ned tankene dine på papir, leser du dem gjennom og nummererer de viktigste punktene som du vil bruke dem i talen din.        
 10.  
 11.             6      Skriv et første utkast, husk at det bare er et design og ikke trenger å være perfekt. Du opplever forskjellige følelser i løpet av denne tiden. Hvis det er vanskelig for deg å skrive talen, ikke motløs og ikke gi opp. Ta et øyeblikk å samle. Les gjennom oversikten og husk at hvert utkast må korrigeres og revideres etterpå. Begynn å skrive sakte, selv om du ikke vet hva du skal skrive for øyeblikket. Hold deg til din oversikt og bli inspirert av dine ideer. Du kan også skrive talen som brev til den avdøde. Skriv om mulig talen i ett, og hold deg ikke med småbiter eller uklare fraser. Etterpå har du god tid til å lese gjennom alt igjen, for å forbedre feilene og å gi talen sin etterbehandling.        
 12.  
 13.             7      Innføringen i talen. Mesteparten av tiden er dette den vanskeligste delen: "Hvordan starter jeg talen min?", "Hvordan kan jeg få oppmerksomheten til sørgerne?" Hvis du ikke tenker på noe i begynnelsen, hopper du over den delen av talen og fortsetter å skrive , Du har muligheten til å returnere når som helst. Vil du starte talen med humor? Ønsker du å berøre hjerter? Å tenke på? Dette er alle måter du kan finne en god start på. I alle fall bør du være i stand til å tiltrekke publikum oppmerksomhet og stave en stave over dem. Her er noen forslag til hvordan du gjør dette.  
    
  • Start talen din med et passende sitat fra en berømt person, den avdøde selv, en venn, Bibelen eller en hvilken som helst annen bok. Du kan også inkludere sitater i talen din andre steder.  
     
   • "Johann Wolfgang von Goethe sa en gang:" Et ubrukbart liv er en tidlig død. "Heldigvis gjelder ikke dette uttrykket for det ekstraordinære livet til vår elskede Jennifer."
   •  
   • "Jeg husker godt hva Karl pleide å si:" Jeg er sikker på at Gud har en fin sans for humor. Hvis det ikke var så, ville jeg absolutt ikke ha giftet deg med din mor: "Jeg pleide å bli latterlig når han var glad i sitt fantastiske ekteskap. Karl og Erika var absolutt sjelevenner. "
   •  
    
  •  
  • Start talen din med et spørsmål og svar så selv.  
     
   • "Min far spurte meg en gang," Michael, hva tror du du vil ha mest på din døds seng? "Jeg så på ham litt forvirret og sa:" Jeg kan fortelle deg hva Jeg vil ikke ønske. Jeg vil bestemt ikke si at jeg ville ha ønsket mer tid til å jobbe og tjene mer penger. I stedet vil jeg ønske å tilbringe mer tid med familien min. "Det er det som hedret min far: hans store, ubetingede kjærlighet til familien sin. "
   •  
    
  •  
  • Du kan også starte talen din med et dikt. Du kan skrive det selv, bruke avdødes favorittdikt, eller velg en som vil trøste deg i denne vanskelige tiden.  
     
   • "Separasjon er vårt parti, gjenforening er vårt håp. Så bitter som døden er, kan han ikke skille seg fra kjærligheten. Han er skilt fra livet, men ikke fra vårt liv; for hvordan kunne vi tenke ham død, så levende i vårt hjerte! - Aurelius Augustinus. "
   •  
    
  •  
  • Fortsett å skrive og holde fast i oversikten så tett som mulig. Så snart du er ferdig med et punkt, gå videre til neste. Jo bedre din struktur, desto lettere blir det for deg å skrive. Hvis du på et tidspunkt ikke lenger vet hva du skal skrive, gå videre til neste og fullfør det senere.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ta med publikum i talen. La dem føle at de er en del av det. Fortell historier som får dem til å le eller gråte. Målet ditt er at sørgerne husker den elskede avdøde.  
    
  • Fullfør talen din ved å kort oppsummere det du sa tidligere. Ta med tankene dine slik at alt lukkes til en stor sirkel. Du kan hente på viktige punkter igjen, eller du kan oppsummere den store innflytelsen den avdøde hadde på livet ditt. Igjen kan du bruke et sitat eller et dikt.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Redigerer talen din. Bare sjelden er det gjort med et første utkast. Forbedre feil, omarbeide tekstpassasjer. Du må kanskje også endre rekkefølgen på de enkelte punktene. Andre poeng å vurdere er:  
    
  • Ikke skriv for formell. Talen din bør ikke høres utslaget eller kjedelig. Skriv som om du skrev et brev til en gammel venn. Ikke bekymre deg for ufullstendige setninger.
  •  
  • Skift med forskjellige navn for den avdøde. Ikke bruk bare ham, mor, far, Kevin, Sarah... Slå av ved å snakke om Mama, og bruk deretter navnet sitt eller et personlig pronomen igjen. Dette forbedrer din tale sterkt og holder oppmerksomheten til sørgerne oppreist.
  •  
  • Pass på at du skriver kort og nøyaktig. Du kan si alt du vil si. Husk imidlertid ikke å miste deg i for mange detaljer og lange historier. En eulogy bør ikke ta mer enn tre til fem minutter. Avhengig av hvor fort du snakker, tilsvarer dette omtrent tre maskinskrivne sider (en linje). Etter det faller publikums oppmerksomhet raskt.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Øv talen din. Jo mer du trener, jo mer selvtillit du bygger, og jo mer effektiv blir talen din. Øv alltid og overalt: foran speilet foran familien, foran dine arbeidskollegaer. Dette vil også hjelpe deg med å overvinne noen frykt som kan eksistere. Dette gjør at du kan holde talen naturlig og avslappet. I tillegg lagrer du dem underveis, noe som igjen gir deg muligheten til å se på dine lyttere.        
 20.  
 21.             11      Hold talen. Denne delen kan være den vanskeligste. Husk at alle sørger er bak deg. Ingen vil beskyldte deg om talen din ikke viser genialet av fjellprædiken. Ingen vil kritisere deg for din teknikk til å snakke og retorikk. Alle tilstede vil bli følelsesmessig flyttet, inkludert deg. Det er greit hvis du trenger å pause et øyeblikk under talen din for å samle. Prøv å være rolig og ta deg tid.                  
 22.  
             

Tips .

                  
Firma populær:
Dekke et bord for et tefest.

Rosh HaShana feirer.

Synge Gratulerer med dagen.

Dekorer juletre.

Dekorer et gresskar uten å hugge det.

Det perfekte tefestet.

Adresse bryllup invitasjoner.

Feire et økologisk bryllup.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Lag dyrekostymer.

Ideer til morsdag hjemmelagde gaver.

Hvordan bygge et hjemsøkt hus.

Skumle Halloween dekorasjon.

La en Kong Ming Lantern stige.

Lag en gjesteliste for en høytid.

Gjør et falskt sår.

Skriv en begravelsesordning for en avdøde besteforelder.

Gi en hawaiisk fest.

Slå en eviggrønn kranse.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Planlegg ditt eget bryllup.